Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найгірші аеропорти світу, самі незручні і ненависні аеропорти, CNN

Чи є в світі аеропорт, де ви відчуваєте себе комфортно, де вас не втомлюють черзі, і де ви завжди можете знайти собі цікаве заняття на час очікування рейсу? Якщо немає, то ви обов'язково знайдете свій нелюбимий аеропорт в рейтингу ненависних повітряних гаваней світу, вважають кореспонденти CNN.

Зовсім почесний список великих аеровокзалів журналісти американського телеканалу склали, проаналізувавши численні відгуки та коментарі туристів в Інтернеті.

Десятку найбільш ненависних аеропортів, за версією CNN, відкриває Міжнародний аеропорт Сан-Паулу (São Paulo-Guarulhos International), що заслужив особливу ненависть з боку туристів за систематичні проблеми з розкладом. Згідно з даними Forbes, тільки 41% рейсів, що прямують з Сан-Паулу, вилітають вчасно. Десятку найбільш ненависних аеропортів, за версією CNN, відкриває Міжнародний аеропорт Сан-Паулу (São Paulo-Guarulhos International), що заслужив особливу ненависть з боку туристів за систематичні проблеми з розкладом Аеропорт в австралійському місті Перт (Perth Airport), в свою чергу, отримав місце в антирейтингу за певну невідповідність своїх розмірів пасажиропотоком.

«Якщо в Перті приземляються хоча б три літаки з різницею в 20 хвилин, аеропорт вже задихається, а його працівники панікують і поводяться неадекватно», - наводить враження туристів CNN.

Звання самого «недовірливого» аеропорту світу заслужили головні повітряні ворота Непалу Аеропорт Трибхуван в Катманду (Tribhuvan International). На думку туристів, основною його проблемою є нескінченні обшуки і абсолютно недоречні запитання працівників.

Знаменитий аеропорт імені Джона Кеннеді в Нью-Йорку (John F. Ken Знаменитий аеропорт імені Джона Кеннеді в Нью-Йорку (John F nedy International), як з'ясували журналісти CNN, туристи не люблять за старі термінали і нескінченні черги.

А ось менш відомий аеропорт імені Джомо Кеніата (Jomo Kenyatta International) в Кенії, навпаки, радує своєю «порожнечею», але безумовно засмучує постійними перебоями з електрикою А ось менш відомий аеропорт імені Джомо Кеніата (Jomo Kenyatta International) в Кенії, навпаки, радує своєю «порожнечею», але безумовно засмучує постійними перебоями з електрикою.

У п'ятірку найбільш ненависних аеропортів увійшли філіппінський Ніною Акуіно (Ninoy Aquino International) - за бруд і незручні сидіння в залах очікування, і гондурасский Тонконтін в Тегусігальпі (Toncontín International) - за «найжорсткіші посадки» через наявність високих гірських масивів навколо.

Трійка лідерів антирейтингу виглядає вельми несподівано, зважаючи на те, що і лондонський Хітроу (London Heathrow), і лос-анджелеський LAX (Los Angeles International Airport), і паризький аеропорт імені Шарля де Голля (Paris-Charles de Gaulle) - найбільш завантажені повітряні гавані планети.

Проте, серед головних мінусів британського аеропорт Проте, серед головних мінусів британського аеропорт   а туристи відзначають незручні парковки, довгі черги і труднощі з отриманням багажу а туристи відзначають незручні парковки, довгі черги і труднощі з отриманням багажу.

Міжнародний аеропорт Лос-Анджелеса, на думку мандрівників, і зовсім являє собою лише «вісім терміналів, з'єднаних однією суцільною пробкою».

А ось самі образливі характеристики дісталися лідеру антирейтингу - аеропорту Шарля де Голля в Парижі. За даними CNN, саме там знаходяться найбрудніші туалети Європи, а їжа в кафе і ресторанах - найгірша у Франції.

Примітно, що в імпровізований рейтинг, складений CNN, потрапили відразу три аеропорти, названі раніше авторитетним ресурсом Sleeping in Airports самими незручними. Це - аеропорт імені Шарля де Голля, LAX і Ніною Акуіно в Манілі.

У десятці найбільш незручних повітряних гаваней світу Sleeping in Airports також називає:

  • Аеропорт Бове в Парижі (Aeroport de Paris Beauvais Tille) - за «черствість» по відношенню до пасажирів (аеропорт закривається о 23:30 і не працює до 6:30, а в цей час всі пасажири виводяться назовні).
  • Аеропорт Кефлавік в Рейк'явіку (Keflavik International Airport) - за ще більшу «черствість» (крім того, що там не можна ночувати, так там ще й дуже холодно).
  • Аеропорт Лутон в Лондоні (London Luton Airport) - за дуже гучні оголошення в залі очікування.
  • Аеропорт Бергамо (Aeroporto internazionale di Orio al Serio) - за погане ставлення персоналу до втомленим пасажирам, які вирішили подрімати в залі очікування.
  • Аеропорт Бориспіль в Києві (Boryspil International Airport) - за грубість співробітників, а особливо носіїв, і дуже скромні розміри для відносно великого пасажиропотоку.
  • Аеропорт Хан у Франкфурті (Frankfurt-Hahn Airport) - за брудні підлоги і практично повна відсутність сидячих місць.
  • Аеропорт Галілео Галілей в Пізі (Pisa Galileo Galilei Airport) - за «санітарний час» з 1:00 до 4:00, а також недружню охорону.

А які аеропорти не любите ви і чому?

Тимур Кресник

Чи є в світі аеропорт, де ви відчуваєте себе комфортно, де вас не втомлюють черзі, і де ви завжди можете знайти собі цікаве заняття на час очікування рейсу?
А які аеропорти не любите ви і чому?

Новости