Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Термінал аеропорту Петропавловська відкрився після реконструкції

Фото - http://aeroport.kz/

Урочиста церемонія відкриття пасажирського терміналу міжнародного аеропорту міста Петропавловська відбулася напередодні святкування 25-річчя Незалежності Республіки Казахстан.

Про це повідомляє Zakon.kz .

Після урочистого заходу було оголошено про початок реєстрації рейсу «Петропавловськ-Алмати».

Міжнародний аеропорт міста Петропавловська функціонує з 1974 року. З моменту існування - це перша масштабна модернізація повітряної гавані. Реконструкція терміналу дозволила поліпшити якість обслуговування пасажирів, а також створити умови, що відповідають вимогам безпеки і оновити необхідне обладнання.

Модернізація пасажирського комплексу була проведена за рахунок республіканського бюджету. Раніше була завершена реконструкція злітно-посадкової смуги. В результаті проведених робіт було посилено існуюче покриття смуги асфальтобетоном товщиною 10 см, смуга подовжена до 2 800 м і розширені до 45 м. Крім цього, реконструювали руліжні доріжки та перон, встановили світлосигнальне обладнання за вимогами міжнародних стандартів.

Після реконструкції злітно-посадкової смуги аеропорт Петропавловська може приймати сучасні типи повітряних суден без обмежень. У наступному році планується відкрити рейси в Російську Федерацію.

Новости