Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ПОДАРУЙ УЛЮБЛЕНОЇ КАЗКУ: БУДАПЕШТ + ВІДЕНЬ. БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ !. Придбати тур в Чоп

програма туру

ПОДАРУЙ УЛЮБЛЕНОЇ КАЗКУ: БУДАПЕШТ + ВІДЕНЬ

Ужгород - Егер - Будапешт - Відень - Будапешт - Ужгород

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!
У вартості екскурсія по Будапешту та прогулянка по Егеру.
Додаткова можливість відвідати: Величну Відень, палац Шенбрунн, Сентендре, термальні купальні Егерсалок і Мішкольц-Тапольце.

ПРОГРАМА ТУРУ

1 день Чоп, Егер і Будапешт

Прибуття в Ужгород (потяг № 13). Пересадка в комфортабельний автобус, перетин українсько-угорського кордону. Перше знайомство - термальні дива Угорщини, «Угорський Памуккале» - місто Егерсалок! Відвідування Велнес-Комплексу (18 євро дор / 15 євро діти до 14 років)! ! До Ваших послуг розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни.
Після купалень запрошуємо відвідати Долину Красунь (15 євро дор. / 12 євро діти), де вас чекає справжній угорський гуляш та дегустацією вина (для дорослих).
Продовжуємо подорож до Будапешту. Вільний час. Чудовим завершенням для Вас стане:
- програма «Будапешт в ілюмінації» (25 євро дор. / 20 євро діти). Прогулянка на кораблику по Дунаю з безлімітним шампанським або солодкими напоями для дітей. Дев'ять мостів через Дунай, набережна у святковій ілюмінації, Фортечна гора з королівським палацом - панорама, оголошена ЮНЕСКО частиною Всесвітньої культурної спадщини. Розміщення в готелі. Ночівля.

2 день Будапешт

Сніданок. Запрошуємо на оглядову екскурсію «Будапешт - перлина Дунаю»: старовинна Буда та елегантний Пешт, з'єднані в двомільйонний мегаполіс, які розділяє величний Дунай. Головна площа столиці - площа Героїв, казковий замок Вайдахуняд, найкрасивіший у світі Парламент, базиліка Св. Іштвана, унікальний готичний собор Богородиці (Св.Матяша), тераси Рибацького бастіону та Королівський палац. Поєднання природи та архітектури - це Будапешт!
Вільний час, ми рекомендуємо Вам:

- відвідати візитну картку Угорщини - будівля парламенту в Будапешті (10 євро дор. / Діти + вхідний квиток). Пройти повз таку красу неможливо. Архітектура споруди нагадує Вестмінстерський палац в Лондоні, тільки гарніше і ефектніше. Будівля парламенту є одним з найбільших будівель урядів в світі і найбільшим в Будапешті.

- екскурсію в Сентендре (20 євро дор. / 15 євро діти) - чудове і затишне містечко, де можна поринути в атмосферу старовинних вулиць, маленьких церков, музеїв і сувенірних крамничок. Звивисті вулички, вежі семи храмів, пара дюжин музеїв та вуличні вернісажі роблять це найближче до столиці місто справжнім туристичним центром на Дунаї. Численні музеї представляють повну палітру угорського мистецтва різного часу - живопис, скульптуру, кераміку, і, неодмінно - музей марципанів і шоколаду (вхідний квиток - 2 євро), аналогів якому немає в світі. Тут є все: колекція квітів та кактусів, Майкл Джексон у повний зріст та знаменитий угорський Парламент.

- Будапешт - погляд зсередини (15 євро дор. / 10 євро діти) - п ріглашаем на пішохідну прогулянку по найкрасивіших місцях міста, з заходом в приголомшливу Базиліку - центр духовного життя країни, площа Свободи з дивовижними пам'ятками, прекрасна будівля Парламенту, і нарешті , сам повноводний Дунай, з нижньої набережної і одним із найсумніших пам'ятників Голокосту - черевички ....

