Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Tanuki (Танукі) промокодом

  1. Танукі
  2. Про компанію «Танукі»
  3. Чому «Танукі»?
  4. Як отримати знижку в «Танукі»?
  5. Застосування промокодом в «Танукі»
  6. Більше їжі!

Танукі   йшла Саша по шосе і сушила суші   Про компанію «Танукі»   Хто з нас хоча б раз не пробував японську їжу

Танукі

йшла Саша по шосе і сушила суші

Про компанію «Танукі»

Хто з нас хоча б раз не пробував японську їжу? Суші і роли поступово майже перетворилися в національну російську їжу, розділивши свою популярність з пельменями, борщем і пиріжками з капустою. Любов до японської кухні можна зрозуміти: по-перше, вона екзотична, а по-друге, її страви смачні, корисні і не особливо калорійні. Якщо ви ще жодного разу не пробували японські страви, то ми радимо вам почати своє знайомство з ними з ресторану «Танукі».

«Танукі» - це мережа ресторанів японської кухні, яка існує трохи більше десяти років. У ресторанах «Танукі» можна поїсти в Москві, Єкатеринбурзі та інших містах Росії і України. «Танукі» вигідно відрізняється серед інших подібних ресторанів тим, що будь-які страви можна тут замовити додому. Хочете влаштувати у себе в квартирі японський вечір з автентичною їжею? Не соромтеся звернутися в «Танукі»!

Чому «Танукі»?

  • Тут готують справжні домашні японські страви. Суші і роли, дім-сами, супи, сашимі, салати, закуски, десерти ... Все, ми не можемо перераховувати далі, тому що вже хочемо їсти.
  • У ресторанах «Танукі» все нагадує про Японію, тому що тут влаштований відповідний інтер'єр. Ієрогліфи, бамбук, статуетки та інші деталі інтер'єру дозволять вам з перших хвилин зануритися в атмосферу Країни Вранішнього Сонця.
  • Доставка їжі з ресторану «Танукі» здійснюється цілодобово. У «Танукі» розуміють: чи може захотітися кожному і в будь-який момент. Тому їжу вам приготують і доставлять протягом 90 хвилин з моменту замовлення.
  • Мережа «Танукі» складається з 63 ресторанів. Ось чому тут швидко обслуговують клієнтів.
  • Вся їжа в «Танукі» - свіжа і готується індивідуально для кожного клієнта. Забудьте про напівфабрикати, їжте свіжу і здорову їжу!
  • Замовити обід чи вечерю з «Танукі» можна і в офіс. Якщо ваші співробітники жити не можуть без ролів, то «Танукі» - точно для них!
  • «Танукі» продає подарункові карти ресторану. Така карта буде відмінним подарунком для ваших друзів, які без розуму від усього японського.
  • У «Танукі» гуманні ціни. А ще тут буває багато акцій. Тому харчуватися в «Танукі» одночасно смачно і вигідно.

Наша думка про «Танукі»

Гарячі страви в «Танукі»

Найчастіше наші відомості про японську кухню обмежуються ролами і суші. Однак в Японії харчуються не тільки цим! Японська кухня набагато більш різноманітна. Значиму її частину складають гарячі страви з рису і локшини, а також овочеві страви. Ресторан «Танукі» пропонує вам відчути всі різноманітна кухня цієї дивовижної країни. Любителі гарячого із задоволенням з'їдять тут величезну тарілку смаженого рису з креветками, локшину з яловичиною та овочами, креветки з цукіні, кільця кальмара і багато інших незвичайних ласощів.

Як отримати знижку в «Танукі»?

  1. Приймайте участь в акціях, які проводяться в «Танукі» регулярно. Наприклад, за певну суму рахунку ви можете отримати приємні подарунки.
  2. Дивіться на знижки. Наприклад, іноді «Танукі» дарує знижку всім друзям ресторану в соціальних мережах. А іноді просто знижує ціни на деякі страви з меню (зауважимо, що на їх якість це ніяк не впливає!).
  3. Користуйтеся промокодом з сайту picodi.com. З їх допомогою ви можете отримати непогану знижку на будь-яке замовлення! А знижки, як відомо, додають апетиту.
  4. Додавайте собі в закладки сторінки "Чорна п'ятниця" і «Кіберпонеділок» , Які будуть заповнюватися знижками і промокодом, приуроченим до розпродажів Black Friday і Cybermonday.

Застосування промокодом в «Танукі»

Перш за все натисніть на кнопку «Дізнатися промокод» на нашому сайті. Потім перейдіть до оформлення свого замовлення на сайті ресторану «Танукі».

Там ви побачите поле «Промо-код». Введіть туди набір символів, які ви скопіювали з сайту Picodi.com, і натисніть на «Оформити». Сума замовлення буде перерахована.

Більше їжі!

Шанувальники японської кухні теж іноді повинні відпочивати і переключатися на іншу їжу. Пам'ятайте: їжа, яку ми харчуємося, повинна бути різноманітною, а тому корисно буває іноді зробити перерву навіть від тих страв, які ми їмо з задоволенням. На нашому сайті зібрані промокодом та інших ресторанів: наприклад, відмінного ресторану з російською кухнею « Ялинки-палиці »Або відомого всім кафе« Му му ». А якщо вам раптом раптово захотілося фастфуду, то знайте, що вас хочуть нагодувати « Бургер-кінг »і KFC ! Ну а щоб не пропустити найкращі пропозиції і промокодом і купувати ласощі зі знижкою, не забудьте підписатися на сторінку нашого сайті в ВКонтакте або на фейсбуці. Ми обіцяємо, що будемо своєчасно інформувати вас про всі промокодом!

Як отримати знижку в «Танукі»?
Хочете влаштувати у себе в квартирі японський вечір з автентичною їжею?
Чому «Танукі»?
Як отримати знижку в «Танукі»?

Новости