Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Альп ді Суїзі

Незважаючи на те, що Альп ді Суїзі (Alpe di Siusi / Seiser Alm) з 1974 року - частина території, що охороняється заповідника Шлерн (Sciliar / Schlern), тут як і раніше велика різноманітність можливостей для шанувальників активного відпочинку
Незважаючи на те, що Альп ді Суїзі (Alpe di Siusi / Seiser Alm) з 1974 року - частина території, що охороняється заповідника Шлерн (Sciliar / Schlern), тут як і раніше велика різноманітність можливостей для шанувальників активного відпочинку. Альпійські пасовища, хатини і гірські ферми розкидані на площі в вісім тисяч футбольних полів.

Унікальні пейзажі Доломітових піків характеризують найбільше в Європі Альпійське плато Альпе-ді-Сьюзі. До гірського масиву Шлерн і групи Сассо Лунго, здається, можна дотягнутися рукою. Альп-ді-Сьюзі вважається одним з найкрасивіших пейзажів в Доломітових Альпах (об'єкт Всесвітньої природної спадщини). У зимовий час схили Альп-ді-Сьюзі стають справжнім раєм для лижників, сноубордистів, любителів покататися на санках або прогулятися на снігоступах. Тут ви знайдете близько 365 альпійських притулків, рефуджії, маленьких ресторанчиків і кафе. У багатьох з них можна зробити короткий привал на ланч або чашку кави, інші надають ...


Незважаючи на те, що Альп ді Суїзі (Alpe di Siusi / Seiser Alm) з 1974 року - частина території, що охороняється заповідника Шлерн (Sciliar / Schlern), тут як і раніше велика різноманітність можливостей для шанувальників активного відпочинку Незважаючи на те, що Альп ді Суїзі (Alpe di Siusi / Seiser Alm) з 1974 року - частина території, що охороняється заповідника Шлерн (Sciliar / Schlern), тут як і раніше велика різноманітність можливостей для шанувальників активного відпочинку. Альпійські пасовища, хатини і гірські ферми розкидані на площі в вісім тисяч футбольних полів.

Унікальні пейзажі Доломітових піків характеризують найбільше в Європі Альпійське плато Альп-ді-Сьюзі. До гірського масиву Шлерн і групи Сассо Лунго, здається, можна дотягнутися рукою. Альп-ді-Сьюзі вважається одним з найкрасивіших пейзажів в Доломітових Альпах (об'єкт Всесвітньої природної спадщини). У зимовий час схили Альп-ді-Сьюзі стають справжнім раєм для лижників, сноубордистів, любителів покататися на санках або прогулятися на снігоступах. Тут ви знайдете близько 365 альпійських притулків, рефуджії, маленьких ресторанчиків і кафе. У багатьох з них можна зробити короткий привал на ланч або чашку кави, інші надають в тому числі і нічліг (зазвичай, тільки в літній час). Навколо розташовані кілька невеликих традиційних селищ, частина з яких позиціонується як літні місця для відпочинку.

Castelrotto

З його химерної, історичної сільської площею, Кастельротто є найбільшим центром в районі Альп-ді-Сьюзі. Це традиційна, але жива чарівна село з багатими культурними і кулінарними традиціями.

Suisi allo Sciliar

Сьюзі знаходиться в 1004 м над рівнем моря на горбистому, сонячному плато біля підніжжя альпійських пасовищ Альп-ді-Сьюзі. Незважаючи на своє скромне положення, на рубежі двадцятого століття Сьюзі став одним з найбільш важливих, красивих і найбільш багатих традиціями туристичних напрямків цього краю.

Fiè allo Sciliar

Село Fiè allo Sciliar розташована на великому плато біля підніжжя всесвітньо відомого масиву Доломіти, з видом на долину Ісарко. Над ФІЕ і прилеглих до нього районах нависає значна гора Шлерн, чиї вельми впізнавані форми зробили його символом Південного Тіролю. Сам селище розташоване на висоті 880 метрів над рівнем моря.

Tires al Catinaccio

Село Tires al Catinaccio сама знаходиться на правій стороні долини на 1,028 метрів над рівнем моря. Tires al Catinaccio також включає в себе кілька навколишніх «хуторів». Взимку, звичайно, всі вони приховані під снігом, а влітку - це прекрасне місце для прогулянок і трекінгу.

Новости