Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Openbox AIR - бездротової USB Wi-Fi адаптер відгуки. Огляди та review Мережеві адаптери.

Openbox AIR - бездротової USB Wi-Fi адаптер

USB 2.0 Wi-Fi адаптер OPENBOX AIR призначений для швидкого і безперебійного підключення персонального комп'ютера або супутникового ресивера Openbox до бездротових мереж 2.4 ГГц.

Wi-Fi адаптер підтримує роботу з операційними системами WindowsXP, Vista, Windows7, Linux, Mac і сумісний з супутниковими ресиверами Openbox S4 / Openbox S5 / Openbox S6 / Openbox S7 / Openbox S8 / Openbox S9 .

OPENBOX AIR підтримує стандарти бездротових мереж IEEE 802.11 n / b / g з технологією передачі даних зі швидкістю до 150 Мбіт / с. В адаптері передбачено перемикання швидкості передачі даних, на випадок збільшення відстані до джерела сигналу або при виникненні електромагнітних завад.

Пристрій забезпечений системою шифрування даних 64/128/152 біт WEP-типу, що відповідає 128 біт WPA стандарту (TKIP / AES) і забезпечує надійний захист інформації, що передається.

Зовнішня антена USB Wi-Fi адаптера OPENBOX AIR підтримує високу якість прийому сигналу при видаленні на велику відстань і присутності сторонніх перешкодах. Антену може змінюватися завдяки поворотному механізму в потрібну сторону.

До адаптера в комплекті додається зручна підставка USB-типу, що виключає незручності при підключенні в умовах достатнього нагромадження комунікаційних пристроїв безпосередньо на комп'ютері або ноутбуці.

Новости