Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури на Мальту - ціни на путівки на Мальту, гарячі тури на Мальту 2019

  1. Тури і путівки на Мальту - спецпропозиції турфірм Тури на Мальту дозволяють гостям острова відпочити...
  2. Рівень цін на тури на Мальту в залежності від сезону

Тури і путівки на Мальту - спецпропозиції турфірм

Тури на Мальту дозволяють гостям острова відпочити на курортах Середземного моря, відвідати стародавні місця, сфотографуватися на тлі будівель старовини, зайнятися віндсерфінгом, дайвінгом, вітрильним спортом і альпінізмом, вивчити англійську мову, взяти участь в фестивалях, що супроводжуються процесіями, театралізованими процесіями і феєрверками Тури на Мальту дозволяють гостям острова відпочити на курортах Середземного моря, відвідати стародавні місця, сфотографуватися на тлі будівель старовини, зайнятися віндсерфінгом, дайвінгом, вітрильним спортом і альпінізмом, вивчити англійську мову, взяти участь в фестивалях, що супроводжуються процесіями, театралізованими процесіями і феєрверками.

Популярні міста і курорти

Вважають за краще відпочивати в Валетте, милуються церквою Корабельні аварії Святого Павла, Палацом Великого Магістра, фортом Сант Ельмо, відвідують Національний археологічний музей і Національний військовий музей.

Сент-Джуліанс пропонує своїм численним гостям відпочити на піщаних (пісок сюди колись був завезений з Йорданії) і кам'янистих пляжах, потанцювати під запальну музику в нічних клубах (тут влаштовуються тематичні вечірки, в тому числі, пінні), скуштувати найкращі страви мальтійської кухні в місцевих ресторанах.

Для шопінгу відмінно підходить фешенебельний курорт Сліма. Тут знаходиться чимало торгових центрів і сувенірних крамниць. Крім того, тут створені умови для пляжного відпочинку (є добре обладнані для купання та прийняття сонячних ванн кам'янисті пляжі) і неспішних прогулянок (в розпорядженні туристів - набережна з парком «Незалежності»). При бажанні в Слім можна покататися на прогулянковому катері.

Ще одне популярне місце відпочинку - Мелліха. Сімейні пари з дітьми вважають за краще відпочивати на піщаному пляжі Мелліха Бей, а пізнавальні туристи - оглядати пам'ятки історії (Сторожова вежа Святої Агати, Біла вежа, численні редути).

Рівень цін на тури на Мальту в залежності від сезону

Турагентства пропонують купити тур на Мальту в будь-який сезон: наприклад, влітку і на початку осені тут створюються ідеальні умови для купання, а взимку - для огляду історичних пам'яток. Ціни на Мальті не надто високі, але помітне підвищення цін характерно для літнього сезону і під час проведення фестивалів і карнавалів (ціни підвищуються на 20-50%), а путівками за більш демократичними цінами можна обзавестися в листопаді-березні. В цей же час, вважається низьким сезоном, можна придбати гарячі тури на Мальту (вигода складе 30-35%).

На замітку! Незважаючи на те, що місцеву водопровідну воду можна пити, краще споживати бутильовану (вода з-під крана має специфічний смак). Якщо ви хочете, щоб в готелі вам принесли чисті рушники, забруднені розміщуйте на дно ванни - в іншому випадку їх акуратно покладуть на колишнє місце (на острові не користуються без необхідності пральним порошком, оскільки тут строго дотримуються правил екологічної безпеки).
При відвідуванні нічних клубів і казино людям, що виглядав молодо, доцільно брати з собою паспорт - при яка виникла непорозуміння вдасться швидко вирішити проблему.
На Мальті вас чекає хороша погода протягом усього року, чисте море, мальовничі бухти, spa- і центри таласотерапії, храми, печери, палаци і фортеці.

Новости