Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Колекція ідей №2. Літні ідеї для бізнесу

  1. Напої для догляду за зубами. Як зробити звичний продукт додатково корисним
  2. Додаток для пошуку вчителя йоги
  3. Футуристичні технології: ТОП-5 незвичайних пральних машин, які можна придбати в 2019 році
  4. Інтернет-магазин дитячих товарів за 39 000 рублей
  5. Франшиза як старт для успішного бізнесу: чим готовий бренд краще власного проекту?
  6. Бізнес-ідея №6031. Музична зубна щітка
Огляди та Інтерв'ю

Ах, літо червоне, любив би я тебе, коли б НЕ пил, не спека, що не комарі та мухи ...

Літні ідеї для бізнесу не вражають своєю різноманітністю. Адже літо - це така знаєте пора, коли мізки розплавлені і повністю налаштовані на відпочинок - на байдикування. Літні ідеї для бізнесу крутяться навколо кількох тем: перша - це подорожі, заміський відпочинок, активний туризм - все, що пов'язано з пікніками, з проведенням часу далеко від дому та міста, або просто - на вулиці. Другий блок літніх ідей - це все, що пов'язано з репелентами, боротьбою проти тих самих комарів та мух. Адже літо - це пора активного життя комах. Третя група літніх ідей - це все, що пов'язано з літньою спекою і шкідливим сонячним випромінюванням, а точніше зі спробами захиститися від них і зробити вигляд, що спеки і сонця не існує. Отже, ось три «девізу» всіх літніх ідей: «Збирайте валізу (рюкзак) і вирушайте гуляти!», «Бийте мух і комарів!», «Охолоджують! + Захищайтеся від шкідливого сонця». Практично все.

І тим не менше, не дивлячись на бідність репертуару літніх ідей, заробити на них можна - про це свідчить досвід тих підприємців, про яких (і їх винаходи) піде мова в нашій добірці. Отже, літні ідеї не можуть і не повинні вражати різноманітністю - це ми вже з'ясували. Літні ідеї, навпаки, повинні: налаштовувати на відпочинок, дарувати захист від спеки і ультрафіолету, рятувати від комах - супутників літа і відсутності цивілізації.

Ось про ці літніх ідеях різного ступеня користі і оригінальності ми і поговоримо нижче.

Телефон від комарів   - Телефон від комарів -. Типово літня ідея для операторів мобільного зв'язку становить файл зі звуковими хвилями, які відлякують комарів на відстані 1 метра. Файл завантажується на мобільник ... Цю іграшку придумали, як завжди азіатські вчені і впровадили в продаж азіатські ж підприємці.

Одяг від комарів + від сонця - відмінна річна ідея для бізнесу на туристах і більш реальне винахід, на наш погляд. У своєму складі цей одяг містить перметрин, аналог натурального репеленту, що відлякує комах. Одяг має ще одним цінним качеством- містить фільтр UPF 30, забезпечуючи захист від шкідливого сонця.

Компанія, яка виробляє штучний сніг Компанія, яка виробляє штучний сніг. Ця літня ідея (не взимку ж продавати сніг!) Розрахована на івент-компанії, які хочуть подарувати своїм клієнтам в розпал літа незвичайні для цього сезону відчуття.

Готель-гніздо на дереві Готель-гніздо на дереві. Ідея річна, так як взимку навряд чи ви захочете жити в халабуди, побудованої в гілках дерева, навіть якщо ви - шанувальник всього, що пов'язано з темою ельфів. Навіть ельфійські фанати взимку воліли б грітися біля каміна. А ось влітку -що може бути краще життя на дереві (згадайте себе в дитинстві, в селі у бабусі - хіба не такі халабуди ви будували, не підозрюючи про те, що це можна перетворити в готельний бізнес?)

Створення велотурів силами самих туристів Створення велотурів силами самих туристів. Літо - сезон велосипедистів. Все, що пов'язано з Велобайк розбурхує наш розум саме влітку. Почитайте про те, як можна зробити велотуризм більш цікавим і корисним дозвіллям.

Літак з балконом Літак з балконом. Ну коли як не влітку комусь прийде в голову, що літаку не вистачає ... балкона? Видно спеку зовсім розморило втомлені мізки - інакше кому б спало на думку влаштовувати собі літню веранду з самоваром на борту ... авіалайнера? Детальніше про цю без баштової ідеї читайте в матеріалі на нашому сайті.

Продовжуємо наш огляд літніх ідей Продовжуємо наш огляд літніх ідей. І ось така річна ідея для бізнесу, як здача в оренду місць під кемпінг .

Цей корисний ресурс пов'язує тих, хто володіє невеликою ділянкою землі з тими, хто хоче на цій ділянці розбити свої намети. По-моєму, ідея дуже актуальна і для нашої країни (чого не скажеш про багатьох розглянутих нами західних бізнес-ідеї). Терміново приймайте на озброєння!

Наступний пункт нашого хіт параду літніх ідей -   унікальна розробка, яка перетворює будь-яку воду в питну Наступний пункт нашого хіт параду літніх ідей - унікальна розробка, яка перетворює будь-яку воду в питну .

Завдяки цій розробці британця Майкла Прітчарда, тепер пити можна будь-яку воду. Винахід під назвою Lifesaver дає надію «потерпілим аварію корабля у відкритому морі і заблукали в джунглях Амазонки», як говорить реклама. Від себе додам - ​​і тим, хто відпочиває на узбережжі Чорного моря, в кемпінгу.

