Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вебмані Україна | ​​WMU.pp.ua-Webmoney

Webmoney Ukraine. Вебмані в Україні.

Платіжна система WebMoney існує з 1998 року і на сьогоднішній день є лідером як за популярністю, так і по надійності Платіжна система WebMoney існує з 1998 року і на сьогоднішній день є лідером як за популярністю, так і по надійності. Це вигідна і зручна платіжна система, яка призначена для здійснення розрахунків в режимі реального часу. Будь-який користувач може стати її учасником незалежно від громадянства, віку та місцезнаходження, оскільки WebMoney працює всюди, де є доступ до мережі Інтернет.

Щоб стати учасником платіжної системи WebMoney і відкрити електронний рахунок, необхідно встановити на своєму персональному комп'ютері клієнтський інтерфейс, зареєструватися в системі і прийняти її умови, отримавши при цьому WM-ідентифікатор - Ваш унікальний номер. Процес реєстрації також передбачає введення персональних даних і підтвердження їх достовірності через сервіс WM-атестації. Кожен користувач платіжної системи WebMoney має WM-атестат - цифрове свідоцтво, складене на підставі наданих їм персональних даних. Чим вище статус WM-атестата учасника, тим ефективніше його бізнес в мережі, тим більша кількість сервісів і можливостей пропонує йому система WebMoney.

Правила роботи системи WebMoney в Україні: введення і виведення коштів, регламент проведення платежів, звіти по операціях і т.д.
WebMoney в Україні забезпечує можливість поповнення гривневих (WMU) гаманців готівковій або безготівковій гривнею і зняття коштів з U-гаманців в готівкову або безготівкову гривню.

Коли клієнт системи хоче зробити введення грошових коштів в систему, він передає системі WebMoney готівкову або безготівкову гривню, при цьому баланс його гаманця збільшується на відповідну кількість WMU . Коли користувач хоче зробити зворотну дію, тобто вивести кошти з системи, - він передає системі WebMoney WMU і отримує взамін готівку або безготівкові гривні.

Всі WM-знаки зберігаються на віртуальних електронних гаманцях. При переказі коштів використовуються однотипні гаманці, а обмін різних титульних знаків проводиться в обмінних сервісах. Варто зауважити, що всі платежі в системі WebMoney є миттєвими.

Емісію титульних знаків певного типу здійснює Гарант - організація, яка зберігає і управляє забезпеченням емісії, встановлює еквівалент обміну на заявлені майнові права, що опублікувала на веб-сайті платіжної системи WebMoney і в ПО WebMoney Keeper оферту по купівлі-продажу титульних знаків типу, що забезпечує юридично значуще введення в господарський оборот титульних знаків типу відповідно до законів країни реєстрації.

  • Гарантом по WMR -Операція є ТОВ «ВМР», компанія, що представляє WebMoney Transfer на території Росії.
  • Гарантом по WMZ -Операція виступає компанія Amstar Holdings Limited.
  • Гарантом по WME -Операція виступає компанія Netec Financial ltd.
  • Гарантом по WMU -Операція виступає ТОВ «Українське Гарантійне Агентство».
  • Гарантом по WMY -Операція виступає компанія Узбецьке гарантійне агентство ТОВ «TILLO-GARANT».
  • Гарантом по WMB -Операція виступає Відкрите Акціонерне Товариство «Технобанк».
  • Гарантом по WMG -Операція виступає WM Metals FZE.

Власник і адміністратор платіжної системи WebMoney - компанія WM Transfer Ltd. Розробником програмного забезпечення платіжної системи WebMoney є ЗАТ «Обчислювальні Сили», яке також здійснює технічну підтримку платіжної системи WebMoney.

Офіційний сайт платіжної системи WebMoney В Україні: www.webmoney.ua

Новости