- Будапешт - погляд з висоти пташиного польоту (15 євро дор. / 10 євро діти) - нас чекають зачаровують види з гори Геллерт, елегантний проспект Андраші та Площа Героїв. А також знаменитий міський критий ринок, збудований у французькому стилі з різноманітністю угорських продуктів: сири, паприка, ковбаси, лангош, штрудель .... всього не перерахуєш - це треба бачити!

Вечірньої пори запрошуємо Вас на вечерю в національну угорську чарди (30 євро дор. / 25 євро діти). Угорщину неможливо зрозуміти без "чарди". Це місце де Ви як ніде відчуєте дух старої Угорщини. Під звуки національного чардашу Вам будуть представлені найкращі страви угорської кухні.
Повернення в готель. Ночівля.

3 день Відень і Будапешт

Сніданок. Щоб посилити ваші враження ми запрошуємо вас відвідати ще одну перлину Європи, серце Європи, столицю Австро-Угорської імперії - «Велична Вена» (40 євро дор. / 30 євро діти). По приїзду оглядова екскурсія. Неповторне місто, де у всьому відчувається небувалий розмах імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, оточений садами і парками. Витончена архітектура в світлих тонах - і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити, надихнувшись атмосферою легкого сп'яніння містом. Починається знайомством із зимовою резиденцією династії Габсбургів, прогулянкою по Віденській Рінгштрассе, оглядом пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і собору Св. Стефана.
У вільний час ми рекомендуємо екскурсії:
- в Скарбницю Габсбургів (25 євро дор. / 15 євро діти). Саме тут зберігаються безцінні предмети найвищого рангу ... Священна Чаша Грааля, Спис Долі ... Вони існують і знаходяться саме тут - в Скарбниці!
- до палацу Шенбрунн (15 євро дор. / 10 євро діти + вхідний квиток в палац). Ця літня резиденція династії Габсбургів зачарує вас своїм багатством з одного боку, і своєю витонченістю поєднання природи та архітектури з іншого.
- Пішохідна екскурсія «Легенди та історії Відня» (20 євро дор. / 15 євро діти). Під час екскурсії мова піде про історію і історіях: ви почуєте про перші правителях Австрії Бабенберг, про легенди і таємниці собору Св.Штефана, про лицарські та чернечі ордени, гильдиях і ремеслах. Ви дізнаєтеся про історію походження назви багатьох вулиць і площ, легенду про появу пісеньки «Ах, мій милий Августин»; відвідайте старий університетський квартал, місця, де жив Моцарт, де бешкетував і був переможений Василіск, побачите весільний фонтан і знаменитий годинник «АНКЕР», а також квартал, де знаходиться найстаріша церква Відня - Рупрехтскірхе.
- екскурсія в Віденську Оперу (15 євро дор. / 10 євро діти + вхідний квиток 8 євро), яка поза всяким сумнівом, є головною визначною пам'яткою Австрії та музичною столицею світу мистецтва. Ми познайомимося з історією будівництва будівлі Опери, долею і творчістю її архітекторів, побачимо прекрасні інтер'єри холів і салонів, побуваємо в залі для глядачів. Ви дізнаєтеся про музикантів, які виступали і виступають на її сцені і про тих світові рекорди, які тут були поставлені, про традиції проведення Віденського Оперного балу і про те, чим живе цей театр в наші дні.
Повернення в готель Будапешта. Ночівля.

4 день Будапешт та Ужгород

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд по території Угорщини. Для бажаючих відвідування термальних купалень в м Мішкольц-Тапольца (15 євро). Переваги купання в мінеральній воді з природним підігрівом оцінили ще римські завойовники. Саме римляни виявили лікувальні властивості знаменитого комплексу печерних купалень біля Мішкольц-Тапольца і вони ж побудували перші термальні купальні. Практично невичерпні джерела і нині забезпечують водою сучасні купальні, побудовані на місці римських терм: басейни, джакузі, штучні хвилі лікувального комплексу з термальними ваннами, і все це в підземних гротах гори Верхедь.
Виїзд на Україну. Проходження угорсько-українського кордону. Приїзд в Ужгород.
Посадка на поїзд після 20:30 (рекомендовані поїзда №45 та № 29).

