Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

5 популярних блогерів поділилися секретами успішних постів на першому занятті Академії фудхантеров A-Fest

Спробувати шість страв - від шаурми зі свининою до маффіни з горіхами - в поєднанні з різними сортами пива, дізнатися все про секретну науці зітологіі і поспілкуватися з 5 топ-блогерами про те, як зібрати тисячі лайків і чим хайпануть в мережі. У музеї "Аліварія" пройшло перше заняття Академії фудхантеров A-Fest.

Сьогодні новоспечені студенти першої Академії фудхантеров A-Fest прибутку в музей "Аліварія" разом з відомими білоруськими блогерами і "ректором" Академії - Koko.by. Під час знайомства з'ясувалося, що стати фудхантером хочуть білоруси абсолютно різних професій - були програмісти, пранкери і навіть співробітник Міністерства фінансів.

Замість нудних лекцій і конспектів студенти практикувалися в освоєнні зітологіі - науки про пиво і особливості його виготовлення. Крім традиційних закусок юним фудхантерам пропонували затестіть з пивом сині і фіолетові міні-бургери, овочеві палички з вершковим діпом і інші незвичайні страви. В результаті дегустації студенти склали свою власну пивну карту, яку оцінював Koko.by.

- Вулична їжа завжди залишається важливою складовою фестивалю A-Fest. Сьогодні ми розкриємо смак перших стрітфуд-сетів в поєднанні з нашим пивом для тих щасливчиків, які стали першими слухачами Академії фудхантеров, - розповідає Ольга Ковригіна, менеджер з корпоративних комунікацій пивоварної компанії "Аліварія". - Студенти зможуть не тільки дегустувати, а й відточувати навички в написанні оглядів і створенні фуд-фотографій, тим самим розповідаючи про ті страви та напої, які варто обов'язково спробувати на головному безкоштовному оупен-Ейре літа.

Просування свого особистого бренду - важлива складова навчання професії "мисливця за їжею". Після кожної дегустаційної частини студенти Академії спілкувалися з п'ятьма топовими блогерами, які розповіли про свої найбільш успішні проекти і постах в соціальних мережах. Фудблогер Олександра Віторская розповіла, як зробити так, щоб твій огляд побачили тисячі. А експерт з особистого брендингу Наталія Бертоша розповіла, що робити, щоб довіру до тебе вимірювалося не тільки лайками.

Після першого практичного заняття студенти вирушили виконувати домашнє завдання - робити огляди на стріт-сети Food-A-Festa, який почався в 20 кафе і ресторанах Мінська в цей понеділок. Головний випускний іспит чекає фудхантеров на майданчику фестивалю A-Fest, який пройде 11 серпня в Лошицький парку, де вони виявляться один на один з різноманітністю страв і напоїв. Після першого практичного заняття студенти вирушили виконувати домашнє завдання - робити огляди на стріт-сети Food-A-Festa, який почався в 20 кафе і ресторанах Мінська в цей понеділок

Новости