Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Най Харн. Все що потрібно знати про Най Харн: погода, карта, пам'ятки, готелі

  1. пляж
  2. Погода
  3. Готелі
  4. пам'ятки
  5. Кухня і ресторани Най Харн

Пляж Най Харн (Nai Harn Beach) по праву вважається одним з кращих пляжів Пхукета в Таїланді . Він розташований в 30 км від міжнародного аеропорту Пхукет, на південно-західному узбережжі острова. Відпочинок на Най Харн підійде для сімей з дітьми, а також для тих, хто хоче спокійного і спокійного відпочинку.

Таїланді

пляж

Західна частина пляжу віддана яхт-клубу, тому під час сезону припливів тут збираються білосніжні яхти. Саме тут щорічно проходить королівська регата. На горі поруч з пляжем розташована вітряк-електростанція. Поруч з морем знаходиться прісноводне озеро. У центрі озера, на острові - тенісні корти, місця для занять йогою і фітнесом, ігрові майданчики. На пляжі доступні активні види розваг: каякінг, серфінг і парасерфінг, водні лижі.

Тури в Най Харн

Наведено ціни турів на 2 чоловік на 7 ночей з вильотом з Москви

Пляжі, рекомендовані для відвідування, відпочиваючи на Най Харне:

Ao Сейн - затишний і майже дикий пляж, що сховався за горою від Най Харне. Дістатися до пляжу можна як на транспорті, так і пішки: потрібно направлятися уздовж берега від північної частини Най Харн Біч. Відстань складає всього лише один кілометр.

Януі - також затишний і маленький пляж, який знаходиться в 3 кілометрах на південь від від Най Харн в сторону пляжу Равай.

ката Ной - шикарний пляж, дістатися до якого можна на таксі або орендованому транспорті. Відстань між пляжами становить 9 кілометрів.

Погода

Погода на Най Харн Біч відповідає погоді Пхукета.Лучшее час для відпочинку на острові - з листопада по березень. Саме в цей час переважає суха сонячна погода. У ці місяці тури на Пхукет особливо популярні у тих, хто втомився від холодів. З квітня по жовтень, як правило, погода стає більш спекотної, щодня спостерігаються зливи і підвищена вологість повітря. В цей час на пляжах Пхукета спостерігаються великі хвилі, які люблять серфери.

Готелі

Поруч або в пішої віддаленість від моря розташувалися готелі та резорти. Як правило, кожен готель має зелену територію і басейн.

пам'ятки

Масажні салони розташовані по всій території Най Харн Біч. На головній дорозі в сторону кільця Калонг, є два салони, де працюють сліпі масажисти. Знайти салони можна за вивісками The Blind People.

Поруч з пляжем розташований буддистський храм Най Харн (Wat Nai Harn).

По дорозі уздовж узбережжя в бік Ката можна знайти кілька трекінг на слонах і шоу мавп.
На півдні острова є кілька точок огляду , Зовсім поруч з Най Харн, де можна насолодитися красивими видами на море і острова поруч.

По дорозі в сторону Равай знаходиться знаменитий мис Промтеп (Phromthep). Тут знаходиться найпівденніша точка Пхукета. На мисі вам захочеться затриматися довше і погуляти по парку.

Нічне життя на Най Харне пропонує нічні бари і бари go-go, розташовані по всьому курорту. Поруч з озером знаходиться відомий на весь острів Reggie Bar - клуб, який влаштовує вечірки електронної музики.

Кухня і ресторани Най Харн

На території всього курорту можна знайти кафе та ресторани на будь-який смак і гаманець. Неподалік від берегової лінії розташувалися кафе і ресторанчики тайської та європейської кухні, де можна пообідати чи повечеряти з видом на море. Тут пропонується не тільки тайська кухня, а й європейська, індійська і російська. Вечірньої пори уздовж доріг починають працювати макашніц, пропонуючи величезний вибір вуличної їжі.

Новости