Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури до Відня

Відень - столиця Австрії, місто в якому проживає 1,68 млн. Чоловік. Місто розкинулося на берегах Дунаю на сході країни, де його оточує з одне сторони Альпійські гори, а з іншого віденський ліс. Відень - багатозначний місто всієї держави, адже через нього проходять важливі європейські магістралі, які впливають на сферу економіки, освіту, промисловість і туризм.

Столиця чарує своєю розкішшю, чарівністю, величчю і високим мистецтвом. У Відні були написані симфонії таких видатних композиторів як Моцарт, Штраус, Бетховен, Шенберг. Шедеври цих людей звучать на знаменитому віденському оперному балі, куди потрапити будь-якому танцюристу вважається великою честю.

Тури до Відня з Києва - це шанс відвідати про чаровательний європейське містечко, в минулому столицю Австрійсько-Угорської імперії, Відень захоплює своєю величчю і одночасно затишком, розкішшю і благородним спокоєм. Вона багатолика і кожен раз відкривається з нової сторони. Коли б ви не відвідали Відень, в період цвітіння, жарким літом, в золоту осінню пору або м'якою зимою, вас завжди буде супроводжувати лоскоче відчуття щастя в душі.

Окремої згадки заслуговують парки. Затишне місце зустрічей городян - Фольксгартен з фонтанами і доглянутими клумбами. Інший парк, Бурггартен, виконаний в англійському стилі, тут встановлено мармуровий пам'ятник Моцарту, є ставок і лавки для відпочиваючих.

Численні музеї Відня охоплюють всі грані розвитку людства. Крім основних, примітні наступні: Музей історії мистецтв, Музей Папірусу, Скарбниця, Імператорська збройова палата.


Відпочинок в Відні днем запам'ятається Вам блискучими палацами і величними площами, а ввечері тутешнє життя перетікає в концертні зали, театри і оперу, а після - і в ресторани. Останніх так багато, що навіть найдосвідченіші гурмани зможуть знайти собі місце за смаком.

Планують сімейний відпочинок можна порадити сходити в парк Пратер, поділений на дві зони, одна з яких зайнята всілякими атракціонами та ігровими залами. Територією парку ходить маленький потяг. Потрапити на віртуальне історичне шоу можна в музеї «Тайм Тревел Вієнна», а посидіти в королівському кріслі - в спеціалізованому музеї для дітей в палаці Шенбрунн.

Класичне минуле і сучасність химерно переплітаються, формуючи неповторний образ міста, в який хочеться повертатися знову і знову.

Хочете замовити екскурсійний тур до Відня, зво ните!

Ми завжди раді допомогти !!!

Новости