Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тур з Porsche по Хорватії

  • 7 днів
  • 6 ночей, 5 днів водіння
  • Дегустація оливкового масла в трюфеля столиці - Лівадія
  • Поїздка по знаменитій прибережній дорозі «Adria Magistrale»
  • Морська прогулянка на острів Св. Андрія
  • Деяких в Хорватію тягне море.
    А деяких - дороги і зустрічний вітер.

    Хорватія. Країна тисячі островів. З кристально чистою водою. З мальовничими рибальськими селищами і портові містечка на Адріатиці. З півостровом Істрія, який вважається хорватської Тосканою. Тут, в виноградниках, оливкових гаях і в районах збору трюфелів, можна переконатися в кулінарних багатства Хорватії. Настільки ж характерні для Істрії звивисті гірські дороги і захоплюючі ділянки узбережжя, які використовуються навіть в якості ралійних трас. Найкращі умови для незабутнього відпустки на морі - на Porsche під відкритим небом.

    маршрут поїздки

    Після вашого прибуття в аеропорт Загреба Вас зустрінуть і відвезуть в п'ятизірковий готель Esplanade. Увечері Вас чекає вітальний вечерю в одному з кращих ресторанів Хорватії - Zinfandel.

    На наступний день починається Ваша подорож. Його мета - отримати задоволення від водіння. На своєму Porsche Ви поїдете по автобану до Карловац - міста чотирьох річок, центральна частина ко торого має форму шестикутної зірки. Звідти шлях лежить в гірський регіон Горскі Котар і далі, в романтичне місто Ровінь, який не випадково називають «перлиною Адріатики». Після поїздки на катері на вечерю в ресторан Lanterna на острові Св. Андрія Ви переночуете в п'ятизірковому готелі Monte Mulini.

    На наступний день Ви досліджуєте внутрішню зелену область Істрії. Ця місцевість відома перш за все такими делікатесами, як вино, оливкову олію і трюфелі. Після прибуття в Лівадії Вас чекає дегустація оливкової олії, а потім і меню з трюфелями в знаменитому ресторані Zigante. Звідти Ви поїдете далі в готель Milenij в місті Опатія. Характерними особливостями цього відомого морського курорту на Північно-Заході Хорватії на березі затоки Кварнер є розкішні готелі, вілли, пляжі і великі парки.

    Гарненько виспавшись, Ви знову сядете за кермо автомобіля. Маршрут поведе Вас уздовж східного узбережжя по мальовничій прибережній дорозі в місто Задар, готель Bastion.

    На наступний ранок Ви підете дивитися водоспади річки Крка - вражаюче видовище, створене природою. Мета на цей день - готель Adriana Hvar Spa на острові Хвар.

    В останній день Ви поїдете в Дубровник. По дорозі Ви зупиніться в мальовничій рибальському селі Mali Ston: там у Вас буде прекрасна можливість покуштувати тільки що спіймані устриці.

    Після прибуття в Дубровник Ви швидко зрозумієте, чому це місто на півдні Хорватії оголошено ЮНЕСКО спадщиною світової культури - наприклад, після відвідування старого історичного міста. Свою прощальну ніч Ви проведете в готелі Villa Dubrovnik. У день вильоту Вас доставлять в аеропорт міста Дубровник згідно із зазначеним у квитку часу.

    Прохання врахувати, що в певні дати тур проходить у зворотній послідовності.

    Контакти:
    Вікторія Валькова
    адміністратор Porsche Travel Club
    E-mail: [email protected]
    Тел: + 7 (982) 45-47-911

Новости