Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Протарас, який аеропорт ближче

На цікавить наших читачів питання «Протарас, який аеропорт ближче» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Розкажіть, будь аеропорт знаходиться найближче до Протарас, які є варіанти трансферу в місто, скільки їхати?

13.02.2017 Лана Ю.


Відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру»

ру»

При купівлі дешевих авіаквитків і туристичних пакетів в Грецію , Варто звертати увагу на віддаленість місць відпочинку від аеропортів. Не всі готові витратити 3-5 годин дорогоцінного відпочинку на поїздку в автобусі до готелю або апартаментів. на Кіпрі існує два міжнародні аеропорти, з яких можна доїхати до Протараса . Якщо час у дорозі для вас важливо, краще з'ясувати, який з них - в Пафосі або Ларнаці знаходиться ближче, і купувати квитки з урахуванням цієї обставини.

Найближчий до Протарас аеропорт знаходиться в Ларнаці, на відстані трохи більше 50 км. Найпростіший і комфортний спосіб дістатися до заброньованого готелю або апартаментів - взяти таксі. Вартість поїздки від 50 євро, залежить від відстані і часу доби, тарифікація здійснюється згідно лічильнику.

До Протараса можна доїхати і на туристичному автобусі. Якщо ви подорожуєте компанією з кількох людей, зручний варіант - заздалегідь забронювати мікроавтобус. Ще один варіант - орендувати машину в прокатній конторі в аеропорту і доїхати самостійно, скориставшись навігатором.

Поїздка в таксі або орендованому авто займе близько години, автобусну подорож триватиме довше, тому що пасажири можуть виходити шляхом.

На дорогу до Протараса з аеропорту Пафосу (близько 185км) буде потрібно 2,5 години на машині і більше трьох годин на автобусі.

Новости