вартість туру

ВартістьДорослі / діти до
18 роківПакети доп.екскурсійSPО №1108 євро

При бронюванні за 8 тижнів до початку туру SPO №2 118 євро При покупці факультативних екскурсій до початку туру
на суму 60 євро дор / 40 євро діти Базова вартість 128 євро Без попередньої покупки факультативних екскурсій

* Доплата за SNGL - 40 євро
** доплата за виїзд 27.04.19, 01.05.19, 30.12.19 - 40 євро

АКЦІЯ! «Комфорт - меню»

«Повнота вражень», замовте видові місця в 2-4 ряду автобуса всього за 10 євро.

«Свобода вражень» Забронюйте сусіднє місце в автобусі за 35 євро біля себе.
«Для 5 - мінус 10 в дорозі!» Замовляйте останні 5 місць в автобусі і отримаєте знижку 10 євро
АКЦІЯ! «Більше вражень в день рожденья!»
«В особливий день-особливі переваги! »Отримайте депозит 10 євро на екскурсійну програму.
АКЦІЯ! «Один за всіх, всі за одного»
«Чудова десятка» дозволяє при бронюванні десяти місць на одну дату отримати 11-е на цю ж дату абсолютно безкоштовно!
«П'ятеро одного не чекають, а в тур за півціни беруть! »- при бронюванні п'яти туристів на одну дату - 50% для шостого туриста!

АКЦІЯ! Сімейні переваги "
"Сімейне тріо" Діти 2-12 років при розміщенні з 2 дорослими - знижка 50%.
Дитина старше 12 років або дорослий, при розміщенні на додатковому ліжку - знижка 15 євро.
«2 дитини - 1 ціна!», При покупці батьками сімейного туру з двома дітьми до 12 років, плата стягується тільки за одне чадо! :)

У вартість туру входить

  • Проїзд по маршруту на комфортабельно автобусі;
  • Проживання по маршруту в готелях категорії 3 * в номерах зі всіма зручностями на базі сніданків;
  • Супровід керівника групи по всьому маршруту;
  • Оглядова екскурсія по Будапешту.

У вартість туру не входить

  • Туристам з біометричними паспортами віза не потрібна;
  • Для володарів закордонний паспорт старого зразка, додатково оплачується консульський збір - 35 євро + 25 грн. послуги банку (крім дітей до 18 років, студентів денної форми навчання до 21 року, пенсіонерів)
  • Медичне страхування - 2 євро;
  • Факультативні екскурсії;
  • Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти (церкви, збори, музеї і т.д.);
  • Проїзд в громадському транспорті;
  • Особисті витрати;
  • Ж / Д квитки Київ-Ужгород-Київ (1150 грн купе / від 650 грн плацкарт). Жд квитки можна придбати самостійно. Завчасно уточніть у менеджера напрямку на який потяг брати квиток.

програма туру   ПОДАРУЙ УЛЮБЛЕНОЇ КАЗКУ: БУДАПЕШТ + ВІДЕНЬ   Ужгород - Егер - Будапешт - Відень - Будапешт - Ужгород   БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ

Наталія

Пізнання країн світу - прикраса і їжа людських умів. Леонардо Да Вінчі

тел .: (044) 4964617, (067) 4010983

skype: nataliya.eagle1



Корисна інформація про країну

Корисна інформація про країну

Австрія

Австрія - країна альпійських вершин, лугів, гірських озер і прохолодних лісів. Затишні старовинні міста, що живуть в своєму несуєтному і безтурботному ритмі. Австрію називають "відкритим серцем Європи". Тут черпали своє натхнення Гайдн, Моцарт, Шуберт, Брамс, Малер ... У Відні незримо присутній образ короля вальсів Штрауса. Це місто - визнаний культурний центр Європи зі безліч ...

Угорщина

Угорщина відома, перш за все, своєю столицею - Будапештом. Це місто відносять до числа найкрасивіших міст світу. Гориста, правобережна частина столиці, Буда, яскраво контрастує з рівнинним Пештом. Друга візитна картка Угорщини - численні термальні купальні, в яких коло ...

Новости