Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки коштує відпочинок в Таїланді, скільки грошей брати в Таїланд

Автор: Вічне Літо (Життя в Таїланді) 📺 Дивитися відео

Тривалість - 00:12:27 (Посилання відкриється в новому вікні)

Усім великий привіт! Ви на каналі «Вічне літо». Так як в Таїланді зараз дика спека, то записувати відео будинку ми просто не можемо. Дихати, нічим, а постійно під кондиціонером повітря трохи важкий. Тому ми цей випуск запишемо в басейні. Сьогодні ми вам розповімо, скільки потрібно грошей на відпочинок в Таїланді. Це дуже популярне питання, яке мені задають протягом двох років. Кожен, хто приїжджає в Таїланд, стабільно проходить через цей етап - написати мені і запитати, скільки коштує відпочинок в Таїланді. Давайте разом вважати. Ми вам будемо розповідати, що скільки коштує, а ви виберете ті послуги, якими плануєте скористатися, і, виходячи з цього, вже порахуйте бюджет.

- Отже, поїхати до Таїланду ви можете двома способами - це з туроператорами, купивши путівку, або самим. Якщо ви їдете на короткий період, до 20 днів, то дешевше буде з туроператором. Тому що вони підбирають такі чартерні рейси, задешево переліт обходиться. Але якщо ви плануєте відпочивати більше трьох тижнів, то, звичайно, вигідніше приїхати самим. Якщо ви їдете по турпутевке, то, відповідно, в вартість входить проживання в готелі, якщо ви їдете самі, то ви самі платите за готель. Пристойний готель в Таїланді, Паттайя, починається від 800 бат в добу. Ми, коли приїхали, знімали десь за 850 бат в готель Zing. Він знаходиться в центрі, недалеко від Walking Street. Нам там все дуже подобалося. Він досить чистий, пристойний, там є басейн.

- Але можна знайти Guest і за 300. і за 500 бат, але там умови будуть гірше, це вже не готелі.

- Тут кожен знайде собі місце переночувати, дах над головою, в залежності від вашого бюджету. Але починається все житло від 450-500 бат. Є шикарні номери в готелі Hilton, все залежить від ваших потреб.

- Якщо ви їдете перший раз, то, звичайно, краще забронювати на http://www.booking.com/ , Тому що ви можете просто загубитися в місті. Тому бронюйте заздалегідь, обов'язково запишіть адресу і точку на карті, куди ви поїдете, бо по приїзду ви б змогли сказати таксисту або водієві, як туди дістатися. Тому записуйте координати, адреса бажано англійською та тайському.

- Якщо ви хочете подивитися огляд готелю Zing, в якому ми жили по приїзду, то ось посилання: http://www.booking.com/hotel/th/zing.ru.html . Фішка в тому, що готелів Zing в місті кілька. Той, в якому ми були - він хороший, а про інші нічого не можу сказати, що не була там. Так що якщо захочете в Zing, то дивіться наш огляд.

- Прикол був у тому, що коли ми приїхали, то й гадки не мали, де знаходиться цей готель. Карта у нас не працювала, тому що сів телефон, і ми не могли зрозуміти, куди нам іти. Ми взяли таксі, запитали, як доїхати, нам сказали, що зараз довезуть. Він взяв 200 бат, і виявилося, що там було пішки 10 хвилин максимум по прямій лінії, нікуди не повертаючи. Там було буквально 300 метрів від Food Mart до готелю Zing. Якби ми знали, то можна було б пройтися. Знаючи такі дрібниці, і якщо у вас ще є карта в телефоні, то можна було не їхати на таксі, а дійти пішки, тому що їхати було взагалі необов'язково.

- Це прикро. З житлом визначилися, це починається від 500 бат в добу. Наступне - це харчування. Якщо ви живете в готелі, то в більш дорогих готелях входить у вартість сніданок. У Таїланді немає системи «Шведський стіл», як в Туреччині або Єгипті. Так що відразу про це забудьте. Максимум, на що ви тут можете розраховувати - це на сніданки. У всіх готелях вони різні, але в основному це американські сніданки. Скільки вам потрібно грошей на харчування на добу, щоб добре відпочивати і фрукти собі дозволяти, ні в чому не відмовляти?

- Я думаю 500 бат в день - це мінімум.

Якщо ви хочете переїхати в Таїланд, то заходите на блог хлопців: http://VechnoeLetoTV.ru/ - у них ви знайдете багато корисних статей, а також їх канал на ютубі: http://YouTube.com/VechnoeLetoTV .

Підпишіться на наші соц. мережі, щоб дізнатися більше: Підпишіться на наші соц YouTube-канал , Telegram , ВКонтакте , Facebook , Instagram .

мережі, щоб дізнатися більше:   YouTube-канал   ,   Telegram   ,   ВКонтакте   ,   Facebook   ,   Instagram

Поділіться статтею в соц. мережах: Comments system Cackl e

Скільки вам потрібно грошей на харчування на добу, щоб добре відпочивати і фрукти собі дозволяти, ні в чому не відмовляти?

Новости