Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі екскурсії у Відні з гідом російською мовою

  1. Де купити екскурсії у Відні російською
  2. Вартість екскурсій у Відні
  3. Оглядова екскурсія по Відні
  4. Групові екскурсії у Відні
  5. Автобусні екскурсії у Відні
  6. Екскурсія в віденський ліс з Відня
  7. Екскурсія в Зальцбург з Відня
  8. Відгуки на екскурсії у Відні
  9. Стане в нагоді:

Відень - один з найчарівніших міст європейського континенту, в якому потрібно обов'язково побувати

Відень - один з найчарівніших міст європейського континенту, в якому потрібно обов'язково побувати. Австрійська столиця славиться своїми чудовими архітектурними пам'ятками, величними будівлями, створеними в різних стилях, дуже смачною випічкою, затишними кафе, красивим будівлею опери, величезною кількістю різнопланових музеїв (близько 80!), Приголомшливо красивими палацами і соборами. Екскурсії в Відні російською мовою, без сумніву, допоможуть вам дізнатися такий багатоликий місто, з величезною кількістю цікавих місць і пам'яток, багатою історією і насиченою сучасним життям.

Стане в нагоді: Російські гіди в Відні

Де купити екскурсії у Відні російською

Практично всі бажаючі відвідати австрійську столицю стикаються з проблемою вибору гідної екскурсії, і у них виникає питання, де купити екскурсії у Відні російською. Безпосередньо в місті є достатньо пропозицій турфірм, але російською - дуже мало, та й в поспіху проблематично підібрати хорошу екскурсію.

Ідеальним варіантом будуть індивідуальні екскурсії по Відні від Тріпстера . На сайті зібрана чудова добірка екскурсій від місцевих російськомовних жителів, які вже не раз провели екскурсійні програми і завоювали довіру багатьох туристів. Про це красномовно говорять позитивні відгуки і зароблені «зірочки». За допомогою Тріпстера ви зможете в комфортних умовах і не поспішаючи вивчити маршрути зацікавили вас екскурсій, і підібрати найбільш оптимальні для свого знайомства з Віднем.

Вартість екскурсій у Відні

При виборі того чи іншого маршруту або напрямки дослідження австрійської столиці важливу роль зі зрозумілих причин грає ціна екскурсій. Відень - велике місто з величезним кількістю дуже цікавих відомих місць, тому варіантів екскурсій може бути безліч, відповідно існує і чималий розкид в їх вартості. Вартість екскурсій у Відні часто залежить від їх тривалості, маршруту та відвідуваних місць, а також від чисельності груп. Найчастіше, чим більше людей входить до складу екскурсійної групи, тим дешевше вартість для кожного туриста. Найдешевшими варіантами знайомства з містом будуть екскурсії в вені російською мовою вартістю в € 20, а найдорожчими - пропозиції за € 450. На Тріпстере є окремий розділ зі спеціальними пропозиціями , Де ви зможете підібрати і купити екскурсії у Відні російською мовою недорого з великими знижками.

Оглядова екскурсія по Відні

Якщо ви хочете за короткий час дізнатися Відень, навчитися орієнтуватися в ньому, побачити головні його пам'ятки і дізнатися про минуле і нинішнє життя австрійської столиці, то вам підійде оглядова екскурсія по Відні, великий вибір яких представлений в відповідному розділі Тріпстера. Зупинимося на кількох варіантах:

