Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аеропорт Хошиміну Таншоннят

  1. термінал 1
  2. термінал 2
  3. Пошук і бронювання авіаквитків в Хошимін
  4. Підписка на зміну цін на авіаквитки в Ханой
  5. Знижки та спецпропозиції на авіаквитки в Ханой

Аеропорт Хошиміну Таншоннят (Tan Son Nhat International Airport) - міжнародний аеропорт, розташований в північно-західній частині міста, приблизно в 4-х км від його центральній частині Аеропорт Хошиміну Таншоннят (Tan Son Nhat International Airport) - міжнародний аеропорт, розташований в північно-західній частині міста, приблизно в 4-х км від його центральній частині. Аеропорт Хошиміну є найбільшим аеропортом В'єтнаму.

Аеропорт Хошиміну є операційною базою і одним з основних транзитних хабів для національного авіаперевізника В'єтнаму - Vietnam Airlines, а також для деяких інших в'єтнамських авіакомпаній. Аеропорт Таншоннят на регулярній основі для виконання своїх вантажно-пасажирських авіарейсів використовують близько 60 міжнародних авіакомпаній.

Аеропорт Хошиміну має два пасажирські термінали - для обслуговування внутрішніх (T1) і міжнародних авіарейсів (T2).

термінал 1

Термінал 1 аеропорту Хошиміну Таншоннят використовується для обслуговування внутрішніх авіаперельотів по В'єтнаму. Будівля терміналу аеропорту розташовано в 2-х поверховому будинку і в своєму розпорядженні чотири Гейт, які обладнані телетрапами. Перший поверх (Ground Floor) терміналу розділений на три самостійних залу: зал A (Hall A) і зал B (Hall B) призначені для обслуговування вильотів (стійки реєстрації та зони огляду багажу), а між ними, будучи своєрідним роздільником, розташований зал прильоту . Другий поверх терміналу (1 Floor) є продовженням зони вильоту - тут розташовані зони огляду авіаційної безпеки, зали очікування і виходи на посадку. У будівлі терміналу внутрішніх авіаліній аеропорту Хошиміну працюють різні торгові точки і кафе.

термінал 2

Термінал 2 аеропорту Хошиміну Таншоннят використовується для обслуговування міжнародних авіарейсів. Будівля терміналу розташоване в 4-х поверховому будинку і має вісім Гейт, які обладнані телетрапами. Перший поверх (Ground Floor) терміналу займає зал прильоту з багажними каруселями і митниця, на другому поверсі (1 Floor) розташовуються імміграційні стійки для пасажирів, що прилітають і кафе, третій поверх (2 Floor) призначений для обслуговування вильотів - тут розташовані стійки реєстрації, митниця і паспортний контроль, CIP і VIP лаунж, виходи на посадку. На четвертому поверсі (3 Floor) знаходяться службові приміщення, ресторани, а також представництва авіакомпаній. У будівлі терміналу аеропорту працюють різні торгові точки, магазини, ресторани і кафе.

Пошук і бронювання авіаквитків в Хошимін

Календар низьких цін на авіаквитки в Хошімін

Календар низьких цін для пошуку та бронювання дешевих авіаквитків в Хошимін. Введіть місто відправлення і місце призначення або використовуйте ті, які вже вказані в календарі для пошуку найнижчих цін на авіаквитки в Хошімін.

Підписка на зміну цін на авіаквитки в Ханой

Як шукають дешеві авіаквитки грамотні мандрівники? Як їм вдається заощадити до 30% від середньої вартості квитка? Відповідь дуже проста - вони роблять це заздалегідь. Всім відомий той факт, що квиток, куплений за три місяці до дати вильоту, коштує істотно дешевше, ніж квиток, куплений за тиждень.

Коли майбутній авіапасажир збирається купити авіа квиток в Хошимін заздалегідь, він може не брати перший знайдений варіант, а поспостерігати якийсь час за зміною ціни. Часто за своє терпіння він винагороджується ще кількома заощаджені сотнями рублів. Але постійно заходити на сайт і перевіряти ціну втомлює. Тому ми пропонуємо відвідувачам нашого сайту сервіс підписки на зміну цін авіаквитків. Вам потрібно вказати адресу своєї електронної пошти, місто відправлення та призначення (якщо не вказані або не збігаються з вашим майбутнім маршрутом). Після цього вам почнуть приходити листи з інформацією про нові ціни на авіаквитки. Як тільки ви побачите, що ціна знизилася - відразу зможете купити квиток в Хошимін за дешевою ціною.

Знижки та спецпропозиції на авіаквитки в Ханой

Хочеш заробити на авіаквитках і інших туристичних продуктах? Є свій сайт, блог або сторінка в соціальних мережах? Приєднуйся і отримуй дохід!

Як їм вдається заощадити до 30% від середньої вартості квитка?
Є свій сайт, блог або сторінка в соціальних мережах?

Новости