Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ідеї ​​весілля для двох - варіанти скромного урочистості, фото

  1. Поради по організації весілля на двох
  2. Варіанти скромного весілля для двох - фото
  3. У заміському ресторані
  4. Цікаві ідеї для весілля за кордоном
  5. У Празі
  6. На Кіпрі
  7. на Мальдівах
  8. Відео: приклад оригінального весілля в Парижі
  9. Де організувати весілля в залежності від пори року?

Весілля - чарівне свято для двох закоханих сердець. Традиційно це торжество прийнято відзначати з великою кількістю родичів і друзів. Але пишні застілля з танцями та конкурсами імпонують далеко не всім. Сучасні наречені часто віддають перевагу романтичним прогулянкам, а також подорожей для двох. Весілля, на якій присутні тільки закохані, дозволить молодим в повній мірі насолодитися святом, провести незабутній день наодинці один з одним, позбавивши себе від турбот, турбот і переживань. до змісту ↑

Поради по організації весілля на двох

організувати весілля для двох куди простіше, ніж влаштувати пишний банкет, до того ж, існує маса всіляких ідей щодо складання святкового сценарію. Це прекрасна можливість нареченому і нареченій насолодитися своїм святом. Щаслива наречена зустрічає коханого в красивому платті, яке так давно мріяла одягти. У спокійній розслабленій атмосфері молодята направляються на реєстрацію. Якщо є час, по шляху майбутнє подружжя роблять передвесільні фотографії.

Молодята можуть вирішити не замовляти фуршет або живу музику. На урочисту церемонію варто запросити батьків і найближчих друзів. Після розпису молоді відправляються на фотосесію, але тут є секрет: влаштовуючи скромне весілля для двох, не варто економити, замовляючи дешевого фотографа. Запросіть гарного професіонала, який зможе запропонувати багато цікавих ідей для зйомки. Фотографії на довгі роки залишать в пам'яті один з найважливіших днів вашого життя.

Після реєстрації і фотосесії перед молодими відкривається безліч варіантів подальших дій. Всі ідеї свята для двох ретельно проаналізуйте, щоб остаточно визначитися, як провести цей дивовижний день. Новоспечені чоловік і дружина можуть замовити столик в ресторані, відправитися на романтичну прогулянку на човні або зовсім виїхати у весільну подорож. Якщо сімейний бюджет дозволяє, сміливо вирушайте до далеких островів. Якщо ж ви не бажаєте витрачати велику суму грошей, проведіть чарівний «медовий місяць» на лоні природи, не виїжджаючи з країни.

до змісту ↑

Варіанти скромного весілля для двох - фото

Весілля для двох не завжди виходить малобюджетной. Дивно, але дві людини за нетривалий період часу здатні прогуляти значну суму. Багато з цією метою навіть беруть кредити. Щоб уникнути серйозних витрат, ідею весілля слід ретельно продумати заздалегідь. Якщо ви вирішили провести цей чудовий день удвох, немає необхідності замовляти дорогий ресторан. Відправляйтеся на природу, до моря або в гори, замовте професійного фотографа і влаштуйте святкову фотосесію.

до змісту ↑

до змісту ↑

Щоб не витрачати багато грошей, зверніть увагу на відпочинок в курортних місцях Чорного моря, наприклад, в Криму. Кавказьке узбережжя - ще одне чудове місце для проведення весілля, а Сочі - його справжня перлина. Ця незвичайна ідея підійде, якщо ви збираєтеся влаштувати свято влітку. Попередньо купите квитки, зарезервуйте готельний номер - зробіть собі подарунок. На відпочинок запросіть хорошого фотографа або знайдіть за допомогою інтернету стоїть професіонала серед місцевих жителів. Влаштуйте собі справжній райський відпочинок, зафіксувавши його на знімках.

до змісту ↑

У заміському ресторані

У заміському ресторані

Влаштуйте романтичну вечерю для двоіх6 для нього прекрасно підійде заміський ресторан. Там же організуйте розкішну фотосесію. Заздалегідь слід переглянути різні заклади, вивчивши їх інтер'єр. Проконсультуйтеся з приводу цієї ідеї з фотографом - можливо, він підкаже вам ресторани або кафе, де йому довелося працювати. Знімки закоханої пари, ніжно воркують на тлі вишуканого інтер'єру, виходять казково красивими.

до змісту ↑

Цікаві ідеї для весілля за кордоном

Сучасні молодята все частіше схиляються до ідеї проведення весілля за кордоном. Підвищений інтерес до такого варіанту цілком виправданий, адже весілля для двох часто виходить істотно дешевше, але нітрохи не гірше, ніж пишні застілля або банкети. За статистикою, кожна третя московська і петербурзька сім'я вибирає ідею одружитися за кордоном. Однак перед тим, як відправитися за обраним маршрутом, слід вивчити культуру і звичаї тієї країни, де ви збираєтеся одружитися.

