Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращий аеропорт світу

  1. А судді хто?
  2. Сінгапурський феномен


Сучасна людина звикла довіряти рейтингам. Саме в них він черпає необхідні відомості і знаходить відповіді на найважливіші питання. Мандрівники гортають рейтинги, мабуть, частіше за інших. Володіти інформацією, яка авіакомпанія найбезпечніша або де найкомфортніше зробити пересадку, значить отримати від майбутньої поїздки якомога більше позитивних вражень. Рейтинг на звання кращого аеропорту світу для туриста завжди особливо важливий, тим більше, якщо в дорозі має бути довга стикування.

А судді хто?

Рейтинги складають найрізноманітніші компанії і експерти, серед яких є і дуже популярні імена, і широко відомі лише у вузьких колах:

  • Свій топ кращих аеропортів світу регулярно представляє провідний оглядач авіапослуг Skytrax. Він проводить щорічні дослідження, в яких бере участь до 12 мільйонів пасажирів авіарейсів. Кількість параметрів, за якими оцінюються повітряні гавані різних країн, досягає сорока, а в змаганні беруть участь понад 500 аеропортів.
  • Міжнародна рада аеропортів представляє інтереси своїх членів і шукає шляхи їх співпраці з авіакомпаніями. Ця авторитетна неурядова організація просуває інтереси підопічних в колах, які впливають на формування громадської думки.
  • Журнал Forbes регулярно складає власний рейтинг, згідно з яким найкращим аеропортом світу визнається найзручніший для бізнесменів.

Інші автори рейтингів менш авторитетні, а критерії їх оцінок бувають кумедними і нетрадиційними.

Сінгапурський феномен

Місто-держава Сінгапур в Південно-Східній Азії не перестає дивувати світ не тільки темпами економічного розвитку. У 2015 році його повітряна гавань в третій раз поспіль була визнана кращим аеропортом світу за версією Skytrax.
Аеропорт Чангі щорічно "перетравлює" майже 54 мільйони пасажирів, і всі вони залишаються задоволені знайомством з сінгапурськими повітряними воротами. В очікуванні пересадки в Чангі пасажири можуть смачно пообідати, насолодитися чудовою архітектурою і морем живих квітів або віддатися вигідному шопінгу в одному їх десятків його магазинів безмитної торгівлі. Довга стикування пройде швидше в місцевому кінотеатрі, спа-салоні, музеї або лазні - способів скоротати час сінгапурці знають чимало!
Найвищих похвал, на думку експертів, гідні також Сеульський Інчхон, гонконгський Міжнародний аеропорт Гонконгу і аеропорт Мюнхена.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 20.02.2016


фотографії

Популярні статті

Купити авіаквиток за найкращою ціною



А судді хто?
А судді хто?

Новости