Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Курсанти Академії Нахімова проходять практику на кораблях і катерах українських ВМС

  1. Орфографічна помилка в тексті:

19 травня 2014 року, 16:59 Переглядів: 19 травня 2014 року, 16:59 Переглядів:   Курсанти Академії Нахімова проходять морську практику

Курсанти Академії Нахімова проходять морську практику. Фото: & nbsp; mil.gov.ua.

25 курсантів різних курсів академії ВМС імені П. С. Нахімова, передислокувати з окупованого Севастополя до Одеси, відпрацювали завдання морської практики під час виходу в море навчального катера "Сміла" Військово-Морських Сил Збройних Сил України, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

За інформацією тимчасово виконуючого обов'язки заступника начальника Академії ВМС імені П. С. Нахімова по роботі з особовим складом капітана 2 рангу Аркадія Степаненко, "кожен майбутній офіцер протягом дводенного перебування на борту навчального катера ніс вахту вахтового офіцера і сигнальника, був задіяний в корабельних бойових навчаннях, зокрема, в таких, як проходження катера в штормових умовах та в умовах обмеженої видимості, порятунок людини, що опинилася за бортом, по боротьбі за живучість катера і інших. 13 курсантів, які вперше здійснювали морський похід, пройшли традиційний флотський ритуал "оморячіванія".

На думку представника керівництва військового вузу, проведений захід є дуже важливим з точки зору набуття досвіду майбутніми офіцерами флоту і планомірного відновлення навчального процесу в академії. Офіцер зазначив, що найближчим часом морську практику курсантів буде продовжено під час виходу в море іншого навчального катера українських ВМС.

Днями курсанти 5 курсу Академії ВМС імені П. С. Нахімова також проходять місячну морську практику на фрегаті "Гетьман Сагайдачний" та середньому десантному кораблі " Кіровоград ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Курсанти Академії Нахімова проходять практику на кораблях і катерах українських ВМС". інші Новини Одеси дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости