Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Centara Grand Beach Resort Phuket 5 * (Таїланд / Пхукет): огляд, опис, номери, відгуки туристів

  1. Трохи про готелі
  2. Номерний фонд готелю
  3. категорії номерів
  4. Харчування
  5. Бари і ресторани
  6. Спа центр
  7. інфраструктура готелю
  8. Пляжний відпочинок
  9. Centara Grand Beach Resort Phuket 5 *: відгуки гостей про роботу персоналу
  10. Centara Grand Beach Resort Phuket: відгуки про номерах
  11. Загальне враження про готель
  12. категорії відпочиваючих
  13. замість післямови

Пхукет - приголомшливе місце, яке дуже любимо багатьма любителями пляжно-морського відпочинку. Сюди щорічно з'їжджаються тисячі туристів з різних куточків світу. Пхукет вважається кращим курортом в Таїланді. Тут є найрізноманітніші готелі на будь-який гаманець. Але якщо ви хочете з комфортом провести відпустку в одному з кращих закладів острова, то вам припаде до смаку Centara Grand Beach Resort Phuket.

Трохи про готелі

Centara Grand Beach Resort Phuket можна віднести до молодих комплексам, оскільки він був побудований в 2010 році. Готель являє собою нову сучасну будівлю, в якому п'ять років тому була проведена остання реставрація. Готельний комплекс розташований поблизу пляжу Карон Біч, який вважається найкращим на всьому острові. Гостей готелю неодмінно порадує той факт, що заклад має власну пляжної територією, тому місця на узбережжі вистачить усім. Взагалі, Карон Біч - дуже красива частина узбережжя. Саме з цієї причини даний район популярний серед туристів.
Centara Grand Beach Resort Phuket має гарне розташування. Пляж знаходиться прямо поруч з готелем, в 300 метрах також розташований аквапарк з красивою назвою Splash Jungle. Неподалік знаходиться одна з головних визначних пам'яток курорту - парк «Сіорінат». Дорога до нього займає не більше 2-3 хвилин їзди. А за десять хвилин можна дістатися до храму Ват Пхра Тонг.
Centara Grand Beach Resort Phuket можна віднести до молодих комплексам, оскільки він був побудований в 2010 році При бажанні туристи можуть відправитися в Патонг, який знаходиться в семи кілометрах від готелю. А ось до Пхукета майже 15 кілометрів. Щоб дістатися до цих міст, можна орендувати скутер або скористатися таксі.

Номерний фонд готелю

Centara Grand Beach Resort Phuket входить до мережі закладів «коментарями». В цілому готель займає площу близько 65 000 метрів квадратних. Номерний фонд готелю складається з 262 чудових номерів класу люкс, делюкс і сьют. Апартаменти готелю мають прекрасний вид на океан. Велика частина номерного фонду має власні джакузі і оснащені окремими виходами до басейну. У номерах є кондиціонери, сучасні телевізори, сейфи, супутникові канали, нові зручні меблі, санвузли, балкони або тераси, міні-бари і багато іншого, що перетворює відпочинок в справжнє свято.
Готель складається з дев'яти чотириповерхових корпусів і декількох вил, розкиданих по найкрасивішій території комплексу.

категорії номерів

Серед розмаїття апартаментів гості можуть вибрати найбільш підходящий варіант:

    Deluxe з видом на океан - найбільш популярний серед відпочиваючих варіант розміщення. Апартаменти даної категорії виконані в португальському стилі і оформлені з використанням теплої колірної гамми. В арсеналі готелю є 92 таких номера. У них можуть з комфортом розміститися не тільки пари, а й цілі родини з дітьми. Площа кожного номера становить близько 49 метрів квадратних. Дуже приємно, що всі апартаменти обладнані мебльованими терасами або балконами з видом на сад, басейн або ж океан. В апартаментах може проживати не більш чотирьох гостей.Spa Deluxe з видом на океан. В готелі є 45 номерів даної класу. Всі вони прекрасно підходять для романтичного відпустки, і оснащені джакузі під відкритим небом, що знаходиться на терасі. Апартаменти мають площу близько 45 метрів квадратних і складаються із спальні, ванної кімнати і балкона. У номерах можуть комфортно відпочивати двоє гостей.Premium Deluxe з видом на океан. Готель має в своєму розпорядженні 37 такими номерами, кожен з яких має площу 67 метрів квадратних. Дизайн апартаментів прекрасно підійде для романтичного відпочинку пар. Номери складаються із спальні, тераси і ванної кімнати.

Харчування

Курортний готель Centara Grand Phuket пропонує своїм гостям сніданки, які входять у вартість проживання. На думку туристів, асортимент їжі вранці вельми стандартний. На сніданок постояльцям пропонують супи, гарніри, ковбасу, сир, омлет, яєчню, тушковані і свіжі овочі, випічку, фрукти. Радує різноманітність фрешів на столах і прекрасну каву. Сніданки подають у вигляді шведського столу.

