Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсія Катання на віслюках і сільський вечерю від екскурсійного бюро Prometheus Travel по Пафосу, Айя-Напі в Кіпрі

  1. Prometheus Travel екскурсійне бюро 227, Arch. Makariou III Avenue, Doma Building, 4th floor ...
  2. Додати фотографії до місця
  3. Місця в екскурсії

Prometheus Travel

екскурсійне бюро

227, Arch. Makariou III Avenue, Doma Building, 4th floor

Тематична екскурсія Катання на віслюках і сільський вечерю від екскурсійного бюро Prometheus Travel по Пафосу, Айя-Напі в Кіпрі з описом, фотографіями, списком відвідуваних місць, які можна подивитися на карті, порадами, що взяти з собою, докладними цінами на людину або групу, із зазначенням тривалості екскурсії. Ви можете забронювати екскурсію Катання на віслюках і сільський вечерю або ж задати питання екскурсійного бюро, зв'язавшись з ним безпосередньо.

Ви можете забронювати екскурсію Катання на віслюках і сільський вечерю або ж задати питання екскурсійного бюро, зв'язавшись з ним безпосередньо

формування PDF

Будь ласка, виберіть орієнтацію документа


Додати відгук

Додати фотографії до місця

Інформація про екскурсію

Це дві практично ідентичні екскурсії з однаковою вартістю, розрізняються лише ферми і визначні пам'ятки. Все залежить від міста виїзду.
Отже, для Пафосу і Лімасола:
==============================
"Сільська культура - катання на віслюках"
Цей день ми присвятимо знайомству з традиціями і культурою Кіпру.
Наша перша зупинка - в селі Келокедара, по дорозі в Пафос. Отже, пригоди починаються! З комфортабельного автобуса Ви пересядете в старий сільський автобус і по гірській дорозі, повз мальовничі цитрусових плантацій, підете на ослячу ферму, де цим доброзичливим твариною створені всі необхідні умови і забезпечений ретельний догляд. По приїзду на ферму Вас пригостять кіпрськими делікатесами, сільським вином і зіванія.
Потім, верхи на віслюках, ви зробите прогулянку до старовинного монастиря 13-го століття Панагія ту Сінті, де дізнаєтеся історію монастиря, відреставрованого UNESCO і отримав нагороду € PA NOSTRA, заглянете до церкви Св. Сінті та підкріпіться сезонними фруктами.
По поверненню на ферму, Вас чекає традиційний сільський вечерю з зіванія, вином і соком для дітей, який буде супроводжуватися фольклорною танцювальною програмою. Ваше знайомство з сільським життям продовжиться уроком танців. Наша весела команда навчить Вас танцювати грецький танець «сіртакі», здивує і розохотить іграми і танцями під кіпрську, грецьку та інтернаціональну музику.
А перед тим як покинути ферму кожному з Вас вручать сертифікат, що підтверджує Вашу кваліфікацію «водія осла».
ДНІ ПРОВЕДЕННЯ:
Лімассол, Пафос - вівторок, четвер, субота.
ТРИВАЛІСТЬ ЕКСКУРСІЇ:
з 14 до 23 годин.
ХАРЧУВАННЯ:
Традиційний сільський вечерю включений у вартість екскурсії.
ЦІКАВИЙ ФАКТ:
Всі національні танці славляться довгої віковою історією. А ось сіртакі з'явився в 1964 році, під час зйомок фільму «Грек Зорба». Головну роль у фільмі грав Ентоні Куїн, йому і належить авторство популярного грецького танцю.
Ентоні Куїн повинен був танцювати останній сцені фільму, але актор зламав ногу. Танцюючи, він не міг підняти хвору ногу, звідси і «пріволаківает» крок танцю. А більш швидку, частина танцю знімали, коли нога вже зажила. Актор сам придумав і назву танцю. Але сіртакі можна вважати грецьким танцем, тому що актор побудував його на основі грецьких танцювальних рухів.
Для Айя-напи, Ларнаки і Протараса:
=====================================
"Сафарі на віслюках - колорит Кіпру"
Ця екскурсія - ідеальний спосіб відкрити для себе і відчути оригінальний дух Кіпру.
Наш шлях до Парку тварин компанії Аргонафтіс, розташованому прямо на березі дамби - Ахна, пройде через «червоні» села східного узбережжя. Це одне з наймальовничіших місць. Як зразок істинного кіпрського гостинності Вам запропонують спробувати сільський хліб і оливки, національний сир «халумі», місцевий міцний напій «Зіванія», домашнє кіпрське вино і солодкий «Шушуко».
У нашому Парку тварин ви познайомитеся з різноманітними тваринами доброзичливими осликами, кіньми, кіпрськими биками, козлами, вівцями і свинями, кроликами, білками. зміями і черепахами і різними видами птахів. Потримайте змію і не забудьте камери, щоб відобразити цю подію.
На віслюках (самому надійному виді транспорту) Ви прокотитеся верхом по сільській місцевості до церкви Святого Георгія Тераціотіса 14-15 століть, яка прикрашена живописними фресками. Тут у Вас буде можливість відпочити і покуштувати сезонні фрукти.
Після повернення на ферму Вас пригостять смачним традиційними кіпрським вечерею-барбекю, який буде супроводжується національними грецькими танцями. Ви навчитеся танцювати «сіртакі» та приєднуйтеся до танців під кіпрську, грецьку та інтернаціональну музику.
Домашнє вино, «Зіванія» і гарний настрій гарантовано!
В кінці дня кожному буде виданий сертифікат, що підтверджує, що Ви ознайомилися з усіма сферами сільської культури Кіпру.
ДНІ ПРОВЕДЕННЯ:
Ларнака, Айя-Напа, Протарас - Понеділок, Вівторок, Середа
ТРИВАЛІСТЬ ЕКСКУРСІЇ:
з 14 до 23 годин.
ХАРЧУВАННЯ:
Традиційний сільський вечерю включений у вартість екскурсії
ЦІКАВИЙ ФАКТ:
В недалекому минулому ослики були єдиним засобом пересування на острові. Але з часом люди замінили тварин автомобілями, кидаючи колишніх помічників. Тому і була створена благодійна організація «Друзі кіпрських осликів», розташована в Вуни (Vouni), 36 км на північний захід від Лімасола.

Місця в екскурсії

Монастир Панагія ту Сінті

Монастир Панагія ту Сінті - це колишня православна обитель в долині гір Тродос, що недалеко від села Пенталія в районі Пафос. Монастир знаходиться в мальовничому місці на західному березі річки Ксерос-Потамос в тому місці, де вона перетинається з річкою Сінті. Парк тварин Аргонафтіс в селі Ахна Парк тварин Аргонафтіс в селі Ахна знаходиться в районі "червоних сіл" на пагорбі поруч з греблею з її чудовим водосховищем. Сюди можна доїхати всього за 15 хвилин від Айя-Напа чи Протараса. Тут можна помилуватися пишнотою природи і практично ручними тваринами. Церква Святого Георгія Тераціотіса Церква Святого Георгія Тераціотіса - це старовинна каплиця періоду XIV - XV століть, розташована поблизу села Ахнас недалеко від турецької греблі. Жителі цього невеликого селища пішли звідси в 1974 році в розташовану на відстані декількох кілометрів від цієї місцевості нову село. Монастир Панагія ту Сінті - це колишня православна обитель в долині гір Тродос, що недалеко від села Пенталія в районі Пафос

Написати повідомлення

Ваше повідомлення
відправлено

Новости