Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

узбережжя Африки

  1. Курорти Африки на узбережжі (переваги відпочинку)
  2. Міста і курорти Африки на узбережжі


Відпочинок на узбережжі Африки вибирають ті, хто бажає насолодитися пляжами і сонцем в Тунісі, Марокко, Єгипті, ПАР та інших африканських країнах.

Курорти Африки на узбережжі (переваги відпочинку)

На Африканському узбережжі мандрівникам вдасться зловити 3 види тунця - длинноперий, желтоперого і синього, а якщо вас цікавить глибоководна рибалка, то насолодитися нею ви зможете в Сенегалі, ПАР, Кенії. Якщо захочете побачити унікальні місця континенту, вам слід зробити вибір на користь круїзу по Африканському узбережжя. Так, наприклад, ви побачите Сейшели і острів Мадагаскар, помилуєтеся красивими пейзажами, багатим підводним світом (відбуваються зупинки для пірнання) і дикою природою.

Міста і курорти Африки на узбережжі

  • Кейптаун: з визначних пам'яток заслуговують на увагу замок Доброї Надії, собор Святого Георгія, Столова гора (піднятися на вершину можна по канатній дорозі), Ботанічний сад Кірстенбош. Бажаючим запропонують з'їздити до сталактитовим печер Канго-Гейвс, в заповідник Тсітсікамма-Форест, акваріум "Two Ocean Aquarium", на пляж Clifton Beach (на заході деякі тут влаштовують пікніки). Серфінгіста-новачкам слід придивитися до містечка Muizenberg і району False Bay, а досвідчені серфери зможуть зайнятися підкоренням хвиль у Misty Cliffs і Kalk Bay. Що стосується кайт-серфінгу, то для цього заняття підійдуть Muizenberg, Langebaan Lagoon, Dolphin Beach.
  • Хаммамет: курорт славиться сучасними центрами таласотерапії і веселими дискотеками і барами. Тут можна оглянути іспанську фортецю XVI століття, заглянути в музей Дар-Хаммамет, будинок Георга Себастіана, провести час в парку розваг "CarthageLand" (володіє 18 атракціонами з батутом, лабіринтами, машинками і паровозиками; зоопарком, де можна побачити білок, страусів, павичів , черепах; аквапарком з містом на воді "Carthagetown", гірками "Bodyslider" і "Multi Slider", басейном "Wave Pool"), гольф-клубах "Citrus" і "Yasmine". А пляжникам, напевно, сподобається те, що місцевий пляж хоч і не особливо широкий, але покритий найдрібнішим піском і має пологий вхід в море (практично у кожного готелю встановлені станції водних видів спорту).
  • Порт-Елізабет: тут можна побувати в музейному комплексі "DonkinReserve" і Музеї ВВС АЮР, оглянути форт Фредерік, відпочити на пляжах з розгорнутими Голубими прапорами - Кінгз, Веллз, Хобі: всі вони обладнані душами і кімнатами відпочинку, парасольками і лежаками, а також мають пологі заходи в воду. Для дайв-занурень підійде Bell Buoy (різнокольорові м'які корали), риф Диявола (донні піки висотою до 1 м) і риф Сандерболт (тверді лілові і помаранчеві корали), а для серфінгу - Flatrocks і Doughnuts Backreef.

Відпочинок на африканському узбережжі користується популярністю у любителів екзотики, первозданної природи, найчистіших пляжів.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 29.06.2015


фотографії

Популярні статті



Новости