Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аеропорт Уктус (не робітник)

Аеропорт «Уктус» розташований на 20 км на південний схід від Єкатеринбурга. Це один з найстаріших аеропортів Свердловської області. До 1986 року «Уктус» знаходився на території однойменного аеродрому в Чкаловському районі Свердловська. Потім він був перенесений на військовий аеродром «Арамиль» 30-х років, де і знаходиться до теперішнього часу. Аеропорт «Уктус» розташований на 20 км на південний схід від Єкатеринбурга

«Уктус» є першим аеродромом, почали цивільні авіаційні перевезення на Уралі. Аеродром досі використовується авіаційними силами МВС Росії і в якості бази ремонтного заводу Міноборони Російської Федерації. «Уктус» виділена злітно-посадкова смуга, покрита асфальтобетоном. Її протяжність становить 1803 м при ширині 40 м. Таким чином, аеродром може приймати літаки типу Ан-12, Ан-24, Як-40, Як-42, більш легкі моделі і різноманітні вертольоти. Особистий парк аеропорту, за даними 2010 року, включав Ан-2, Як-40, Ан-74, Pilatus PC-12, Мі-2, Мі-8.

laquo; Уктус »здійснює внутрішнє сполучення з Москвою, Челябінськом, Новосибірськом, Іркутськом і іншими російськими містами. В обов'язки аеропорту входять сільськогосподарські, охоронні, рятувальні роботи, чартерні рейси.

Новости