Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Старий Відень в Санкт-Петербурзі - Готель Старий Відень Санкт-Петербург - ProHotel.Ru

  1. Фото Готелю Старий Відень

Загальна оцінка:

0

Клас: Адреса: 191186, Мала Морська вул., Д. 13 [ Подивитись на карті ] Сайт: http://vena.old-spb.ru/ Мін. ціна 1900 RUB Макс. ціна 6300 RUB Переглядів: 840

Фото Готелю Старий Відень

По-домашньому затишний і в той же час стильний міні-готель бізнес-класу «Старий Відень» розташований в бель-поверсі будинку по Малій Морській 13/8, на місці знаменитого на початку ХХ століття ресторану столичної богеми «Відень».

Тутешні стіни бачили практично весь Срібний вік російської культури, саме тут вибирали королем поетів О. Блока, тут вшановували Ігоря Северяніна, тут святкував свій ювілей А. Аверченко (докладніше про історію цього незвичайного місця см. В розділі про Петербурзі).

Гості готелю мають незвичайну можливість при абсолютно доступних цінах розміститися в самому серці нашого міста, перенестися в атмосферу початку минулого століття. У їх розпорядженні прекрасна бібліотека, що включає в себе художні твори і мемуари практично всіх діячів російської культури передреволюційного часу.

Оригінальне оформлення інтер'єру готелю зробить Ваше перебування в Санкт-Петербурзі незабиваемим.В готелі зібрана і експонується колекція архівних фотографій і документів з життя Санкт-Петербурга кінця XIX-початку XX веков.Експозіція і інтер'єри готелю оформлені чудовим російським художником Михайлом едомського.


Послуги сучасної міні-готелі Санкт-Петербурга пропонують затишний готель «Старий Відень», розташований на місці знаменитого ресторану «Вена» по вулиці Мала Морська. Свого часу частими гостями тут були відомі представники Срібного століття - Блок, Северянин, Аверченко і інші. Тому готель «Старий Відень» зберегла той унікальний історичний дух і культуру, надаючи постояльця можливість комфортабельного розміщення і відпочинку за доступними цінами. Розумні ціни на готелі та мотелі в Санкт-Петербурзі робить готель «Старий Відень» ще більш привабливим. Тому проживання в готелі викликає у постояльців приємні відгуки, а невисока ціна дозволяє максимально насолоджуватися відпочинком. Забронювати номер в готелі Санкт-Петербурга «Старий Відень» може кожен бажаючий, хто цінує затишок, комфорт і неповторну атмосферу старовинного Петербурга, яка підкреслюється оригінальним оформленням інтер'єрів. Що стосується умов розміщення в готелі «Старий Відень», то тут гостей чекають комфортабельні номери, оснащеними всіма необхідними зручностями і оформленими в теплих тонах. Це нагадує про сьогодення домашній затишок, який притаманний багатьом недорогим міні-готелям і хостелах Санкт-Петербурга.

Готель «Старий Відень» як і готелі економ-класу Санкт-Петербурга має невеликий номерний фонд, що дозволяє піклуватися про кожного гостя і підтримувати бездоганний порядок. Номерний фонд включає 14 номерів, обладнаних ванною кімнатою, душовою кабіною, ЖК-телевізором, телефоном, письмовим столом, кондиціонером та іншими зручностями. Тому відгуки про готелі Санкт-Петербурга «Старий Відень» найпозитивніші. Гості готелю також високо оцінюють дизайнерський стиль номерів і затишну атмосферу, що забезпечує спокій і комфорт. Незважаючи на те, що дешеві готелі в Санкт-Петербурзі надають свої послуги за невисоку плату, вони надають постояльцям якісний сервіс і додаткове обслуговування. Тому сучасні мандрівники все частіше схиляються до вибору міні-готелів і хостелів Санкт-Петербурга. До послуг гостей в готелі «Старий Відень» надано міні-пральня, кафе, конференц-зал, є можливість виходу в інтернет, а також забезпечується екскурсійне обслуговування.

Особливою перевагою готелю в центрі Санкт-Петербурга «Старий Відень» є зручне розташування всього в п'яти хвилинах від Ермітажу, Адміралтейства і Ісаакіївського собору. Тому постояльці готелю, які вибирають дешеві готелі в центрі Санкт-Петербурга, можуть насолоджуватися красою Північної столиці і її пам'ятками.

Новости