до змісту ↑

У Празі

У Празі

Ідея влаштувати свято в Празі цілком розумна. Вартість проведення церемонії одруження і вінчання в Староміський ратуші, Лібенському замку або будь-який інший церкви цілком прийнятна для будь-якої пари з середньостатистичним доходом. Багато туроператори пропонують готові пакети, що включають не тільки всі необхідні для вашого одруження процедури, але і розважальну програму на час всього відпочинку. Ідея узаконити стосунки в Празі дарує можливість запросити на церемонію найближчих родичів.

Мінусом ідеї святкування празької весілля для двох зазвичай виступає відсутність курортів і пляжів. Цей недолік сповна компенсується надзвичайною казковою красою цього дивного міста. Орієнтовна вартість весільного туру з включеною церемонією одруження молодим обійдеться в 2500 євро, включаючи візи і страховки. Як результат - незабутню романтичну подорож і урочиста церемонія в приголомшливо красивому місці.

до змісту ↑

На Кіпрі

На Кіпрі

Ще однією цікавою ідеєю проведення весілля для двох є подорож до берегів сонячного Кіпру. Мальовничі ландшафти, сприятливий клімат разом зі спрощеним візовим режимом роблять це місце привабливим варіантом для проведення церемонії одруження. Недовгий переліт надає можливість взяти з собою невелику кількість гостей. Багато туристичні агентства пропонують повний пакет послуг для весілля на Кіпрі.

Сам момент проведення урочистої церемонії на розкішних піщаних пляжах, шикарній віллі або на яхті залишить масу незабутніх емоцій і вражень. Необхідно заздалегідь придбати тур або забронювати відповідний готель. Приблизний бюджет, який буде потрібно, щоб втілити в життя ідею про казкове весілля для двох, складе 2600 євро. Усереднена вартість включає тижневе проживання в готелі разом з перельотом.

до змісту ↑

на Мальдівах

на Мальдівах

Традиційна церемонія одруження на Мальдівах, як правило, передбачає національні костюми, гірлянди з квітів, романтичний декор номера для молодят, святковий сніданок. Дія розгортається у химерного вівтаря, розташованого на мальовничому відокремленому пляжі. Закохану пару обсипають пелюстками квітів і рисом. Після того, як молодята будуть оголошені чоловіком і дружиною, пара відправляється подорожувати по острову або повертається назад, де закоханих чекає розкішна вечеря.

Вартість втілення ідеї щодо проведення урочистої церемонії для двох на Мальдивах починається з 700 євро. Ця ціна не включає переліт та проживання. Парам, котрі володіють достатньою кількістю коштів, туроператори пропонують повний пакет послуг, що включає додатково повноцінний відпочинок зі СПА-процедурами, сертифікат, який передбачає знижку при святкуванні річниці весілля в тому ж готелі. Орієнтовна вартість без перельоту може становити до 3500 євро.

до змісту ↑

Відео: приклад оригінального весілля в Парижі

Париж - дивовижної краси місто, одне з найромантичніших місць на Землі. Провести весілля для двох в Парижі - ідеальна ідея, якщо ви хочете організувати справжню чарівну казку, присвятивши її любові. Багато туристичні агентства пропонують повноцінні весільні тури в Париж, що включають церемонію одруження, номер для молодят, романтичну прогулянку і вечерю. Подивіться відео, щоб упевнитися в зачарування французької столиці для молодят:

до змісту ↑

Де організувати весілля в залежності від пори року?

Де організувати весілля в залежності від пори року

Всі пори року хороші для проведення весілля. Головне - грамотно підійти до організації свята, продумати всі нюанси, пов'язані з втіленням ідеї в життя. Якщо ви вирішите організовувати весілля будинку, не виїжджаючи в далекі країни, варто подумати над особливостями обраного сезону:

  • Весілля взимку передбачає фотосесію на природі (при гарній погоді), вечеря в затишному романтичному місці.
  • Весна символізує зародження нового життя, тому багато хто норовить справити весілля для двох в цей час року.
  • Літо - безперечний лідер за кількістю весіль. Прекрасна погода дарує можливість зробити яскраві фотографії, відправитися на романтичну прогулянку в парк або на човні, провести незабутній вечір на відкритій терасі чудесного ресторану.
  • Осінь - неймовірно красива пора року сама по собі. Прекрасна наречена з коханим нареченим в оточенні золотистої листя - приголомшливий кадр для весільної фотографії.

Що стосується ідеї відправитися на весілля в подорож, то тут слід враховувати сезон року. Наприклад, в Чехії ясна сонячна погода буде в квітні, травні, червні. Особливою популярністю серед молодят користуються жовтень і вересень. Липень, ймовірно, буде дуже спекотним. Весілля для двох на Кіпрі може бути влаштована з середини березня до початку листопада. У цей період на острові буде тепло і сонячно.

Новости