Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Das" Wiesnzelt "am Stiglmaierplatz» - Вечірка під час святкування Октоберфест в Мюнхені!

Для всіх, хто не встиг замовити місце або просто хоче святкувати без обмеження в часі, прекрасною альтернативою стане зал «Das« Wiesnzelt »am Stiglmaierplatz» Для всіх, хто не встиг замовити місце або просто хоче святкувати без обмеження в часі, прекрасною альтернативою стане зал «Das« Wiesnzelt »am Stiglmaierplatz».
Тут вас чекає не просто Wiesn-вечірка, а буде гарантована справжня атмосфера святкового намету.
Наш оркестр Октоберфесту цього року знову забезпечить відповідний настрій і відчуття самобутнього свята «Wiesn», а знаменитий Лёвенбройкеллер побалує баварськими ласощами і оригінальним пивом Октоберфесту.
Для ідеального відвідування Октоберфесту ми рекомендуємо: опівдні прогулятися по Wiesn, а ввечері відтягнутися в «Wiesnzelt»!

Під час Октоберфесту 2015 року зі П'ятницю та суботу ми розпочинаємо вже з 18:30, середа і четвер з 19:30.

Все під одним дахом   З 22:00 поверхом вище починається афтепаті Gong 96,3 Wiesnzelt Clubbing Все під одним дахом
З 22:00 поверхом вище починається афтепаті Gong 96,3 "Wiesnzelt" Clubbing. Наші ді-джеї реально розігріють вас диско-бітами на трьох майданчиках: в клубній зоні, на зовнішній терасі і в баштової кімнаті.
З понеділка по суботу з 22:00 і гарантовано без обмеження в часі.
Хто не може дочекатися, починає вже 18 вересня разом з мюнхенськими знавцями в прекрасна пора року. Адже в цю пору Лёвенбройкеллер відкриває свої двері вже о 18:30 для вечірки розігріву «Wiesn-Warm-Up».
Детальну інформацію, фотографії і, звичайно ж, квитки ви знайдете тут: daswiesnzelt.de

Новости