Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дитячі табори, «Гірський» - дитячий оздоровчий табір в пос.Коктебель (від 7 до 16,5 років) на порталі Паблік Тревел Новоросійськ

Дитячі табори, «Гірський» - дитячий оздоровчий табір в пос.Коктебель (від 7 до 16,5 років)

ДОТ Гірський знаходиться в центрі селища Коктебель, в східній частині Криму, біля згаслого вулкана Карадаг. Відстань до моря - 300м, до свого пляжу - 800м. Двічі в день діток підвозять до моря. Табір невеликий, розрахований всього на 170 місць. Приймає дітей від 7 до 17 років.
Пляж дитячого оздоровчого табору Горнийпесчано-гальковий, він обладнаний тіньовими навісами і роздягальнями. Пляж охороняється.

ДОТ ДТ Гірський розташований на березі Чорного моря в мальовничому парку біля підніжжя згаслого вулкана Кара - Даг в знаменитому селищі Планерне (колишнє селище Коктебель) в 800 метрах від моря. Діти проживають в одноповерховому стаціонарному корпусі.
На пляж дітей доставляють два рази в день автобусами табору.

На території дитячого табору - дискотека, кіно-відео зал, тенісні столи, спортивні майданчики, бібліотека.
Дітки в дитячому оздоровчому таборі Гірський розміщуються в кам'яних корпусах зі зручностями на поверсі, в кімнатах по 4, 5, 6 або 7 осіб.
Харчування 5-ти разове, обов'язково до столу подають соки і овочі і фрукти.
Широкий вибір занять за інтересами. Багато розважальних програм: КВН, конкурс «Вгадай мелодію», «Гіннес-шоу», День Нептуна, «Брейн - Ринг», дискотеки, на відкриття та закриття змін - багаття і феєрверки.

Дитячий табір «Гірський» знаходиться в селищі Коктебель, на східному узбережжі Криму, в екологічно чистому районі біля підніжжя згаслого вулкана Карадаг.

Різноманітна екскурсійна програма - екскурсія до гірського хребта Карадаг, морська екскурсія та відвідування великого акваріума - Дельфінарія з цирковими виставами морських котиків і дельфінів (входить у вартість). Екскурсії в музей М. Волошина, до Феодосії (з відвідуванням картинної галереї І. К. Айвазовського і музею О. Гріна), в Судак і Новий Світ (з відвідуванням Аквапарку) (оплачується додатково).
В ДОТ Гірський цілодобове медичне обслуговування.
При поселенні в табір необхідно мати медичну довідку про стан здоров'я, довідку про санепідемокруженіі

Новости