Бари і ресторани


Протягом дня гості можуть відвідати один із закладів харчування на території комплексу:

    Ресторан Cove пропонує своїм гостям смачні страви азіатської та інтернаціональної кухні. Шеф-кухар закладу пропонує вишукану їжу, приготовлену на грилі і на пару, тайські та китайські делікатеси, найсвіжіші морепродукти з усілякими соусами і гарнірами. В обідню пору туристи можуть вибрати будь-яку вподобану їжу на шведському столі або ж замовити блюдо з меню. Ресторан має в своєму розпорядженні із кондиціонерами залом і відкритою терасою з видом на море. У меню закладу є вегетаріанські блюда.Пляжное бістро пропонує відпочити в приємній розслаблюючій атмосфері і помилуватися Андаманским морем. В асортименті закладу - найсвіжіші страви з морепродуктів, приготовані на грилі, хороший вибір сирів і ковбас, непогана винна карта.Італьянскій ресторан «Маре» пропонує страви, приготовані за класичними рецептами національної кухні Італії. Фірмові страви закладу від італійського шеф-кухаря вам неодмінно припадуть до душі. Гості ресторану можуть розміститися на відкритій терасі або в приміщенні з кондиціонером залі. Заклад пропонує великий вибір справжніх вин, доставлених з Італії. Інтер'єр ресторану виконаний в теплих тонах, що створює атмосферу затишку і комфорта.Бар Luna знаходиться на даху будівлі. Тут можна не тільки приємно провести час, але і помилуватися красивим заходом. Бар пропонує прекрасний вибір закусок і коктейлей.Бар Splash працює в основному басейні готелю. Тут відпочиваючі можуть замовити прохолодні напої і закускі.Бар Ripples розташований в зоні дорослого басейну і пропонує туристам коктейлі і закускі.Лоббі-бар в холі готелю - найкраще місце для дружньої бесіди за чашкою кави або чая.В готелі працює служба доставки їжі. У будь-який час доби ви маєте можливість замовити будь-які страви з доставкою.

Спа центр

Centara Grand Beach Resort Phuket 4 * має в своєму розпорядженні прекрасним спа-центром. Гостям комплексу неодмінно варто відвідати Spa-Cenvaree, в якому вам запропонують всілякі процедури для тіла в кращих тайських традиціях.
Centara Grand Beach Resort Phuket 4 * має в своєму розпорядженні прекрасним спа-центром Тут ви зможете пройти сеанси косметичних, лікувальних і профілактичних процедур, а й наблизитися до світу аюрведи. Відвідувачі залишаються дуже задоволені індійським масажем голови, гідротерапією, спа і Аромаванна. Ми привели далеко не повний список процедур, пропонованих закладом.

інфраструктура готелю

Centara Grand Beach Resort Phuket 5 * (Таїланд) має досить розвинену інфраструктуру, завдяки чому гості готелю мають під рукою все, що тільки може знадобитися на відпочинку. Для туристів працює фітнес-центр, два тенісних корти і спа. За бажанням гостей можлива організація екстремальних спортивних розваг. В готелі є бізнес-центр і кілька конференц-залів. Крім того, до послуг гостей - пральня, бібліотека та хімчистка. Кілька басейнів дозволять весело провести час і відпочити в обладнаній зоні відпочинку.
Centara Grand Beach Resort Phuket 5 * (Таїланд) має досить розвинену інфраструктуру, завдяки чому гості готелю мають під рукою все, що тільки може знадобитися на відпочинку Готель Centara Grand Beach Resort Phuket 5 * має досить велику і дуже красиву територію, на якій багато зелені і квітів, а також красивих місць, за якими приємно прогулятися у вечірній час.

Пляжний відпочинок

Готель Centara Grand Beach Resort Phuket розташований на краю Карон Біч і має в своєму розпорядженні власною територією на пляжі. Комплекс знаходиться на самому узбережжі і має прямий вихід до моря. У туристів немає необхідності по жарі добиратися до пляжу. У цьому величезна перевага даного готелю. Неподалік від готелю є кілька кафе, в яких завжди можна поїсти.
Узбережжя поблизу готелю має дрібне піщане покриття. На пляжі можна відпочивати в тіні парасольок на зручних шезлонгах. Зручний пологий захід у море дозволяє малюкам порпатися в воді на мілині. Періодично в море з'являються медузи і планктон, які обпалюють шкіру. У такі періоди рятувальники піднімають червоний прапор.
Готель Centara Grand Beach Resort Phuket розташований на краю Карон Біч і має в своєму розпорядженні власною територією на пляжі З одного боку, Centara Grand Beach Resort Phuket 5 * (Пхукет) знаходиться трохи в стороні від міста, що дає можливість туристам спокійно відпочивати. Але в той же час при бажанні можна за п'ятнадцять хвилин дійти до найближчої торгової вулиці, де є ресторани, магазини, сувенірні лавки, ринок і кафе. В цілому розташування готелю для спокійного відпочинку дуже вдале. Єдиним невеликим недоліком, на думку відпочиваючих, є той факт, що добиратися до міста потрібно або по пляжу, або по узбіччю жвавої траси, тротуарів тут просто не існує. Але на такі дрібниці можна не звертати уваги, адже завжди можна скористатися таксі або орендувати байк.

