Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди піти в Києві 3 і 4 лютого: афіша фестивалів, концертів та інших заходів

  1. «Аперитив» від «Всі. Свої »: дуже добрий початок гастрономічного сезону!
  2. "Apéritif" в перекладі з французької означає "відкривати.
  3. крафтового алкоголь
  4. Сирні фаворити
  5. Ще не пост!
  6. корисний перекус
  7. Повністю Kids friendly простір
  8. Лекція, майстер-клас "Кавова живопис"
  9. Лекція, майстер-клас "Гончарна майстерність"
  10. Дитяча гра "Білий дзига"
  11. Лекція, майстер-клас "Створення прикраси зі шкіри та натурального каменю"
  12. Вистава "1984"
  13. Виставка "У кольорі пуантилізму"
  14. Екскурсія "Пікантні історії Києва"

Поки ще не весь сніг розтанув, давайте Наситимось їм на весь рік. Ні в якому разі не сидите на вихідних вдома, адже в Києві будуть проходити такі заходи, які гріх пропустити. 3 і 4 лютого - вихідні, які вам запам'ятаються надовго!

4,7 5 1

Завжди встигнете повалятися в ліжку і подивитися чергову американську комедію . Для цього навіть не потрібно чекати суботу та неділю. Так що, читайте гороскоп , Робіть новий манікюр і зачіску , І вперед за новими враженнями! Столиця чекає!

Плануйте своє дозвілля заздалегідь!

«Аперитив» від «Всі. Свої »: дуже добрий початок гастрономічного сезону!

3 і 4 лютого в Києві на Десятинній, 12 пройде перший в цьому році і такий довгоочікуваний гастромаркет. Представлені на ньому алкогольні і безалкогольні напої , Сирні та м'ясні делікатеси, корисні стартери, закуски і солодощі здатні розігріти будь-який, навіть найвимогливіший апетит!

"Apéritif" в перекладі з французької означає "відкривати.

Прийнято вважати, що аперитив - це закуска, або, як правило, слабоалкогольний напій, які подають перед основною стравою для втамування спраги і пробудження апетиту . Ця ідея і лягла в основу маркету, що відкриває новий сезон для наших постійних і нових гостей. Ми зібрали у себе понад 120 найрізноманітніших гастрономічних брендів зі всієї України. Проект "Всі. Свої" офіційно дає старт сезону 2018 ".

крафтового алкоголь

На кожен наш маркет ми запрошуємо не лише відомі бренди, але намагаємося розширювати коло учасників і знайомити наших гостей з новими українськими виробниками. Різноманітність асортименту брендів крафтового алкоголю дозволить кожному гостю вибрати щось до смаку.

На кого варто звернути особливу увагу? Наприклад, на бренди, що пропонують ексклюзивні напої . Zelena Mavka надасть вам рідкісну можливість спробувати справжній український крафтового абсент, а Bro cider - натуральний сидр і брют. Якщо ви віддаєте перевагу щось більш легке і солодке, спробуйте вино від Solodke zi L'vova і З Одессочкі вінішко. І, звичайно, нікого не залишить байдужим колекція наливок від брендів Тернопільска ґуральні і Крамниця наливок.

І, звичайно, нікого не залишить байдужим колекція наливок від брендів Тернопільска ґуральні і Крамниця наливок

Сирні фаворити

Крім нових учасників, на маркеті будуть представлені вже полюбилися нашим гостям українські виробники - Cheesemania, Zinka і Доообра ферма. Саме до них на наших маркетах шикуються найдовші черги цінителів сиру.

Ще не пост!

У новому сезоні нам буде чим порадувати і любителів м'ясних делікатесів! Всі. Свої Аперитив запропонує різноманітне копчене і сиров'ялене м'ясо , Шкварки і паштети від українських брендів Димна м'ясо від Тараса, Поліський мацик і Шкварка.

корисний перекус

Виявляється, снеки можуть бути не тільки смачними, а й корисними. Ми з гордістю представляємо колекцію стартерів, які напевно привернуть уваги тих, хто веде здоровий спосіб життя , А також - любителям солодощів, що стежить за своєю фігурою. Адже ці продукти не містять цукру і штучних підсолоджувачів. Нові українські бренди Bezсахара, WholesoMe, Hi Snack і Mille запропонують гостям набори цукерок із сухофруктів, насіння Чіа, кокосове масло, фруктові чіпси, а також гранола.

Повністю Kids friendly простір

"Всі. Свої" - kids friendly-проект, ми постійно працюємо над тим, щоб і маленьким гостям, і їх батькам було у нас максимально комфортно. Маркет можна відвідати навіть з малюками: на маркеті завжди в наявності пеленальний столик і зручна парковка для колясок. Також ми надаємо можливість залишити дітей під наглядом професійних бебісіттерів.

