Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

White Sand Beach, Балі - Virgin Beach. Карта, відгуки, фото, відео, як дістатися, готелі - Турістер.Ру

  1. Як дістатися до White Sand Beach на Балі
  2. Відгуки туристів
  3. Інші пляжі Карангасема

Незайманий пляж, він же White Sand Beach (балінезійські назва - Pasir Putih) - єдиний белопісчані пляж на сході острова Балі. У цьому районі переважають ділянки узбережжя з сіро-чорним вулканічним піском або валунами. Темні вкраплення характерного вулканічного піску можна помітити і на лінії припливу-відпливу на Уайт Сенд Біч.

Це мальовничий пляж прихований від сторонніх. Місцеві стверджують, що він виглядає в точності так само, як в 1970-х, коли на острів почали приїжджати перші іноземці-відпочивальники. Завдяки віддаленості від основних курортних центрів Невинний пляж відрізняється небагатолюдно, і туристи, які шукають усамітнення після переповнених пляжів кута і Санур на півдні, їдуть саме сюди.

Крім того, White Sand Beach є одним з небагатьох пляжів на Балі, де є порівняно спокійні ділянки без хвиль (можна плавати), але при цьому досить місця для серфінгу.

Він розташований в 8 км на північний схід від Чандідас і 8 км на північ від Амлапури в окрузі Карангасем.

Біля узбережжя працює пара закусочних і крамничок, де запропоновані закуски, напої, оренда парасольок і лежаків - ось і вся інфраструктура. Ніяких готелів, вілл та інших варіантів розміщення на першій лінії немає, але можна підшукати курортне житло в радіусі 2 км від Незайманого пляжу, щоб можна було добиратися пішки. Всі варіанти готелів на карті:

Як дістатися до White Sand Beach на Балі

Головна дорога прибережного району, що проходить в 2 км від Незайманого пляжу, - Jl. Raya Bugbug. В районі Пертіми потрібно звернути на вузьку дорогу Jl. Pantai Perasi, що веде до берега, на потрібному повороті навіть є вказівник. По дорозі їхати близько кілометра. Припаркувати транспорт можна буде в пішій доступності від пляжу, в тіні дерев. Добираючись без нічого, зручніше буде орендувати скутер, щоб під'їхати якомога ближче до пляжу і без проблем знайти місце для парковки.

Є в потрібному напрямку і автобуси компанії Perama. Про наявність рейсів потрібно дізнаватися на офіційному сайті .

від аеропорту і взагалі при поїздці з півострова Букіт і з об'ємним багажем буде зручніше скористатися послугами місцевого синього таксі (обов'язково попросити включити лічильник або обумовити суму заздалегідь) або замовити трансфер.

Перед спуском до пляжу стоїть шлагбаум, і вхід платний - 10000 IDR з людини.

Незайманий пляж на Балі - панорама Google Maps

Відео: Virgin Beach на Балі, огляд

Відгуки туристів

квітень 2016 5 Відмінно

Інші пляжі Карангасема

Незайманий пляж, він же White Sand Beach (балінезійські назва - Pasir Putih) - єдиний белопісчані пляж на сході острова Балі

1 турист був тут

Пляжі курорту Амед, розташованого на східному узбережжі острова Балі, популярні не тільки серед шанувальників активного ...

Невеликий пляж Бунутан розташовується на північному сході Балі у однойменного села, між іншими невеликими пляжами ...

Невеликий пляж Бунутан розташовується на північному сході Балі у однойменного села, між іншими невеликими пляжами

Розташований на сході Балі пляж Блакитна Лагуна - чудове місце для спостереження за підводним життям ....

Розташований на сході Балі пляж Блакитна Лагуна - чудове місце для спостереження за підводним життям

Пляж Паданг Бай на сході Балі - портовий, у нього пришвартовано багато човнів, а саме узбережжі ...

Новости