Завдяки унікальному фільтру пити можна воду навіть заражену фекаліями! Віруси, паразити та інші принади мешкають у водоймах країн третього світу туристам тепер не страшні. Lifesaver може очистити до 1500 галонів води без зміни фільтра. Так, є багато способів боротися з наслідками зміни біолого-хімічного складу води при переїздах з місця на місце, але цей, мабуть, самий радикальний.

розчинна купальник розчинна купальник . Цей винахід пляжного відпочинку - типово літня ідея. Кому і коли ще прийде в голову так епатувати публіку, як не на разморённом сонцем і байдикування пляжі? Ось тільки де конкретно застосовувати такий купальник? На нудистському пляжі? Але там купальник взагалі не потрібен, як не потрібен і подібний флеш-моб. На звичайному пуританському пляжі? Але ж виведуть під білі руки ...

Надувні вішалки Надувні вішалки.

Ця типово літня ідея являє собою всього лише алюмінієвий гачок і полімерну камеру, яку надувають як коло і точно так же здувають для упаковки в чемодан. Тепер надувному крокодилу буде не нудно одному в валізі ...

Одяг з клімат контролем Одяг з клімат контролем. Прекрасний винахід, і знову - типово літня ідея, хоча винахідники тестували її і в зимові морози при температурі в мінус 40 градусів. Чого тільки не придумують винахідники «розумної» одягу, щоб допомогти впоратися зі спекою. А все одно, краще східних убрань для пустелі і чашки гарячого чаю в чайхане (плюс неквапливий спосіб життя, щоб не втрачати зайву енергію) в цьому плані нічого не придумаєш ...

Компактний охолоджувач для напоїв   - дивне на перший погляд, але корисний винахід, якщо як слід вдуматися Компактний охолоджувач для напоїв - дивне на перший погляд, але корисний винахід, якщо як слід вдуматися. Дуже сподобається тим, хто купує для себе гаджети типу - яйцеварка на одне яйце ...

Ця літня ідея являє собою 5-дюймовий кубик з отвором в центрі під банку або пляшку.

Придумав це нехитре винахід літній американець з Дженсен Біч на ім'я Джордж Вуд. Цей літній чоловік втомився спостерігати, як стакан з водою, (який він ставить на ніч на тумбочку поруч з ліжком), вранці виявляється теплим. Як говорить сам винахідник, людям надалі не доведеться викидати баночки з напоями перш, ніж ті будуть допиті. Видно холодильника в будинку у цієї людини немає. А може бути, йому важко до нього добиратися? Замислимося і перегодимо сміятися ...

Ось такі ось літні ідеї для бізнесу зібрали ми для вас в цьому невеликому, але цікавому огляді бізнес-ідей. Таких літніх (а також - зимових і всіх інших) ідей на нашому сайті ще дуже багато - все не вмістити в один огляд. Так що - щасливої ​​подорожі по віртуальним сторінок нашого порталу 1000 идей для бізнесу.

© www.1000ideas.ru - портал бізнес ідей


06.08.2011

Напої для догляду за зубами. Як зробити звичний продукт додатково корисним

Канадський стартап DoseBiome створив напій, який покращує здоров'я порожнини рота і знижує ризик руйнування зубів. "1000 ідей" спробував знайти товари, корисність яких можна збільшити.

Додаток для пошуку вчителя йоги

У Лондоні та Манчестері запускається мобільний додаток Yogassential, що дозволяє в кілька кліків знайти і найняти персонального вчителя йоги з виїздом на будинок або в офіс в будь-який зручний час.

Футуристичні технології: ТОП-5 незвичайних пральних машин, які можна придбати в 2019 році

Дивлячись на деякі моделі пральних машин, настінних кондиціонерів, пилососів, системних блоків для ПК і багатьох інших пристроїв, можна сміливо стверджувати, що майбутнє вже настало.

Інтернет-магазин дитячих товарів за 39 000 рублей

З нашою допомогою Ви відкриєте інтернет-магазин дитячих товарів в своєму місті, зможете закуповувати товари у перевірених постачальників, приймати і виконувати замовлення.

Франшиза як старт для успішного бізнесу: чим готовий бренд краще власного проекту?

Експерти з економіки вже кілька років поспіль включають покупку вигідною франшизи в топ найперспективніших ринкових ніш в Росії. Схема, при якій використовується вже перевірена на практиці бізнес-мо ...

Бізнес-ідея №6031. Музична зубна щітка

Компанія BleepBleeps придумала новий вид бізнесу на чищенні зубів, створивши зубну щітку-програвач, пов'язану з платним музичним магазином.

Згадайте себе в дитинстві, в селі у бабусі - хіба не такі халабуди ви будували, не підозрюючи про те, що це можна перетворити в готельний бізнес?
Балкона?
Авіалайнера?
Кому і коли ще прийде в голову так епатувати публіку, як не на разморённом сонцем і байдикування пляжі?
Ось тільки де конкретно застосовувати такий купальник?
На нудистському пляжі?
На звичайному пуританському пляжі?
А може бути, йому важко до нього добиратися?
Франшиза як старт для успішного бізнесу: чим готовий бренд краще власного проекту?

Новости