Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Берлінський зоопарк показав, як новоприбулі панди обживаються на новому місці (відео)

У Берлінському зоопарку з'явилася пара великих панд / фото facebook.com/zooberlin

24 червня 2017 року Берлінський зоопарк з Китаю нарешті прибула пара великих панд - трирічна Мен-Мен і семирічний Цзяо Цин. У Німеччині ця подія викликала великий інтерес преси і громадськості.

Поки тварини звикають до свого нового дому і проходять необхідний карантин. Відвідувачі зможуть побачити панд вже з 6 липня.

Як відомо, все панди в світі вважаються власністю Китаю, який іноді здає їх в оренду інших зоопарків світу. У той же час всі народжені закордоном панди також є власністю Китаю і повинні бути повернуті на історичну батьківщину.

Читайте також Pornhub закликав знімати домашнє порно в костюмах панд заради збереження виду (відео)

При цьому повідомляється, що оренда Мен-Мен і Цзяо Цин обійдеться німецькому зоопарку в 1 мільйон євро на рік, а термін оренди складе 15 років.

Відзначимо, раніше в Берлінському зоопарку вже жила пара панд, проте вони так і не змогли дати потомство. Самка померла в 2007 році, а самець - в 2012-му у віці 34 року і на той момент він вважався найстарішою пандою в світі.

Як повідомляв УНІАН, на початку червня на північному заході Китаю народилися троє дитинчат великої панди . Всього ж зараз в світі налічується трохи більше 2 тисяч великих панд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости