Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Google все стерпить: найкумедніші і дивні питання про Італію

Коли у нас виникають питання, ми звертаємося до всезнаючого Google. Послужливий пошуковик частенько дбайливо закінчує їх формулювання замість нас, грунтуючись на більш шуканих варіантах. Ця функція пророчо говорить багато про що ...

Чого таїти, іноді ми задаємо Google питання, які посоромилися б адресувати комусь в реальному життя. ось найпопулярніші і дивні запити про Італію.



Несподівано, правда? Найбільш популярна теорія пов'язує етимологію Італії з латинським «vitulus», що означає «теля». Мабуть, з часів Римської імперії, вона була відома великою рогатою худобою.



До речі, Google охоче підкаже інформацію і по інших країнах. Назва Аргентини, наприклад, пов'язано з іспанським «argento» - «срібло», а Камерун походить від «camaroes», що в португальському означає «креветки». Назва України бере коріння від давньоруського «в'кранna, оукранnа», що означає «земля, країна, рідний край».

І дійсно, з чого це чоловіків із середнім ростом 176 см називати високими? І дійсно, з чого це чоловіків із середнім ростом 176 см називати високими Італійці ставляться до рослим націям. Найвищий з них, Джино Кукароло вимахнув до 211 см і є успішним баскетболістом. Звичайно, зустрічаються хлопці і нижче. Зростання Сільвіо Берлусконі, наприклад, 163 см, а Джорджіо Армані - 168 см, Юлій Цезар теж до середнього показника недотягав з ростом 170 см. Зате у них була і є слава.

Це не світова змова, а звичайна піар-акція. В опитуванні Miss Travel 2015 року італійці, виявилися лише на сьомому місці в списку найсексуальніших чоловіків планети. Найбажанішими визнали ірландців, за ними слідують австралійці, пакистанці, американці, англійці і шотландці. На думку 66 тис. Учасниць опитування, італійським хлопцям ще треба над собою попрацювати.

Ні, жителі не покидають країну і кордони не закриваються. Літо - це гарний час для подорожей і в серпні можна сміливо купувати тури в Італію . Подивитися тут є що в будь-який час року. Просто через спеку, італійці прагнуть залишитися в приміщеннях і на вулицях мало людей.

Перенаселені міста, вузенькі дороги і купа скутерів ... В Італії водіям доводиться несолодко. За даними досліджень французької будівельної компанії Vinci, 38% європейських автомобілістів визнали італійців найнебезпечнішими учасниками руху. Та й самі жителі Італії не сперечаються з цим твердженням, а 58% населення і зовсім з ним згодні.

Останнім часом ситуація покращилася і кількість аварій з летальним результатом в країні скоротилося на 23%, але навіть після цього смертність все ще вище, ніж в середньому по ЄС.

Google говорить, що країна відома піцою, макаронними виробами, Пізанської вежею, вином, модою, Маріо і бунга-бунга. Останній пункт зробили популярним скандали навколо особистого життя Сільвіо Берлусконі.

Вона в місті Пізі. чесно Вона в місті Пізі Ну, а де ще вона повинна перебувати?


чесно   Ну, а де ще вона повинна перебувати

Це - не задум вищих сил і не помилка картографа, а щаслива випадковість, спричинена зсувом тектонічних плит.

У цьому теж винні тектонічні зрушення. Багато регіонів Італії лежать на основній лінії тектонічних розломів, тому невеликі поштовхи і землетруси відбуваються практично щодня. Минулий рік був особливо руйнівним: в серпні землетрус забрав життя 247 осіб.

Більшість італійських слів закінчуються на голосні - це не тільки імена. Латинські слова такі, як «del» і «al» - виняток, так як вони «з'єднують». Імена чоловічої статі, як правило, закінчуються на -о, в той час як жіночі імена мають закінчення -а. Тепер і ви це знаєте.

Допитливість - хороша риса. Не соромтеся задавати питання людям і пошуковим системам. Краще один раз запитати, ніж все життя перебувати в невіданні.

Кожен регіон Італії має особливості, а самі італійці сповнені загадок. Цю країну складно відкрити і зрозуміти з першого разу. Плануйте подорожі, вибирайте гарячі тури і отримуйте задоволення від відпочинку. До зустрічі в прекрасній і трохи дивною Італії!

Несподівано, правда?
І дійсно, з чого це чоловіків із середнім ростом 176 см називати високими?

Новости