  • Жива і повсякденна Відень .
    Відчуйте характер і незвичність Відня, дізнайтеся цікаве з життя міста, його вдачу і повсякденному житті австрійців! Вибравши цю екскурсію, ви навчитеся орієнтуватися в місті, дізнаєтеся куди найкраще зайти на каву, і які свята слід обов'язково відвідати. Також ви відвідаєте Кафедральний собор, зайдете в магазин, де можна придбати традиційні пряники, лікери та медові льодяники. А після відвідин унікальної старовинної капели, яку випадково знайшли при будівництві метро, ​​вас чекає похід в затишному кафе міста, де сама атмосфера розташовує до розслаблення, відпочинку і бесід. Також ви пройдете біля дивовижної старовинної церкви Св. Рупрехта, і загляньте в рожевий парк, практично кожен кущ в якому забезпечений спеціальною табличкою із зазначенням того, в честь кого він був посаджений. Дана екскурсія розрахована на групу не більше 3-х чоловік, а її вартість - € 112.
  • Один день в Відні .
    Вивчаючи місто не можна зупинятися лише на найвідоміших і часто відвідуваних туристами місцях, оскільки по-справжньому зрозуміти старовинне місто можна тільки прогулявшись по його звичайним двориках і маленьких вуличках, по яких ходять звичайні жителі Відня. Крім легендарної віденської опери, красивою церкви св. Августина, старовинного собору св. Стефана, популярної картинної галереї Альбертіна, усипальниці імператорів і багатьох інших знаменитих місць у Відні, ви також прогуляєтеся по звичайних вулицях міста, куди туристи зазвичай не заходять, і втрачають тим самим прекрасну можливість відчути життя міста. Кожен відвідуваний вами об'єкт має свою історію, про що, звичайно ж, розповість гід. Відень, екскурсії по якій пропонує сервіс, заграє для вас всіма фарбами, ви дізнаєтеся від місцевого жителя, куди краще піти і де пообідати, де зупиниться на чашечку кави, і де придбати сувеніри. Пішохідна екскурсія по Відні коштує € 150 для 1-10 чоловік.
  • Перше побачення з імперським містом - оглядова екскурсія .
    Відень - місто палаців і резиденцій, захоплюючий своєю красою і блиском. Досвідчений гід запрошує прогулятися по старій частині міста і своїми очима побачити найкрасивіші будівлі Відня, з багатою історією і насиченою нинішнім життям. Екскурсії в Відні російською мовою почнеться з відвідування віденської опери, ви також побуваєте в зимовій імператорської резиденції, до складу якої входить кілька прекрасних палаців і парків. Також ви прогуляєтеся біля нинішньої резиденції президента, відвідайте іспанську школу верхової їзди і познайомитеся з її чарівними підопічними, побачите придворну церкву св. Августина, собор св. Штефана, побудованому в готичному стилі. Під час екскурсії ви також зможете поласувати кавою та скуштувати шматочок смачного торта Захер, історію якого вам також розповість гід. Ціна знайомства з імперським містом - € 150.

Ціна знайомства з імперським містом - € 150

Групові екскурсії у Відні

Всім давно відомий той факт, що чим більше туристів в групі, тим вся екскурсія дешевше. Саме тому багато хто вибирає групові екскурсії. Відень, яку ви зможете оглянути за нижчою вартістю, стане для вас ближче і зрозуміліше. Розглянемо 3 популярних групових екскурсій, які вас, безумовно, зацікавлять:

  • Щоденна прогулянка по Відні . Столиця Австрії не закінчується на одних лише знаменитих будівлях і пам'ятниках, тому досвідчений гід пропонує відвідати не тільки об'єкти, що входять в так званий список «must-see», а й відкрити для себе нетуристичний місто Відень. Групові екскурсії російською торкнуться площа Альбертіна, великий собор св. Штефана і знаменитий готель Захер, в якому вперше придумали однойменний смачний торт. Ви дізнаєтеся багато легенд про життя знаменитих людей, корисну інформацію про те, де найкраще побувати в місті, як орієнтуватися в ньому, дізнаєтеся, де знаходяться кращі паби і ресторани, магазини і кращі музеї. Екскурсії в Відні російською мовою проводяться за двома різними маршрутами з чергуванням по днях, тому ви можете вибрати саме той варіант, який вам краще підходить або ж пройтися по обох маршрутах. Ціна квитка для однієї людини - € 20.
  • Щоденна оглядова екскурсія по Відні . Під час пішої прогулянки по історичній частині міста гід покаже вам основні «візитні картки» Відня, розповість про їх минуле і сьогодення, ви зможете прогулятися тими ж самими стежками і вуличками, по яких раніше ходили великі композитори, художники і навіть могутні монархи. Також вас чекають забавні розповіді про курйози і навіть пікантних історіях знаменитих людей, якими пишається вся Відень. Екскурсії російською мовою групові коштують лише по € 20 за людину.
  • Відень - багатогранне місто! У Відні сконцентрована величезна кількість вражаючих історичних, архітектурних і культурних пам'яток, і тут фактично на кожному кроці можна зустріти щось прекрасне. У цій екскурсії у Відні російською мовою ви відвідаєте собор св. Стефана, який ще називають серцем міста, прекрасна будівля віденської опери, величний палац Бельведер, імператорську резиденцію палац Шенбрунн і багато іншого. Вартість квитка для одного туриста - € 50.

Вартість квитка для одного туриста - € 50

Автобусні екскурсії у Відні

Якщо довгі піші прогулянки вас не приваблюють, то вам гарантовано підійде автобусна екскурсія по Відні, докладніше про яку читайте за посиланням . За кілька годин неможливо побачити все численні пам'ятки міста, тому в ході даної екскурсії по Відні на автобусі вас очікує знайомство лише з найбільш відомими об'єктами. Ви побачите будівлю віденської опери, відвідайте музеї на площі Марії Терезії, побуваєте в імперській резиденції, прогуляєтеся по парку розваг, помилуєтеся красивим Дунаєм, побачите комплекс ООН і високу Дунайську телевежу, а також палац Шенбрунн - один з найвідоміших місць, якими славиться Відень. Автобусні екскурсії коштують по € 40 за одного туриста.

