Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Доставка вантажів в Киргизію транспортною компанією Траєкторія

  1. Міжнародна вантажоперевезення в Бішкек (Середня Азія) ж / д повідомленням
  2. Автомобільний транспорт, як альтернатива ЖД рухомого складу
  3. Кращі умови доставки вантажу з Москви в Бішкек

Наші переваги

Прямий договір з ВАТ «РЖД»

Прямі договори з портами і судновласниками

Розрахунок вартості перевезення різними видами транспорту

Логістичний аутсорсинг (доставка «під ключ»)

Персональний менеджер для кожного клієнта

Вигідні умови страхування

ТОВ ТРАЄКТОРІЯ ЛОГИСТИКИ ВХОДИТЬ ДО ЧИСЛА КРАЩИХ ЕКСПЕДИТОРІВ РОСІЇ

У компанії найвищий рейтинг серед учасників з профілем Експедитор Експедитор-перевізник і Диспетчер


Завдяки успішно розвиваються торгово-економічним відносинам між Україною і Російською Федерацією і Киргизією, вантажні перевезення в Бішкек з Москви і назад носять постійний характер. Наявність промисловості в столиці Киргизстану, де основними галузями є: енергетика, машинобудування, металообробка, харчова і легка, дає право Бішкеку залишатися регіональним центром торгівлі. Це дозволяє йому здійснювати плідну вигідне співробітництво з містами РФ. Обсяг доставок з Киргизії до Росії і навпаки з кожним роком все більше зростає, що сприяє розвитку промислового і торгового бізнесу в обох державах.


Для транспортної компанії «Траєкторія» організовувати доставку вантажів з Москви в Бішкек стало звичайною справою, оскільки міста є партнерами. Вантажоперевезення виконуються не тільки в столиці, але і в Джалал-Абад, Токмак, Каракол, Нарин, Ош, Талас і ін. Таким чином, ТОВ «Траєкторія» вносить і свою лепту в зміцнення міждержавних зв'язків. ТК в Киргизію відправляє всі види вантажів: стандартні, негабаритні, наливні, збірні.

Міжнародна вантажоперевезення в Бішкек (Середня Азія) ж / д повідомленням

Для доставки в Киргизію всілякої продукції найбільш часто використовуються залізничні перевезення. Бішкек, Бішкек, Аламедин є трьома ЖД станціями, через які проходить великий потік вантажів з Москви та інших міст. Транспортування обладнання, техніки, матеріалів (насипних, наливних, порошкоподібних), продовольчої групи товарів здійснюється в пристосованих для цих цілей спеціальних вагонах відкритого і закритого типу, цистернах. Їх пломбування забезпечує безпеку перевезення вантажу в Бішкек.

Популярним способом є контейнерна доставка, що виключає пошкодження і розкрадання продукції всередині вантажного боксу. Контейнер підходить як для тарно-штучного, так і для збірного вантажу з Москви в Бішкек. Згідно з вимогами все вантажоперевезення в Киргизію виконуються з використанням надійних систем кріплення, що забезпечують фіксацію вантажних місць у вагонах.

Оскільки доставка вантажів в Киргизію відноситься до міжнародних перевезень, то транспортна компанія «Траєкторія» сприяє при оформленні товаро-транспортних, супровідних документів, а також кваліфіковано проводить декларування товарів.

Автомобільний транспорт, як альтернатива ЖД рухомого складу

У ситуаціях, коли не представляється можливим здійснити відправку вантажу в Киргизію залізничним сполученням, або його потрібно доставити в більш короткі терміни, ТК пропонує скористатися перевезенням авто. Володіючи маневреністю і достатньою прохідністю, автомобіль здійснить доставку безпосередньо «до дверей» одержувача, що дуже зручно. Надіслати вантаж в Бішкек і інші міста Киргизстану можна за допомогою єврофури, що витримує до 20 т. Використання транспортної упаковки, палет, риштувань дозволяє доставляти вантаж у повній цілості. Також широко практикується доставка товару в Киргизію з Москви від декількох вантажовідправників однією машиною. Такий вид послуги, як - «збірні вантажі в Бішкек» економічно вигідний для замовника, так як вартість перевезення пропорційно ділиться між усіма учасниками.

Кращі умови доставки вантажу з Москви в Бішкек

ТОВ «Траєкторія» здатна запропонувати замовникам якісні перевезення вантажів з Москви в Бішкек, Баткен, Баликчи, Джалал-Абад і інші міста залізничним, автомобільним, авіаційним транспортом. При укладанні договору компанія гарантує:

  • вибір найзручнішого маршруту і ТЗ;
  • охорону вантажу;
  • навантаження-розвантаження, транспортну упаковку;
  • зберігання;
  • страхування в надійної компанії;
  • контроль над вантажем в дорозі.

Крім того, що компанія організовує вантажоперевезення в Бішкек і інші населені пункти, вона також здійснює доставку вантажів з Киргизії, в тому числі збірних і попутних.

При оформленні замовлення менеджери ТОВ «Траєкторія» проведуть повний розрахунок вартості перевезення вантажу в Киргизстан і запропонують умови максимально вигідні для клієнта.


Зв'яжіться з нами

ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ: +7 (499) 504-4134

НАПИШІТЬ НАМ: [email protected]

АБО Зателефонувати БУДЬ НАШОМУ МЕНЕДЖЕРУ!

Новости