Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Раннє бронювання 2016 Грузія, з вильотами з Мінська, Ви хочете на відпочинок на море? Ви можете: замовити авіа тур в Грузію, подивитися ціни, вивчити вартість, онлайн забронювати тур в Грузію, швидко оформити замовлення. На сайті зручна система пошуку та бронювання, знайти або підібрати тур легко. Купіть тур своєї мрії!

  1. Але куди ж відправитися в першу чергу?
  2. Але куди ж відправитися в першу чергу?

Гори, неймовірні види, дуже смачне вино і добрі гостинні люди - ось що в першу чергу приходить на згадку при слові «Грузія». І саме туди у вас є можливість потрапити завдяки компанії «Вікінг-Туристік» і її системі раннього бронювання турів.

І саме туди у вас є можливість потрапити завдяки компанії «Вікінг-Туристік» і її системі раннього бронювання турів

Заради чого ж варто відправитися в Грузію? В першу чергу це, звичайно ж, чисте гірське повітря і чудова атмосфера. По-друге, історія, яка відчувається в Грузії в кожному камені. По-третє, це чудові чорноморські пляжі і вічноквітучий Батумі. І повірте, потрапивши сюди один раз, ви будете рватися душею і серцем в неймовірну Грузію щороку, щодня, щогодини, тому що за один раз дізнатися її просто неможливо, лише злегка познайомитися.

Але куди ж відправитися в першу чергу?

Відповісти на це питання вкрай нелегко, так як в Грузії кожен знайде для себе щось своє. Так, Аджарія славна своїми пляжами, лісами і кліматом, Мцхета припаде до душі любителям історії і просто духовним людям, так як вона просто переповнена місцями для паломництва. У Кахетії до ваших послуг «місто кохання» Сигнахи, численні виноградники і старовинні фортеці. Також варто відвідати Гурію, де розташовані знамениті храми з чорного каменю і чорні піски Урекі. Ну а гірська Сванетія славиться своєю тисячею вежею, які ви можете перерахувати самі під час довгих піших прогулянок.

Втомилися від красот природи і хочете відпочити в більш звичній міській атмосфері? Що ж, до ваших послуг Тбілісі, місто затишних вуличок, шашличних, театрів соборів і сірчаних лазень, Кутаїсі, колись було столицею стародавньої Колхіди, Батумі - справжня перлина Грузії. Також не варто залишати без уваги Горі, Поті, Руставі і інші грузинські міста, які залишать у вас масу вражень.

Любителі гірських лиж також знайдуть для себе заняття - гірські схили Бакуріані, Гудаурі, Годердзі і Верхньої Сванетії не залишать байдужими адептів фрірайду, хели-скі і багатьох інших екстремальних розваг.

Само собою, не варто забувати і унікальні лікувальні курорти Грузії, які славилися ще за часів царської Росії. Ну і кулінарний туризм не залишить байдужим жодного гурмана з будь-якої точки світу.

Також чимало знайдеться місць для тих, хто хоче доторкнутися до історії цього гірського краю і перейнятися благодаттю святих місць Грузинської православної церкви - Мцхета, який називають другим Єрусалимом і в якому знаходиться головний духовний символ Грузії - собор Светіцховелі. Також саме тут розташований унікальний печерний монастир Шио-Мгвіме. Далі слід відправитися в Кутаїсі, де вас чекають монастир Моцамета, храм Баграта і багато інших релігійні святині.

Ну і наостанок невеликий рада про те, що обов'язково потрібно зробити, побувавши хоч раз в Грузії - спробувати хоча б з десяток сортів домашнього вина, станцювати лезгинку, навчитися знаменитим грузинським тостів, насолодитися знаменитими тбіліськими шашликами, відпочити на курортах Боржому з келихом найвідомішою в світі мінеральної води.

Але куди ж відправитися в першу чергу?

Що ж, тоді саме час зв'язатися з фахівцями «Вікінг-Туристік», які допоможуть вам з раннім бронюванням найкращих турів до Грузії. Також вони візьмуть на себе турботи з оформлення всіх необхідних документів. Якщо ж у вас немає часу подзвонити нам, то до ваших послуг автоматизована онлайн-система, розташована на сайті компанії. Завдяки їй ви самі можете вибрати свій тур з різноманіття пропонованих напрямків в Грузію, замовити готель і розрахувати необхідну для відпочинку суму.

Ну і нарешті, після оформлення ранньої броні, вам залишається тільки збирати валізи і передчувати незабутній відпочинок в Грузії з компанією «Вікінг-Туристік»!

Але куди ж відправитися в першу чергу?
Але куди ж відправитися в першу чергу?
Заради чого ж варто відправитися в Грузію?
Але куди ж відправитися в першу чергу?
Втомилися від красот природи і хочете відпочити в більш звичній міській атмосфері?
Але куди ж відправитися в першу чергу?

Новости