Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як почати відновлювати відносини з колишнім хлопцем

  1. Як дізнатися, що «вже можна» відновлювати відносини?
  2. Що робити і як себе вести
  3. інтим

У попередніх статтях присвячених поверненню свого улюбленого я багато розповідала про те, яких заходів слід вжити і які моделі поведінки вибрати, щоб з досить великим ступенем ймовірності зберегти високі шанси на повернення колишнього хлопця.

Після публікації статті «Повернути хлопця: Чому час працює на вас?» Деякі читачки задали цілком закономірне питання: «А коли настане час для початку відновлення відносин з колишнім? Як визначити, що вже настала пора? ». Сьогодні я спробую відповісти на це питання, хоча б у загальних рисах, тому що простого і короткого відповіді не буде.

Якщо Ви не читали статтю « Повернути хлопця: Чому час працює на вас? », Раджу ознайомитися з нею перш, ніж продовжувати читання, інакше Вам не буде зрозуміло про що, власне, йдеться.

Як дізнатися, що «вже можна» відновлювати відносини?

Для початку давайте ще раз звернемося до графіку, який я вже публікувала раніше.

На цьому графіку показаний період після розриву. Суцільною лінією позначено Ваше ставлення до хлопця, а пунктирною - його ставлення до Вас. Однак такий вид, графік буде мати тільки в разі, якщо Ви дотримувалися рекомендацій і не намагалися відчайдушно повернути свого хлопця «негайно», «зараз», «як можна швидше» будь-якими доступними способами.

Як я вже писала, всі спроби відновити відносини відразу після розриву не дадуть результату і ні до чого доброго не приведуть, а тільки ускладнять повернення улюбленого або навіть зроблять цей процес неможливим.

Отже, яким чином дізнатися, що ставлення хлопця до Вас перетнуло умовний «нуль» в точці D і перемістилося в зону позитиву?

Попереджаю, що всі показники «дуже загальні» і можуть не підходити до Вашої конкретної ситуації. Я просто хочу дати напрямок для роздумів, але Ваша інтуїція підкаже набагато більше, ніж ця стаття. Саме інтуїція, а не фантазія! Майте це на увазі і не дозволяйте своїй уяві перетворити бажане в дійсне.

Перший показник - Час. Скільки часу має пройти? Тут не може бути однозначної відповіді. Все залежить від цілого ряду чинників, серед яких можна виділити два основних:

  • тривалість і характер відносин до розриву. Були ваші відносини рівними і гармонійними або супроводжувалися постійними сварками. Який був сам розрив: різким і несподіваним або довго назріваючим як гнійний нарив.
  • стан самого хлопця після розриву. Наскільки йому було легко чи важко після того як він розлучився з Вами. Чи з'явилася у нього нова дівчина і як у них складалися відносини.

Але в будь-якому випадку тимчасової період, позначений на графіку відрізком CD, що не буде коротким. Зазвичай це не дні і не тижні, а місяці.

Другий показник - Інформація. Якщо до Вас доходить інформація про те, що Ваш колишній хлопець запитує про Вас (і неважливо, в зв'язку з чим він це робить), значить з великим ступенем ймовірності можна припустити, що його ставлення до Вас перейшло в зону позитиву.

Третій показник - Реакція. Ваш колишній перестає уникати Вас і не відводить погляд при випадкових зустрічах. Він також може сам виступати ініціатором початку спілкування з Вами (під виглядом дружби або чогось ще).

Як бачите, все дуже розпливчасто. Не виключено, що у Вас не буде всіх трьох показників і залишиться тільки один - час. Цей показник не дінеться нікуди, можете не сумніватися.

Залишається ще Четвертий показник - Ваше власне стан. Запам'ятайте! Не намагайтеся почати відновлення відносин до тих пір, поки не перестанете відчувати відчай і біль втрати. Ваш союзник і перший помічник - здоровий глузд.

Що робити і як себе вести

Безсумнівно, для того щоб почати відновлювати відносини з колишнім хлопцем, Вам потрібно встановити з ним контакт. Коли Ви відчуєте, що пройшло достатньо часу і Ви морально готові - можете починати.

Діяти потрібно обережно, делікатно і дуже тонко. Ніяких «різких рухів» робити не можна. Я зараз приведу, може бути не дуже коректне порівняння, але це схоже на приручення дикої тварини. Найменша помилка і все доведеться починати з самого початку, але тільки з меншими надіями на успіх.

