Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зіткнулися літаки в аеропорту Сеула

  1. Орфографічна помилка в тексті:

26 червня 2018, 7:57 Переглядів: 26 червня 2018, 7:57 Переглядів:   Фото: Yonhap

Фото: Yonhap.

Літак авіакомпанії Korean Air зіткнувся з авіалайнером південнокорейської авіакомпанії Asiana Airlines в міжнародному аеропорту Кимпхо (Сеул, Республіка Корея). Інцидент стався у вівторок, 26 червня, повідомляє агентство Ренхап.

За даними південнокорейського агентства, літак Korean Air в результаті зіткнення пошкодив крило авіалайнера Asiana Airlines. На щастя, обійшлося без постраждалих, оскільки в момент зіткнення в літаках не було пасажирів.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, авіалайнер Airbus A330 компанії Asiana Airlines повинен був вилетіти з Кимпхо в Пекін, врізався в хвіст літака Boeing 777 компанії Korean Air, яка виконувала рейс в японську в Осаку, розбивши своє крило, а також пошкодивши хвіст і крило другого літака.

Нагадаємо, в середині травня в аеропорту Стамбула зіткнулися два літаки . Як повідомили очевидці, при зіткненні лайнер Airbus A330 авіакомпанії Asiana Airlines завдав серйозні пошкодження літака A321Turkish Airlines.

А на початку травня в київському аеропорту літак зіткнувся з навантажувачем . Постраждав авіалайнер рейсу EG276 Київ - Неаполь італійської авіакомпанії Ernest Airlines.

А на Різдво 2018 в найбільшому аеропорту Канади зіткнулися два літаки . На борту одного з літаків знаходилось 6 членів екіпажу і 168 пасажирів, всі з яких безпечно евакуювалися.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "В аеропорту Сеула пасажирський авіалайнер протаранив інший літак: дивом уникли трагедії". інші Інші країни дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости