Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди сходити на старий новий рік: афіша від редакції 4mama

  1. Святковий ярмарок та каток
  2. Прогулянка на ретропоїзд
  3. Фестиваль Carol Fest
  4. Прогулянка на трамваї по Пуща-Водиці
  5. Новорічне шоу «Опера на льоду»
  6. Подання в ляльковому театрі
  7. Парк розваг «Льодовиковий період»
  8. Різдвяні гуляння на Поштовій площі

Олена Мазитова

14 січня українці відзначають Старий Новий рік. Щоб цей день запам'ятався вам і членам вашої сім'ї, радимо ознайомитися з афішею заходів.

Святковий ярмарок та каток

До 16 січня на Контрактовій площі буде працювати святковий ярмарок та каток. Тому радимо провести захоплюючі вихідні на Подолі разом зі своїми дітьми. Крім цього, ви зможете поласувати смачним чаєм, глінтвейном, солодощами та іншими смаколиками.

Прогулянка на ретропоїзд

14 січня за столицю України курсуватиме ретропоїзд. Відправлення поїзда заплановано на 13:45 зі станції «Київ-Пасажирський». Під час прогулянки ви зможете помилуватися прекрасними видами на Київ, а також побачити вантажні, пасажирські станції та локомотивне депо.

Фестиваль Carol Fest

Зимовий фестиваль Carol Fest пройде в Хрещатому парку поруч з аркою Дружби народів. Тут вас чекає ярмарок подарунків, DJ-базар і безліч інших розваг. Впевнені, що таке проведення часу сподобається всім членам вашої родини!

Прогулянка на трамваї по Пуща-Водиці

Напередодні Старого Нового року, 13 січня, у вас буде можливість покататися на казковому трамваї і відвідати Пуща-Водицю і тунель кохання. Вартість участі для дорослих - 100 грн, для дітей - 50 грн.

Новорічне шоу «Опера на льоду»

13 січня 2018 року в Палаці Спорту відбудеться новорічне шоу «Опера на льоду» за участю зірок фігурного катання і оперних співаків під акомпанемент живого оркестру. Вартість квитків від 400 до 750 грн. Придбати їх можна на karabas, parter.ua і concert.ua

Подання в ляльковому театрі

У неділю, 14 січня, ви можете відвідати ляльковий театр. У цей день тут буде проходити показ вистави «Красуня і Чудовисько». Дізнатися вартість квитка і забронювати місця можна за телефонами: 044 599-46-87, 044 278-58-08.

Парк розваг «Льодовиковий період»

До 31 січня на Співочому полі буде працювати парк розваг зі святковою ярмарком, смачними частуваннями і гірками для дітей. Вартість входу становить 50 грн.

Різдвяні гуляння на Поштовій площі

У суботу, 13 січня, на Поштовій площі пройдуть різдвяні гуляння. Гостей заходу чекає святковий концерт, польова кухня, фотозоні, конкурси для дітей і багато іншого.

Фото: shutterstock, facebook

Читайте також

Новости