Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кінотеатр Комсомолець в Адлері, Сочі: розклад, опис, фото

  1. Де знаходиться кіно «Комсомолець» на карті?
  2. Історія і пристрій
  3. Відпочинок в кінотеатрі «Комсомолець»
  4. Як дістатися (доїхати) від центру Адлера?
  5. Адреса, афіша і розклад

Нехай темою одного з ваших відпусток стане Південний Адлер. Кінотеатр «Комсомолець» - одна з яскравих пам'яток тих кварталів мікрорайону, що примикають до швидкої річці Мзимта. Вона, як відомо, відокремлює курортно-вокзальний і «спальний» мікрорайон від Олімпійського. Багатофункціональний установа має багато позитивних відгуків як від місцевих жителів, так і від приїжджих курортників.

Багатофункціональний установа має багато позитивних відгуків як від місцевих жителів, так і від приїжджих курортників

ЗМІСТ

Де знаходиться кіно «Комсомолець» на карті?

Кінотеатр розташовується в центрі вулиці Ульянова (південь Адлера) - в 500 м від набережної річки Мзимта , В 850 м - від Центрального ринку ( «Фаворита») і в кілометрі від Міського парку. До найближчого пляжу (Муніципального, в центрі) - рівно 900 м.

Історія і пристрій

Заклад, цілий рік збирає кіноманів Адлера, було організовано ще в 1967 р Будівля побудована за проектом відомого в ті часи архітектора Е.А. Сердюкова. Мова про жовтому будинку в стилі конструктивізм - «шоковому» для 60-х рр. напрямку.

Нині це кіноплекс - багатозальний «сінема», що демонструє фільми в двох форматах відтворення - звичайному (в ньому доступні і 3D-сеанси) і багатовимірному (в 2011 р ввели в експлуатацію так званий цифровий зал, квитки в який коштують набагато дорожче традиційних). Відмінність цього сервісу - формат типу IMAX.

Відмінність цього сервісу - формат типу IMAX

Звичайний зал вміщає 300 посадочних місць, другий - 42 ергономічних м'яких сидіння. Також тут є просторий хол з гардеробом, жіночий і чоловічий туалети, досить красиве кафе, крім того, буфет (кінобар), де нескладно купити напої і попкорн, солодощі та чіпси.


Не варто забувати і про зону відпочинку - шкіряні дивани зі столиками. Тут є листівки, які анонсують кінокартини, показ яких очікується найближчим часом. Залишається додати, що в цьому кіно Адлера працюють доброзичливі касири-консультанти і контролери, уважний до глядачів і строгий до персоналу адміністратор.

Присутній тут і новітнє звукове обладнання, і система кондиціонування повітря. Влітку всередині прохолодно, а взимку досить тепло. Комфортно. Фасад будівлі має зону для розміщення великих і малих кіноафіш. Поруч дерева.

Відпочинок в кінотеатрі «Комсомолець»

Потрапивши в «спальний», далекий від транспортних вузлів, Адлер, кінотеатр «Комсомолець» помічаєш під час променаду по тінистій вулиці Садовій. Виділяєш його за кольором фасаду і поверненим під кутом в 45 градусів модулів першого поверху.

Сеанси тут починаються з самого ранку, а йдуть до першої години ночі. Квитки можна придбати як в касі при КТ, так і через офіційний сайт. Часто проводяться акції зі знижками. Вашій пильній увазі постануть:

  • комедії;
  • екшени-блокбастери;
  • кінострічки формату «не для всіх»;
  • дитяче кіно (в тому числі анімаційне);
  • трилери;
  • фільми жахів;
  • історичні картини;
  • бойовики;
  • детективні та любовні драми;
  • фантастика;
  • документальні роботи.

комедії;   екшени-блокбастери;   кінострічки формату «не для всіх»;   дитяче кіно (в тому числі анімаційне);   трилери;   фільми жахів;   історичні картини;   бойовики;   детективні та любовні драми;   фантастика;   документальні роботи

Установа з 1969 р очолює Галина Кушнірова - Відмінник кінематографії СРСР і Почесний кінематографіст РФ. Іноді проводить заходи для молоді.

Найближчі пункти для екскурсій - найбільші торгово-розважальні комплекси Адлера ( «Фаворит» і «Мандарин»), найбільш красива ділянка набережної Мзимти, сквер з пам'ятником «Три Солдата» і ще дві зелені зони перед Адлерському тенісної академією.

Перекусіть в чудовій закусочної, влаштованої по сусідству з кінозальной рекреацією будівлі. За два кроки - кав'ярня «Ваніль» і булочна «пропечений». Ви хотіли б пожити в цьому дивовижному масиві? Беріть номер в «Пасажі» (готель знаходиться на п'ятачку перед ТРЦ «Сіті-Плаза» - всього в 150 м від «Комсомольця»).

Як дістатися (доїхати) від центру Адлера?

Автобусна зупинка, яка вам потрібна, так і називається - «Комсомолець». Через неї курсує транспорт муніципальних маршрутів №№ 59, 125, 131, 132, 135, 171, а також кілька маршруток. Сюди можна пройти і з вул. Молокова (ост. «Магазин Дари природи»). На неї ви потрапите лише на автобусах №№ 56, 57, 57К, 125П та на маршрутках, які рідко ходять. Тому наш вам лайфхак - вибирайте варіант №1.

На машині дістатися до кіно неважко так:

Адреса, афіша і розклад

  • Адреса: вулиця Ульянова, 58, Адлер, Сочі, Краснодарський край, Росія.
  • Координати GPS: 43.428812, 39.924087.
  • Телефон: + 7-862-240-06-56.
  • Офіційний сайт: http://adlerkino.ru/
  • Розклад фільмів: http://adlerkino.ru/?id=id511789232f1e2
  • Ціни на квитки: від 100 до 300 рублів з людини.

Пізнавально відпочивши на екскурсіях або випробувавши релакс на Адлерському узбережжі, подивіться ввечері хороше кіно. «Комсомолець» в Адлері - містечко, де ви зможете побувати на незабутньому сеансі фільму, приємно разнообразив свій відпускної відпочинок. Відгуки говорять про це КТ наступне: «Все добре, якби не маленький екран. Ми ж в 21 столітті живемо! »,« Заклад знаходиться в дуже зручному місці - в «серце» Адлера »,« В червоному залі розташування сидінь незручне, звук занадто гучний - це вже перебір ». Радість чи смуток принесе вам відвідування «Комсомольця»? Приїжджайте, щоб дізнатися про це особисто. Чужу думку ніколи не повинно бути фактором, що впливає на рішення. Можливо, саме напередодні Адлерского відпустки на екрани країни вийде кінематографічне творіння, якого ви довго чекали.

Де знаходиться кіно «Комсомолець» на карті?
Ви хотіли б пожити в цьому дивовижному масиві?
Як дістатися (доїхати) від центру Адлера?
Ru/?
Радість чи смуток принесе вам відвідування «Комсомольця»?

Новости