Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Чудовий Століття 139 серія повний опис серії дивитися онлайн, серіал Чудовий Століття 139 серія повний опис серії онлайн,

Сулейман на смертному одрі. Помирає.
У палаці все готуються до святкового намазу. Міхрімах грозиться помститися за Баязида. Приїжджають Селім Нурбану і їхні діти. Дефне труїть себе і сина, коли його хочуть забрати. Гюльфем Хатун звинувачує Сулеймана у вбивстві синів і хоче вбити його, їй заважає охоронець і вона вбиває себе.
Селім приходить до Міхрімах, вона проклинає його. Селім не дозволяє їй так розмовляти з ним. Селім каже, що і вона винна в змети Мустафи. До палацу приїжджає і Мурад з Сафіє і повідомляють, що Сафіє вагітна. Міхрімах подарувала цю наложницю Мураду. Селім п'є від горя, Нурбану лає його. Міхрімах запрошує Мурада і Сафіє до себе на вечерю і вчить його життя. Міхрімах дає Мураду карту держави, щоб подарував Сулейману. Сулейман в захваті і показує йому державні архіви.

Сулейман відсторонюється від Селіма і наказує закрити всі винні місця в країні. Сулейман виходить на базар і чує, як народ паплюжить його і звинувачує у вбивстві синів. Селіма все більше мучить совість він чує голос Баязида. Махідевран приїжджає до палацу і зустрічається з Міхрімах і каже, що Селім написав їй листа, що він призначить їй пенсію, коли стане падишахом. Сулейман збирається в похід. Міхрімах намагається відмовити його. Але він не схилився і виступає в похід. По дорозі його мучать болі. Він намагається взяти Сігетвар. Нурбану намагається переманити Сафіє на свою сторону. Міхрімах залишає Стамбул і переїжджає в Едірне. Сулейман п'є опій. Фортеця пручається і не здається. Сулейман вимагає її взяти. Йому ставати гірше. При смерті Сулейману є Ібрагім. Він повідомляє йому, що фортеця взята. Сулейман вмирає. Інший світ. Сулейман в тому ж розкішному білому каптані, і четирёхярусной короні, на заході йде до трону. Величаво сівши на нього, Сулейман бачить, як над фортецею піднімається турецький прапор. Кінець.


Поділися фільмом з друзями в соціальних мережах!
← Виберіть № серії (сезону)

  • Переглядів: 260

Новости