Centara Grand Beach Resort Phuket 5 *: відгуки гостей про роботу персоналу

На думку відпочиваючих, персонал комплексу залишає найприємніші враження. Серед працівників готелю є люди, котрі розуміють російську мову. Це дуже зручно, оскільки завжди можна порозумітися, навіть без знання англійської мови. Крім того, можна самостійно бронювати номери на сайті готелю, листування з персоналом буде здійсняться російською мовою.
На думку відпочиваючих, персонал комплексу залишає найприємніші враження Після прибуття персонал готелю відразу селить гостей, незалежно від того, скільки ще залишилося до розрахункової години. Туристам варто знати про те, що перед поселенням на рецепції закладу вас попросять внести депозит, розмір якого залежить від часу вашого перебування. Гроші можна внести як готівкою, так і розрахуватися карткою. При виїзді вся сума повертається туристам. Розрахунковий час в день від'їзду - 12.00. Якщо ви плануєте від'їзд на більш пізній час, то про це заздалегідь варто повідомити адміністрацію і доплатити за додаткові години перебування.
В цілому гості готелю залишаються дуже задоволені якістю обслуговування і ставленням з боку персоналу.
На окрему увагу заслуговує прибирання. Туристи відзначають, що номери готелю містяться в чистоті. Прибирання апартаментів здійснюється щодня, без будь-яких нагадувань. Кожен день покоївки поповнюють запаси води, миючих засобів, міняють рушники і постільну білизну.

Centara Grand Beach Resort Phuket: відгуки про номерах

На думку туристів, готель має в своєму розпорядженні красивими сучасними номерами з відмінною комплектацією. В апартаментах є все, що тільки потрібно для комфортного відпочинку. Особливо гостям припадають до душі просторі мебльовані тераси з видом на море. На деяких з них є навіть власне джакузі.
На думку туристів, готель має в своєму розпорядженні красивими сучасними номерами з відмінною комплектацією Вся техніка в номерах знаходиться в справному стані. В цілому апартаменти готелю припали до смаку практично всім його гостям. Та й хіба можуть не сподобатися великі світлі номери з видом на океан. Великим плюсом закладу є справність техніки та меблів. Навіть якщо трапиться поломка, на рецепції візьмуть вашу заявку, після чого все швидко приведуть в порядок. Комфортні номери і високий рівень обслуговування - невід'ємна частина прекрасного відпочинку в Centara Grand Beach Resort Phuket 5 *.

Загальне враження про готель

Якщо ви хочете чудово відпочити, перебуваючи в гарному і комфортабельному готелі, то варто вибирати гідне місце для відпустки. На Пхукеті є велика кількість всіляких комплексів, проте не кожен з них зможе задовольнити досвідчених туристів. Чого не скажеш про Centara Grand Beach Resort Phuket (Пхукет). Відгуки численних гостей закладу дозволяють дати саму позитивну оцінку готелю. Відпочинок в комплексі такого рівня припаде до душі навіть не самим вимогливим гостям. На думку туристів, готель в повній мірі відповідає своїй п'ятизірковому статусу. На його території є всі необхідні закладу, які роблять відпочинок комфортним. Номерний фонд готелю заслуговує усіляких похвал.

категорії відпочиваючих

Комплекс підійде в якості місця для відпочинку різним категоріям туристів, тут проживають компанії друзів, молодята, сімейні пари, люди більш старшого віку. Кожен знайде для себе заняття і розваги. Варто відзначити, що в готелі працює дитячий клуб, в якому з дітьми займається вихователь. Та й прекрасний пляж з дрібним зручним заходом немов створений для малюків. Тому батькам, котрі сумніваються щодо того, чи буде їм комфортно з дітлахами в цьому готелі, не варто переживати. Численні басейни з гірками і барами зроблять відпочинок веселим не тільки для малюків, а й для дорослих.
Комплекс підійде в якості місця для відпочинку різним категоріям туристів, тут проживають компанії друзів, молодята, сімейні пари, люди більш старшого віку Безліч позитивних відгуків залишають туристи щодо пляжного відпочинку. Місцеве узбережжі відрізняється найчистішим морем і піском. Той факт, що комплекс розташований в стороні від центру курорту, дає можливість спокійно відпочивати далеко від шуму і суєти. Та й на узбережжі ви не побачите стільки людей, як на інших пляжах Пхукета. Для найактивніших відпочиваючих в холі готелю працює екскурсійне бюро, в якому ви завжди зможете придбати поїздки по найбільш цікавих місцях острова.

замість післямови

Якщо ви плануєте відпочинок на Пхукеті, то Centara Grand Beach Resort можна рекомендувати як гідного місця. Комфортні номери і хороше обслуговування зробить ваше перебування на курорті незабутнім.

джерело

Новости