Поступово, повільно і так, щоб не викликати підозр, Ви повинні перейти від простого спілкування як зі звичайним знайомим, до товариства, а потім і до дружби. Це потребує часу і сил. Буде важко стримуватися, особливо якщо хлопець ніжний і привітний з Вами. Так і захочеться кинутися йому на шию при першому ласкавому слові на Вашу адресу. Але цього робити не можна ні в якому разі, бо це злякає його.

Ваша поведінка має бути рівним, без проявів «пікових» емоцій. Будьте стриманою, але доброзичливою і в міру турботливою. Проаналізувавши свої минулі відносини і зрозумівши помилки, Ви не маєте права виявляти те, що послужило причиною розриву «ні на міліметр». Будь-якими шляхами треба уникати негативу, сварок, образ і т.д.
Зробіть так, щоб Вашому колишньому було комфортно з Вами як ні з ким іншим. Доведеться гарненько попрацювати над собою. Слідкуйте за своїм зовнішнім виглядом і виразом обличчя - Ви повинні випромінювати впевненість, але не зарозумілість і не відверте бажання сподобається. Чи не кокетує з ним!
Ні в якому разі не розпочинайте обговорювати з колишнім хлопцем перипетії ваших минулих відносин. І навіть якщо він сам раптом почне розмову на подібну тему - не піддавайтеся і переводите розмову в інше русло. Скажіть, що все це в минулому, і Ви не хочете заново переживати неприємні хвилини. Тільки робіть це м'яко і делікатно. З одного боку у хлопця не повинно скластися враження, що Вам байдуже таке обговорення, а з іншого - не можна показувати, що Вас це вже дуже сильно зачіпає.

Коли ваші стосунки перейдуть в стан стійкої дружби, можете починати потихеньку повертатися до минулого, вибираючи звідти тільки приємні для вас обох спогади. Ці спогади повинні бути романтичними, але не інтимними. Наприклад, проходячи повз якогось «вашого з ним» місця Ви можете побіжно згадати: «А пам'ятаєш, як ми ховалися тут від дощу?» Або щось в цьому роді. Зробіть так один раз і уважно стежте за реакцією. Якщо не буде позитивного відгуку, значить, доведеться чекати ще. Якщо ж реакція буде позитивною, можете продовжити, але тільки не часто. Для початку цілком вистачить одного романтичного епізоду з минулого протягом двох-трьох зустрічей.

інтим

Може так статися, що після встановлення дружніх довірчих відносин Ваш колишній хлопець раптом захоче зайнятися з Вами сексом. Це особливо часто трапляється, якщо у нього складні відносини з новою дівчиною або він самотній.

Не піддавайтеся на провокацію, як би Вам цього не хотілося. Чоловіки ставляться до інтимної близькості не так як ми. Емоційний зв'язок і інтим для них абсолютно різні речі, тому після такого спонтанного сексу вашій дружбі може прийти кінець, а разом з цим помруть і надії на відновлення відносин. Теж стосується і поцілунків, пестощів і т.д., а також розмов на «інтимні» теми. Ви повинні відмовлятися від подібних речей м'яко, але впевнено, щоб у чоловіка не було сумнівів в тому, що Ви дійсно не хочете цього, але не тому що він Вам неприємний, а виключно з моральних і етичних міркувань. Скажімо так, він повинен зрозуміти, що це Ви не його відштовхуєте, а зупиняєте себе.
До тих пір поки не буде однозначно і спокійно визначено, що ви любите один одного і знову стали парою, на весь інтим накладається жорстке табу.
Ну ось, в загальних рисах, мабуть, і все. Я спробувала дати напрямок і сподіваюся, що це Вам допоможе.

Як дізнатися, що «вже можна» відновлювати відносини?
Після публікації статті «Повернути хлопця: Чому час працює на вас?
» Деякі читачки задали цілком закономірне питання: «А коли настане час для початку відновлення відносин з колишнім?
Як визначити, що вже настала пора?
Як дізнатися, що «вже можна» відновлювати відносини?
Отже, яким чином дізнатися, що ставлення хлопця до Вас перетнуло умовний «нуль» в точці D і перемістилося в зону позитиву?
Скільки часу має пройти?
Наприклад, проходячи повз якогось «вашого з ним» місця Ви можете побіжно згадати: «А пам'ятаєш, як ми ховалися тут від дощу?

Новости