Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аварія вертольота в США забрав життя двох людей

  1. Орфографічна помилка в тексті:

31 жовтня 2018, 7:13 Переглядів: 31 жовтня 2018, 7:13 Переглядів:   Фото: скріншот

Фото: скріншот.

В американському штаті Флорида вертоліт впав на стоянку трейлерів, загинули дві людини. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Як розповіли в поліції штату, в результаті авіакатастрофи загинули знаходилися в вертольоті люди. Крім того, людина, яка в момент падіння повітряного судна був на землі, отримав травми.

Нагадаємо, нещодавно в про час навчань в Південній Каліфорнії сталася аварія вертольота військово-морських сил США CH-53E Super Stallion . Всі четверо членів екіпажу загинули в катастрофі.

А перед цим в Нью-Йорку вертоліт впав в річку: тоді загинули п'ятеро з шести чоловік , Які були на борту. Двоє людей загинули на місці, троє були доставлені в лікарні в критичному стані, але з життя лікарям врятувати не вдалося. Вижити після авіакатастрофи вдалося лише пілотові.

Крім того, раніше в мексиканському штаті Оахака розбився військовий вертоліт з міністром внутрішніх справ і губернатором штату. Вертоліт намагався здійснити екстрену посадку на відкритій місцевості, проте впав на два фургони . В результаті аварії кількість жертв на землі становить 13 осіб, серед них - троє дітей. 12 людей загинули на місці, ще один - уже в лікарні.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У США зазнав аварії вертоліт: загинули двоє людей". інші США дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости