Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Миргород, відпочинок і лікування для діабетиків

Для збільшення розмірів проглядається ролика внизу праворуч натисніть значок ютубі або хрестик

При захворюванні на цукровий діабет показано профілактично - санаторне лікування. Зокрема, виходячи з потенційних можливостей регіону, можна рекомендувати для оздоровлення хворим на діабет Миргородкурорт.

"Миргородкурорт" - одна з найвідоміших оздоровчих систем України. Практично всі, хто побував на курорті "Миргород", залишилися дуже задоволені, називають його перлиною України. Є бажання приїхати сюди знову і отримати всі ті незабутні позитивні емоції. А ті, хто відпочивали в Миргороді багато разів, кажуть, що свого здоров'я і довголіття вони зобов'язані саме цій оздоровниці.

Санаторій "Березовий гай" спеціалізується на лікуванні цукрового діабету першого та другого типів, і хвороб, пов'язаних з порушенням обміну речовин, захворювань підшлункової залози. Санаторій оснащений сучасним обладнанням.

Поєднання власних досліджень і провідних світових технологій, наукових досягнень німецьких і українських фахівців, впровадження програми "Школа життя з цукровим діабетом", роблять санаторій "Березовий гай" центром високоефективної реабілітації хворих на діабет.

В оздоровниці можна пройти обстеження, на підставі якого будуть призначені відповідні процедури. Комплекс реабілітації доктором може бути призначений на підставі карти хворого, яку необхідно взяти з собою з місця лікування (або виписку), в подробицях повідомити надає консультацію лікаря перелік препаратів, що приймаються; перед поїздкою скласти глікемічний криву (рівень цукру крові протягом доби в розрізі 5 - 7 днів).

На підставі попереднього аналізу глікемічний кривої можливе корегування терапії для лікування діабету, зокрема введення в терапію зниження і стабілізацію глюкози за допомогою лікарських трав , Їх зборів.

У Миргороді можна зупинитися на приватній квартирі, зняти будинок для проживання, або кімнату. Умови, як правило, досить комфортні. При наявності коштів цілком доступно купити нерухомість (будинок або квартиру).

Поруч з санаторієм протікає чиста широка річка Хорол, є відведені місця для купання, риболовлі. А головне - відсутність в регіоні забруднюючих атмосферу промислових об'єктів, повітря прозоре і чисте. Дійсно цікаве і красиве місце.





Новости