Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гороскоп туриста на 2016 рік

  1. Козеріг
  2. Водолій
  3. риби
  4. Овен
  5. Телець
  6. Близнюки
  7. рак
  8. Лев
  9. Діва
  10. ваги
  11. Скорпіон
  12. Стрілець

Ми склали travel-гороскоп для всіх знаків зодіаку разом з Паблік чатом Леді Mail.Ru. Вибирайте свою країну, і нехай відпустку вийде найвдалішим! ;)

Особисті речі і ручна поклажа - в чому різниця

Читати

Цибулеві новини: в мережі з'явився ролик про конфлікт грузин і росіян

Читати

Тільки не палицею: що робити, якщо напала змія

Читати

Новини: безвізових країн для росіян стало менше

Читати

Ми пили через дірку в стіні: про бари Golden Gai

Читати

Навіщо скасували рейси в Чехію і що тепер робити

Читати

Козеріг

Козероги - затяті трудоголіки, люблять романтику, цінують сім'ю і затишок. Тому відпустку краще всього провести на березі моря, але при цьому з можливістю вибратися на екскурсії. Відмінно підійдуть для цих цілей Греція та Ізраїль. Квитки в Салоніки з Москви можна знайти від 10до рублів , А тижневе проживання на двох - від 35К рублів . Поїздка в Ізраїль вийде дорожче: квитки в Тель-Авів від 13к рублів і готель від 45к рублів . Але не варто забувати, що за цю суму ви отримаєте три моря за ціною одного: курорти Ізраїлю розташовані на Середземному, Мертвому і Червоному морях!

Водолій

Водолії - справжні авантюристи, ходити на прив'язі екскурсовода не для них. Немає нічого кращого, ніж самим зробити велике відкриття і, наприклад, зайнятися дайвінгом на Філіппінах або поставити прапорець на вершині Евересту. До речі, з відпочинком на Філіппінах не варто затягувати: зараз проходить розпродаж у Air China, за 26к рублів можна злітати з Москви туди-назад. Готель на тиждень на острові Боракай варто від 11К за двох ! Почати сходження на Еверест найдешевше через Індію: авіаквитки в Делі стоять від 17к рублів , Тижневе проживання - від 14к рублів .

риби

Риби, як головний "водний" знак, віддають перевагу відпочинку на узбережжі, а краще на тропічному острові. А що може бути прекрасніше Мальдів? До того ж зараз легко знайти рейси на кінець осені від 23к рублів в обидві сторони, а готель на тиждень - від 40к рублів . Якщо ж захочеться ближче до цивілізації, тоді вам пряма дорога до Венеції. Авіаквитки туди коштують від 14к рублів , А житло - від 42К рублів .

Овен

Овни - люди сміливі й енергійні, люблять проводити час на свіжому повітрі за містом, але при цьому з комфортом. Радимо Овнам відправитися до Швейцарії і помилуватися там відмінними альпійськими луками. Найвигідніший переліт до Цюріха з серпня по жовтень - від 15к рублів , Проживання коштує від 40к рублів . Трохи дешевше, але з не менш приголомшливими пейзажами, вийде поїздка в Австрію, а саме в Інсбрук: авіаквитки від 16до рублів , А житло - від 33К рублів за двох.

Телець

Тельці схильні до розміреним турам, повним гастрономічних відкриттів. Тому Італія і Франція з вишуканими винами та надзвичайними блюдами точно припадуть до смаку. Переліт в Рим стоїть від 14к рублів , Тиждень в готелі - від 30к рублів . Подорож до центру французького виноробства Бордо вийде трохи дорожче: квитки від 17к рублів , Готель на тиждень від 27К рублів .

Близнюки

Близнюки - найбільш товариська знак, тому малолюдні місця не для них. А ось вируючі Жінью Нью-Йорк або Гонконг в самий раз. Найдешевше полетіти в Нью-Йорк вийде з жовтня по січень - від 24до рублів на прямому рейсі Аерофлоту, проживання вийде від 30к рублів . У азіатський мегаполіс бюджетні потрапити на розпродажних рейсах Air China - від 24до рублів , Готель на тиждень варто від 30к рублів .

рак

Романтичні раки люблять тихі поїздки на природу з красивими пейзажами і свіжим повітрям. Все це є на норвезьких фіордах або на рибалці в шведських провінціях. Авіаквитки в Осло стоять від 13к рублів і готель - від 44К рублів . Переліт в Стокгольм обійдеться від 10до рублів , А готель на тиждень - від 27К рублів .

Лев

Леви дуже активні і вважають за краще бути в центрі уваги. Тому левам доведеться за духом і дорога вечірка Монте-Карло, де вони зможуть блиснути своєю красою, і заняття альпінізмом в Криму. Найближчий до Монте-Карло аеропорт знаходиться в Ніцці, куди можна потрапити з Москви від 13к рублів , Тиждень в Монте-Карло вийде від 95К рублів . Крим, звичайно, бюджетні: переліт до Сімферополя коштує від 9к рублів , А проживання протягом тижня - від 12к рублів .

Діва

Діви дуже відповідальні і допитливі, люблять культурний відпочинок і міста з нескінченними музеями і багатими історією. Діви готуються до відпустки сильно заздалегідь, тому, подорожуючи з ними, можна не брати з собою путівник. За культурним освітою радимо поїхати до Відня або більш бюджетний Будапешт, який ще не перейшов на євро-валюту. Найдешевший переліт до Відня варто від 9к рублів , А готель на тиждень на двох - від 24до рублів . Порівняйте бюджет поїздки в столицю Угорщини: квитки - від 8к рублів , Готель на тиждень - від 17к рублів .

ваги

Активним і веселим Терезам підійдуть прогулянки по історичним центрам Парижа і Праги, які також можна поєднати з походами в театр або музей. Полетіти в Париж з Москви коштує від 12к рублів , А жити тиждень в готелі - від 20к рублів . Прага вийде трохи дешевше: квитки - від 8к рублів , Готель на тиждень - від 16до рублів .

Скорпіон

Скорпіони, вода і сонце не разлучіми. Тим, хто весь рік старанно працював і ненавидить неробство, найкраще відправитися на морські курорти, де можна поєднати лежання на пляжі з активними видами спорту, наприклад, серфінгом на Балі або рафтингом в Чорногорії. Переліт на острів Богів обійдеться від 32к рублів , А тижневе проживання в Куті - від 15к рублів . Квитки ж в чорногорську Подгорицу стоять від 14к рублів , А готель на тиждень - від 15к рублів .

Стрілець

Стрільці створені для навколосвітніх подорожей, їм ніколи не сидиться на місці і постійно хочеться нових вражень. Вони абсолютно точно оцінять поїздку в далеку Нову Зеландію або навіть далекий Владивосток. Летіти в Окленд дешевше з вересня по листопад: переліт вийде від 50к рублів , А проживання - від 23к рублів . Про поїздку на Далекий Схід теж варто подумати заздалегідь: дешевше туди злітати з вересня по грудень - від 20к рублів , Готель на тиждень обійдеться від 15к рублів .

Підписуйтесь на Паблік чат Леді Mail.Ru , Щоб кожен день дізнаватися, що обіцяють вам зірки. І не забудьте про наш Паблік чат в Viber , Де ми знаходимо найвигідніші ідеї для подорожей.

А що може бути прекрасніше Мальдів?

Новости