Екскурсія в віденський ліс з Відня

Якщо ви думаєте, що все віденські принади і цікавинки розташовані виключно в межах міста, то ви дуже помиляєтеся! У 20 кілометрах від міста знаходиться мальовничий віденський ліс, в якому компактно розташувалися прекрасні замки і аристократичний Баден! Ми пропонуємо звернути увагу на ці дві екскурсії в ліс:

  • середньовічна Австрія . В гості до князів і монахам в Віденський ліс. Серцем всієї Австрії є не тільки сам Відень. Віденський ліс, екскурсія по якому вам гарантовано запам'ятається надовго, багатий різними визначними пам'ятками, включаючи ефектний середньовічний замок, старовинний монастир, де ви можете навіть пообідати, великий підземний грот з озером, величезний розарій, римські терми і т.д. Ціна подорожі - € 336 за 1-5 чоловік.
  • Казки віденського лісу . Під час відвідування віденського лісу ви побуваєте в замку князів Ліхтенштейн, в величезному підземному гроті з великим озером, абатстві Святого хреста, імператорському мисливському будиночку, на курорті Баден та інших приголомшливих місцях. Гід розповість про всі ці місцях, і повідає вам цікаві історії та легенди про них. Ціна екскурсії € 205 за групу до 6-ти осіб.

Ціна екскурсії € 205 за групу до 6-ти осіб

Екскурсія в Зальцбург з Відня

Відносно недалеко від австрійської столиці розташований не менш цікаве місто Зальцбург, який також заслуговує вашої уваги. Тут зібрано багато ефектних архітектурних пам'яток, пройти повз які просто неможливо.

  • Екскурсія в Зальцбург .
    Чудова барокова архітектура, старовинний собор св. Петра, неприступна фортеця - далеко не повний список основних визначних пам'яток Зальцбурга. Тут ви побуваєте в будинку-музеї Моцарта, помилуєтеся пам'ятником великому композитору, прекрасним видом Кафедрального собору і Францисканській церкви. Екскурсія в Зальцбург з Відня продовжиться поїздкою на фунікулері до фортеці, звідки відкривається чарівний вид на велике місто. На завершення свого знайомства з містом, ви побуваєте в Моцарт-кафе, де насолодитеся смачною кавою та цукерками. Ціна групової поїздки на автобусі за одну людину - € 124.
  • Індивідуальна екскурсія в Зальцбург .
    Дивовижна насичена прогулянка в Зальцбург подарує вам справжню насолоду чарівною атмосферою старовинного міста, з численними чудовими будівлями. Саме в цьому місті народився великий Моцарт, тому тут ви зможете відвідати його будинок-музей, площа, яка названа його ім'ям, і помилуватися встановленим йому пам'ятником. Екскурсія з Відня в Зальцбург російською також торкнеться ряд інших старовинних міських визначних пам'яток, після чого на фунікулері ви підніміться до фортеці. Звідси відкривається захоплюючий вид, яким можна насолоджуватися довго. На завершення екскурсії ви зможете відпочити в затишному Моцарт-кафе, спробуєте популярне тутешнє ласощі - цукерки моцарткугель, і зап'єте ароматним свіжозавареною кавою. Поїздка здійснюється на автомобілі і розрахована на 1-8 чоловік, а її ціна - € 688.

Відгуки на екскурсії у Відні

Багато туристів з цілком зрозумілих причин перед вибором екскурсійної програми вивчають не тільки їх опис, а й відгуки на екскурсії у Відні. На Тріпстере ви знайдете численні коментарі від бувалих мандрівників, які поділилися своєю думкою про вас зацікавила екскурсії. І з них ви зможете скласти остаточну думку про вибрану програму. Вивчивши відгуки, можна зробити один простий висновок - більшість екскурсійних програм сподобалася практично всім мандрівникам за рідкісним винятком з найрізноманітніших причин. Якісь систематичні огріхи екскурсоводів та їх програм не проглядаються, тому, обговоривши всі нюанси екскурсії з гідом, можна звести до мінімуму можливі проблеми і в повній мірі насолодитися знайомством і з самої Віднем, і з околицями міста.

Відень уособлює старовинну Європу, прикрашену чудовими будинками і соборами, створеними в різних архітектурних стилях. Монархія також залишила свій слід в столиці Австрії, і тут можна помилуватися палацами, замками та іншими об'єктами, що належали аристократії. Екскурсії в Відні російською мовою сподобаються без сумнівів всім, оскільки в цей чудовий місто в усій його багатогранності просто неможливо не закохатися!

Стане в нагоді:

1. Російські гіди в Відні

Новости