Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туристичні компанії світу назвали Казахстан "другою Швейцарією"

Фото - yvision.kz

Представники великих туристичних компаній з 100 країн світу після відвідування Казахстану напередодні ЕКСПО-2017 назвали нашу країну "другою Швейцарією".

Директор голландської туркомпанії «Kazakhstan tours» Адріанус Матеус на прес-конференції підкреслив, що в Західній Європі хорошим попитом користуються рейси до Казахстану. Європейці їдуть до нас з метою екотуризму, передає ІА «NewTimes.kz» з посиланням на офіційний сайт прем'єр-міністра РК.

«Я уявляю голландську туристичну компанію, і ми працюємо вже 10 років в сфері туризму, в основному за маршрутами країн Європейського союзу в Казахстан. І, як показує досвід, люди зацікавлені екотуризм. Коли вони приїжджають в Казахстан, в середньому проводять від п'яти днів до трьох тижнів, об'їжджаючи країну. За останні десять років найпривабливішим місцем є Алматинська область, тому що там є всі необхідні місця для розміщень, красивий ландшафт. Але з недавніх часів Астана також стає привабливою точкою для туристів завдяки своїй унікальності та архітектури. Також користуються попитом міста Шимкент і Тараз зважаючи на свою історію. Алтайський регіон, Мангістау, Улитау, Каркарали - теж дуже цікаві куточки, але туди складніше дістатися », - сказав А. Матеус.

Президент індійської туристичної компанії пан Радж, зазначив, що в Індії Казахстан називають "другою Швейцарією".

«Ми займалися турами в країни пострадянського простору і європейські країни. Протягом останніх трьох років здійснюємо рейси до Казахстану і робимо так, щоб народ більше цікавився цими рейсами, намагаємося перетворити його в найкращий пункт призначення. Зараз ми називаємо Казахстан "другою Швейцарією" в Центральній Азії. І у нас в основному є рейси в Алмати. Люди тут дуже привітні, гостинні. Цього року наш обсяг роботи збільшився, сподіваємося, що в наступному році буде ще більше рейсів. В рамках ЕКСПО-2017 Алмати і Астані є дуже хороші для цього можливості », - сказав пан Радж.

Генеральний директор російської туристичної компанії «Три кити» Тулеген Бекмамбетов повідомив, що в Росії популярність набирають візити в Астану і Борове.

«З 1997 року ми займаємося організацією турів на курорти Казахстану, які мають високу популярність в цілому ряді міст - Омську, Тюмені, Кургані, Єкатеринбурзі та ін. Щоліта нами організовуються чартерні туристичні рейси. Сьогодні набирає популярність турпакет - Борове плюс Астана. Сподіваємося, що ЕКСПО-2017 дасть потужний поштовх, і в наступному році базовим туром буде Борове плюс Астана з відвідуванням виставки. Якщо говорити в цілому, то за 20 років ми свій продукт інтегрували в онлайн-системи всіх найбільших туроператорів Росії. 25 турагентств Росії можуть пропонувати цей рейс - Астана плюс Борове », - озвучив Т. Бекмагамбетов.

Новости