Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дешевий шопінг у Відні

Дорогі відвідувачі моєї сторінки!

Якщо Ви бажаєте самостійно робити покупки в Відні, скористайтеся інформацією на моєму сайті, і мені буде приємно, якщо вона полегшить Вам пошук потрібного товару Якщо Ви бажаєте самостійно робити покупки в Відні, скористайтеся інформацією на моєму сайті, і мені буде приємно, якщо вона полегшить Вам пошук потрібного товару. Досить вибрати розділ, і відкриються назви брендів, магазинів, бутіків. Марки я завжди пишу в оригінальній назві для того, щоб їх легко можна було знайти в пошукових системах. Додаєте місто Відень і знаходите список адрес. Як правило це від 8-ми і до понад 20-ти філій, розосереджених в центрі і в самих різних районах (Bezirk) міста.

Виставлені мною бренди - це відомі мега мережі товарів середнього цінового діапазону, безумовно відповідають європейським стандартам якості. Відень пропонує їх більше двохсот, які зарекомендували себе на світовому ринку. Висока якість, прийнятна ціна і при цьому дизайн, який задовольнить навіть досить примхливих модників і модниць від 0 до 100 років.

Найпопулярніша вулиця для шопоголіків у Відні - це Mariahilferstrasse (Маріяхіллферштрассе) протяжністю Найпопулярніша вулиця для шопоголіків у Відні - це Mariahilferstrasse (Маріяхіллферштрассе) протяжністю ... якщо їхати на метро по гілці № 3, то - чотири зупинки. Станції метро: Volkstheater, Neubaugasse, Zieglergasse, Westbahnhof. Тут можна купити майже все.

Брендових марок лінії «LUXURY» на Марійці (так ми ніжно між собою називаємо Маріяхіллферштрассе), досить небагато. А ось гігант в 4 поверху «Peek & Cloppenburg» не пропустить жоден наш співвітчизник. Чому? У період розпродажів або акцій тут можна купити Gucci, Armani, Hugo Boss, Versace та ін. За недорогою ціною. У цій торговій точці розміщено кілька десятків лейблів, і всі вони зосереджені в одному приміщенні.

Чим примітна ще «Марійка» Чим примітна ще «Марійка»? Тим, що Ви ніколи там не заблукаєте, тому що це дві прямі, паралельні вулиці: один кінець вас приведе в центр першого району, а інший - до залізничного вокзалу Westbanhof. Від туди Ви можете сісти на метро (гілка №3) і доїхати до станції метро «Stephansdom», і ви знову опинитеся в самому центрі.

Для того, щоб зробити вдало шопінг на «Маріахільферштрассе», було б непогано виділити 2 дні. В готелі найкраще переглянути покупки і не хвилюйтеся, на наступний день ви можете повернути або поміняти товар в будь-якій філії Відня, без пояснень на те причини після пред'явлення чекового купона. Виняток становить залишковий товар з 70-90% і на чеку буде стояти штамп (Umtausch und Zurückgabe ist nicht gestattet). Будьте уважні в приватних бутиках! Там бувають випадки, коли товар зі знижкою поверненню не підлягає, але більшість таких магазинів розташовано в першому районі міста, в маленьких провулках.

Якщо ви бажаєте ексклюзивний шопінг , Тоді ласкаво просимо в центр до площі святого Штефана (Stephandom)! На вулиці: Kärntner Straße, Graben, Kohlmarkt і багато інших.

Чому?
Чим примітна ще «Марійка»?

Новости