Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди поїхати відпочивати в жовтні на море і за кордон

  1. Екскурсійні тури для допитливих
  2. Пляжний відпочинок на морях - погрійте кісточки
  3. Єгипет
  4. Кіпр
  5. Об'єднані Арабські Емірати
  6. Туніс
  7. Канарські острови
  8. Марокко
  9. Відпочинок в Росії в жовтні
  10. Підведемо підсумки

Якщо відпустку видався на середину осені, то не поспішайте засмучуватися - це одне з кращих часів для подорожей Якщо відпустку видався на середину осені, то не поспішайте засмучуватися - це одне з кращих часів для подорожей.

Вибираючи куди поїхати відпочивати в жовтні, виходите, перш за все, зі своїх бажань і переваг.

Екскурсійні тури для допитливих

Якщо ви любитель екскурсіонки і всіляких історичних старожитностей, то тримайте курс на Європу.

Взагалі, Європа відвідувана туристами в будь-який час року, але влітку їх особливо багато. Поїздка по європейських країнах в жовтні - найкращий варіант для огляду визначних пам'яток, позбавлений традиційного літньої спеки і туристичних натовпів на кожному кроці.

Окремо з усіх європейських країн можна виділити Німеччину. Німеччина в жовтні - це, перш за все, Октоберфест.

Веселий фестиваль, на якому навіть надмірні узливання будуть доречні. Ну і крім пива, звичайно, можна і пам'ятки подивитись.

Вибираючи, куди поїхати у відпустку в жовтні, не варто скидати з рахунків ще одну чудову європейську країну - Чехію. У той час як в Німеччині щосили гримить Октоберфест, Чехія відзначає свято молодого вина.

Ще один варіант, куди можна поїхати відпочивати в жовтні за кордон, це Ізраїль.

І погода там ще пляжна (до +32 градусів вдень), і можна нарешті доторкнутися до всесвітньо відомої Стіни Плачу, обійти всі визначні пам'ятки (а в Ізраїлі їх чимало), і навіть стати свідком національного свята любові, щорічно відзначається місцевими жителями в цей осінній місяць.

Пляжний відпочинок на морях - погрійте кісточки

Ну а якщо ніякі екскурсійні принади і реліквії стародавніх цивілізацій не замінять вам сонячних пляжів і шуму прибою, то потрібно терміново визначатися куди поїхати відпочивати в жовтні на море.

Вибір місць, куди поїхати в жовтні з «пляжними цілями», вражає.

Єгипет

Найтепліше море і ласкаве сонце ви знайдете в Єгипті . Кращого місця поїхати відпочивати знайти важко, адже саме в жовтні на єгипетські берега приходить оксамитовий сезон.

Умови пляжного відпочинку в Єгипті в жовтні ідеальні: температура повітря не піднімається вище тридцяти градусів, морська вода нагрівається до +26 Умови пляжного відпочинку в Єгипті в жовтні ідеальні: температура повітря не піднімається вище тридцяти градусів, морська вода нагрівається до +26.

Додавши до цього недорогі ціни на путівки і можливість подивитися піраміди та інші єгипетські екскурсійні принади, не вмираючи від п'ятдесятиградусні спеки, ви отримуєте шикарний відпочинок.

А прекрасна інфраструктура країни дозволить комфортно відпочивати з дитиною, якщо ви плануєте сімейний відпустку.

вивчіть добірки кращих готелів Єгипту за відгуками туристів.

Кіпр

Для тих, хто не звик економити на сервісі, для жовтневого «пляжнічанія» підійде Кіпр.

Осінній Кіпр хороший, якщо ви твердо вирішили влаштуватися на пляжі на весь час відпочинку і ніякі культурні заходи не змусять вас його покинути.

Лежати на кіпрських пляжах можна хоч цілий день: у жовтні температура повітря не піднімається вище +27, що дозволить без перегріву і обгорання насолоджуватися відпусткою.

Об'єднані Арабські Емірати

Якщо єгипетський оксамитовий сезон і м'яка кіпрська погода вас не надихають, а хочеться з російського жовтня перенестися в спекотне, палюче своїм спекою літо, вам в Об'єднані Арабські Емірати.

Ось де літо в самому розпалі, незважаючи на жовтень! Температура повітря досягає +35 градусів, вода нагрівається до +28.

В такій спеці можна і забути, що на дворі середина осені. А якщо на один день виїхати за межі пляжу, то можна побачити багато цікавого: в країні маса урбаністичних чудес, красивих мечетей, і саме в жовтні проходять верблюжі перегони.

Туніс

Африка в жовтні також радує хорошою літньою погодою Африка в жовтні також радує хорошою літньою погодою. Краща африканська країна для жовтневого відпочинку - Туніс.

Погода тут річна, денна температура може досягати +30, температура води піднімається до +26 градусів.

Бувають і дощові дні, але вони не такі часті, щоб зіпсувати вам відпочинок. Їх, до речі, можна присвятити огляду найрізноманітніших пам'яток і походів по кафе і барах.

Канарські острови

Іспанія хороша в жовтні, тільки якщо це Канарські острови. Якщо ви вирішуєте куди поїхати відпочивати в жовтні на море, то інші курорти Іспанії навряд чи порадують вас жарким сонцем і теплим морем.

Загалом, для екскурсійних турів підійде будь-який іспанське місто, а ось для пляжного відпочинку якнайкраще підійдуть Канари.

Якщо матеріальні витрати не мають вирішального значення, тоді вирушайте саме туди - відпочинок Канарських островах недешевий, але дуже гарний.

Марокко

Для пляжних радощів підійде і Марокко, але варто пам'ятати, що, незважаючи на денну спеку, ночі в жовтні вже прохолодні, тому тепла кофта буде не зайвою в валізі.

Відпочинок в Росії в жовтні

Ну а якщо ви твердо вирішили не залишати межі нашої неосяжної батьківщини, то можна спробувати осягнути хоч дещицю того, чим багата наша земля.

Для жителів столиці незайвим буде відвідати московські околиці, або влаштувати собі автомобільний тур по найстарішим містам Росії.

Жителі найстаріших міст, навпаки, можуть відправитися в автобусний тур, подивитися на першопрестольної, а також культурну столицю нашої батьківщини.

Підведемо підсумки

Безсумнівний плюс таких поїздок, як і турів за кордон, у відсутності спеки і натовпів туристів, невпинно клацали фотоапаратами.

Загалом, тим, у кого перспектива відпустки в середині осені викликає тільки смуток, можна авторитетно заявити, що місць куди можна поїхати в жовтні відпочивати хоч на початку, хоч в кінці місяця, на планеті безліч.

А варіант з нашого дощового жовтня потрапити в спекотне літо цілком реальний. Приємного вам відпочинку!

Новости