Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Магазин ІКЕА в Вільнюсі

  1. Що пропонує ІКЕА
  2. Рішення для дому
  3. системи зберігання
  4. М'які меблі
  5. Дизайн меблів ІКЕА
  6. Натхнення і розвага в IKEA
  7. Для дітей
  8. Де знаходиться магазин ІКЕА
  9. Адреса та час роботи ІКЕА в Вільнюсі

Магазин ІКЕА (IKEA) в Вільнюсі відкрився не так давно 14 серпня 2013, але вже за короткий час встиг завоювати популярність у сотень тисяч відвідувачів.

Можливо, частково секрет криється в світової популярності шведської компанії, але ті, хто вже був, бачив і пробував, можуть з упевненістю заявити, що успіх ІКЕА - не в грамотному піарі, а в продуманому підході абсолютно до всього.

Що пропонує ІКЕА

Починається цей продуманий підхід, безумовно, з продукції, завдяки чому компанія вже 60 років тримається на ринку, причому не просто тримається, а є одним з його лідерів Починається цей продуманий підхід, безумовно, з продукції, завдяки чому компанія вже 60 років тримається на ринку, причому не просто тримається, а є одним з його лідерів.

Головною концепцією магазинів меблів Ікея є економія, що дозволяє мати невисокі ціни на товар.

Зменшення витрат досягається за рахунок самообслуговування покупців, і самостійної збірки меблів, а завдяки плоским коробок, зменшуються і витрати на логістику.

Рішення для дому

Меблевий гігант пропонує клієнтам відносно недорогі, але красиві і стильні рішення для дому, з першого погляду підкоряючи воістину неймовірним асортиментом. Тут і м'які дивани, і комфортні ліжка, і місткі шафи, і цілі гарнітури для будь-якої кімнати.

Вибір дійсно величезний, що дозволяє буквально кожному покупцеві знайти оптимальний для себе варіант.

системи зберігання

Мабуть, один з головних «коників» IKEA в світі і в Литві зокрема - це системи зберігання. Тут продуманість, практичність і функціональність виходять на перший план, втілюючись в цілих серіях меблевих конструкцій.

Мобільні, компактні і варіативні, такі системи відмінно комбінуються в самих різних поєднаннях, дозволяючи навіть на дуже маленькій площі створити грамотно сплановане простір.

М'які меблі

М'які меблі від шведської компанії також дуже популярна завдяки своєму лаконічному дизайну і якісному виконанню М'які меблі від шведської компанії також дуже популярна завдяки своєму лаконічному дизайну і якісному виконанню.

Дивани, крісла і кушетки, як і все в магазині, теж представлені серіями в різних розмірах і конфігураціях.

Так, одна і та ж модель може бути і компактної двомісній диваном для невеликої квартири-студії, і повноцінним м'яким куточком для просторої вітальні.

Крім того, нерідко в серіях представлені і моделі зі спальним місцем, і без нього.

Дизайн меблів ІКЕА

Головна особливість і характерна риса меблів від ІКЕА - досить стриманий, нейтральний дизайн, який відповідає всім вимогам спокійного скандинавського стилю. Мета компанії - створювати меблі, яка не вийде з моди через пару років, але буде відмінним функціональним елементом обстановки Вашої оселі.

А ось оригінальність і яскравість інтер'єру можна надати дрібницями і декоративними деталями, і вибір цих самих «дрібниць» в магазині теж вражає.

Світло, текстиль, аксесуари, кухонний та домашнє начиння, техніка, іграшки, одяг, посуд - перерахувати весь асортимент ІКЕА просто неможливо. У відділах можна загубитися, занурившись в величезна кількість варіантів, ідей і можливостей.

Тут радіє око і гаманець, а ще неймовірно радіють ті, хто завжди має складності з покупкою подарунків.

Натхнення і розвага в IKEA

Магазин ІКЕА в Вільнюсі став своєрідною пам'яткою - не історичною, звичайно, але все ж дуже цікавою і популярною у городян і приїжджих. Сюди можна ходити як на виставку найсучасніших, цікавих і функціональних дизайнерських рішень.

Вся продукція представлена ​​не просто розставленої уздовж стін, а у вигляді готових інтер'єрів, причому з усіма декоративними дрібницями, перетворюючи похід по магазину в подорож по великому-великому будинку з сотнею різних кімнат Вся продукція представлена ​​не просто розставленої уздовж стін, а у вигляді готових інтер'єрів, причому з усіма декоративними дрібницями, перетворюючи похід по магазину в подорож по великому-великому будинку з сотнею різних кімнат.

Розглядати, дивуватися і надихатися можна нескінченно, попутно роблячи замітки олівцем в спеціальному бланку, виданому біля входу. Якщо щось сподобалося, запишіть код і місце на складі, де можна буде потім цей товар знайти.

Трохи незвична для литовців система, але дуже продумана і ефективна, що доведено вже кількома сотнями магазинів ІКЕА по всьому світу.

Як і в будь-якому хорошому магазині, тут є все, щоб відвідувачі залишилися якомога довше. Якщо зголодніли, то на другому поверсі Вас чекає ресторан з відмінною шведської кухнею, а на першому - бістро і продуктовий магазин.

Для дітей

Особлива увага дістається маленьким гостям, для них є повноцінна дитячий майданчик, де можна залишити своє чадо на годину.

Іграшки, гірки, розважальна програма не дозволить малюкам нудьгувати без батьків, а коли час перебування закінчиться, Вас покличуть по телефону або гучного зв'язку. Для дітей в ресторані підготовлено спеціальне меню.

Які ще питання можуть виникнути про литовської візи , Після прочитання нашої статті про те, як її отримати?

Відпочивайте в санаторіях Литви, в цій статті можна дізнатись детальніше , Що пропонують санаторії Друскінінкая.

Там же знаходиться і приголомшливий Друскінінкайскій аквапарк: https://vpribaltike.com/litva/druskininkay/akvapark-v-druskininkay.html , Один тільки він заслуговує на те, щоб туди поїхати.

Де знаходиться магазин ІКЕА

Розташування величезного двоповерхового торгового комплексу ІКЕА в Литві - це теж продуманий комерційний хід, повністю себе виправдав Розташування величезного двоповерхового торгового комплексу ІКЕА в Литві - це теж продуманий комерційний хід, повністю себе виправдав.

Знаходиться він при в'їзді в Вільнюс, недалеко від аеропорту і прикордонного переходу між Білоруссю і Литвою, що значно розширює коло потенційних клієнтів і робить транспортний зв'язок з магазином доступною та зручною.

До центру столиці теж недалеко, всього чверть години їзди, і міська влада навіть пустили автобусний маршрут №2 Вокзал-аеропорт.

Зупинку пропустити неможливо, так як величезна будівля в традиційних для компанії синьому і жовтому кольорах видно здалеку, називається вона Vikingų g.

Адреса та час роботи ІКЕА в Вільнюсі

Адреса: Вулиця Žirnių g. 56, Вільнюс, Литва.
Час роботи: з 10 ранку до 8 вечора. Вихідних і перерв немає.

Новости