Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Єпископ Сергій Ряховский зустрівся з заступником голови адміністрації Барнаула

В рамках пастирського візиту в м Барнаул начальницький єпископ РОСХВЕ, член Громадської палати РФ єпископ Сергій Васильович Ряховский зустрівся з заступником голови адміністрації, керівником апарату Петром Фрізеном. Також у зустрічі взяв участь повноважний представник Начальницького єпископа РОСХВЕ в Алтайському краї і республіці Алтай, пастор церкви «Рема» (м Барнаул) Володимир Скандаков.

На зустрічі Петро Фрізен познайомив гостей з історією міста, розповів про традиції і сучасності, особливості економічного та соціального розвитку. В ході бесіди були обговорені питання розвитку подій на Україні і ставлення до питань щодо перегляду деяких подій історії, виховання молодого покоління в сучасних реаліях.

Особливе місце в бесіді зайняли питання, що стосуються взаємодії адміністрації міста з релігійними конфесіями, в результаті чого сторони висловили надію на розвиток і зміцнення співпраці в різних сферах діяльності.

Єпископ Сергій Ряховский в бесіді з Петром Фрізеном зазначив, що це не перший його приїзд в Барнаул і місто залишило найприємніші враження.

Довідка:

У Барнаулі є чотири церкви РОСХВЕ: «Наріжний камінь», «Слово віри», «Рема» і «Божий помазаник». На території краю таких церков більше десятка.

За матеріалами сайту barnaul.org

Новости