Коли? 3 і 4 лютого, з 10.00 до 20.00

Де? Київ, вул. Десятинна 12

Почім? Вхід вільний!

Лекція, майстер-клас "Кавова живопис"

Арт-студія "Ліхтарик" запрошує Вас на майстер-клас по кавовій живопису. У студії ми почастуємо Вас ароматною кавою, і не тільки дамо можливість насолодитися його міцним смаком, але і навчимо Вас малювати картини за допомогою кави. Проведіть свій день з приємним творчим заняттям і створіть свій унікальний шедевр.

Коли? 1 лютого - 28 лютого, 15:00

Де? Арт-студія "Ліхтарик", вул. Бастіонна, 5-а

Скільки? Від 150 грн.

Лекція, майстер-клас "Гончарна майстерність"

Навчитися створювати глиняні предмети інтер'єру - це чудова можливість відпочити душею і тілом, створити прекрасні подарунки для своїх близьких і прикрасити власний будинок. Спеціально розроблений майстер-клас з гончарства дозволить вам навчитися створювати такі приємні рукам і очам глиняні вироби. На заняттях гончарства ви зможете розслаблятися душею і тілом, це свого роду медитація.

Коли? 1 лютого - 18 лютого, 11:00, 15:00, 17:00

Де? Арт-студія "Ліхтарик", вул. Бастіонна, 5-а

Скільки? 150 грн

Дитяча гра "Білий дзига"

Адже дитяча гра - це завжди справжнє дослідження, яке розвиває мислення і фантазію. Відкрийте дітям чарівний світ мистецтва! Вистава для самих маленьких глядачів - це гра, яка вчить спостерігати, фантазувати, думати і дивуватися в просторі, в якому відбуваються зміни. Гра - це завжди дослідження, тому найменші і дорослі глядачі цієї вистави будуть спостерігати і діяти, милуватися і дивуватися, щоб після вистави продовжувати творити гру разом. Гра - це не слова, це - дії. Вистава відбувається без слів.

Коли? 3 лютого, 16:00

Де? Дах (Центр сучасного мистецтва), Червоноармійська вулиця, 136

Скільки? Від 50 грн. до 100 грн

Лекція, майстер-клас "Створення прикраси зі шкіри та натурального каменю"

Виставка-музей каменю "мінерали" оголошує набір учасників на майстер-клас зі створення прикраси зі шкіри натурального каменю. Останнім часом, прикраси зі шкіри та натуральних каменів стали актуальними і модними. Багато жінок вибирають їх, щоб доповнити свій образ і підкреслити індивідуальність. На майстер-класі ми навчимося моделювати вироби зі шкіри і натуральних каменів на прикладі кулона. Ви зможете вибрати камінь, і створити дизайн прикраси самостійно.

Коли? 3 лютого, 15:00

Де? Мінералів, вул. Кіквідзе (М. Бойчука), 1/2, офіс 2

Скільки? Від 250 грн

Вистава "1984"

В Україні такого роду спектаклі - рідкість. Постановка підкорила Іспанію (на XVII міжнародному фестивалі театрів "FITAG 2016" в Жироні), Монако, на кращому в світі фестивалі аматорських театрів ( "Mondial du Theatre 2017"). На початку літа, летить в США (Флориду, на фестиваль "aactWorldFest 2018"). Але найголовніше - це гра з палаючими очима, повної "включенностью" і вірою в те, що відбувається.

Коли? 4 лютого, 19:00

Де? Браво (Київський драматичний театр "Браво"), вулиця Олеся Гончара, 79

Скільки? Від 90 грн. до 250 грн.

Виставка "У кольорі пуантилізму"

Пуантилізм. Картині написані точками. Копітка техніка надає яскраве відчуття переливів кольорів, показує всю красу цього світу в його найдрібніших деталях - мураха або равлик, осінній лист або зимовий пейзаж. Точка за точкою і картина оживає на очах, починає переливатися чистої гамою. Кожна точка як символ сонця і енергії надихає роботи молодого українського художника Ірину Сухомлин створювати свої унікальні роботи.

Коли? 1 лютого - 28 лютого, з 10:00 по 18:00

Де? Музей історії туалету, ул.Рибальская, 22

Скільки? Вхід вільний.

Екскурсія "Пікантні історії Києва"

Як і кожне місто, Київ багатий безліччю історій про різні сторони міського життя: світські, кримінальні, інтимні, романтичні, благородні і вульгарні, правдиві і сумнівні ...

Коли? 4 лютого, 13:00

Де? Проект "Цікавий Київ", вул. Іллінська 12

Скільки? Від 200 грн

Також вам буде цікаво: життя в Колумбії очима українки: "найнебезпечніший" місто світу і краси Латинської Америки .

На кого варто звернути особливу увагу?
Коли?
Де?
Коли?
Коли?
Коли?
Коли?
Коли?
Коли?
Коли?

Новости