Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Роскшоние ресторани Барселони

  1. Ресторани Барселони з однією зіркою Мішлен
  2. Cinc Sentits
  3. Ресторани Барселони з двома зірками Мішлен
  4. Enoteca
  5. Ресторани Барселони з трьома зірками Мішлен

З 1900 року почав свою роботу найвпливовіший на сьогоднішній день ресторанний рейтинг «Червоний гід Мішлен», заснований французом Андре мішлене. Гід спочатку був список ресторанів, кафе і готелів, які могли б бути корисні мандрівникові. Система оцінювання - трьох зоряна. Зараз наявність зірки Мішлен біля ресторану - дуже престижно. Це говорить про майстерність шефа, бездоганному сервісу, якості продуктів. Ресторани з трьома зірками Мішлен - це найвищий пілотаж. Буквально три зірки розшифровуються, як «варто зробити окреме подорож в цей ресторан». Таким чином, найрозкішніші ресторани Барселони, як і в будь-якому іншому місті світу, - це ті, шеф-кухаря яких були нагороджені зіркою Мішлен. Слід зазначити, що бронювати столик в ресторан, відзначеному зіркою Мішлена, слід за тиждень, а іноді і за місяць-півтора. В цій статті ShBarcelona ми поговоримо про розкішних ресторанах в Барселоні.

Схожа стаття: Ресторани високої кухні в Барселоні

Ресторани Барселони з однією зіркою Мішлен

Dos Cielos

Ресторан знаходиться на 24 поверсі в п'ятизірковому готелі Ме Ресторан знаходиться на 24 поверсі в п'ятизірковому готелі Ме. Таке привілейоване місце розташування вже привертає до себе увагу, так як з обіднього залу відкривається приголомшливий вид на місто. Однак, зірку Мішлен дають не за місце розташування і дизайн, а за майстерність шеф-кухарів. У цьому ресторані їх двоє-брати Торрес, які входять в сотню кращих кухарів Каталонії і в п'ятірку Барселони. Торрес створили приголомшливу дегустаційне меню з традиційних страв каталонської кухні. Середня ціна за людину 100 Євро. Адреса Pere IV-272 E.

Cinc Sentits

Будучи самим недорогим рестораном із зіркою Мішлен, кожна дрібниця працює на основну ідею закладу, передану в його назві: пробудити все «п'ять почуттів» (cinc sentits) своїх гостей Будучи самим недорогим рестораном із зіркою Мішлен, кожна дрібниця працює на основну ідею закладу, передану в його назві: пробудити все «п'ять почуттів» (cinc sentits) своїх гостей. Шеф-кухар Жорді Артал - каталонець з Канади, який поєднав традиції каталонської кухні з рецептами страв з усього світу. Дегустаційне меню дозволяє спробувати велику кількість страв, які, подаються тільки в Cinc Sentits. Ціни: близько 60 євро на людину. Адреса: Aribau 58.

Ресторани Барселони з двома зірками Мішлен

Moments

Власниця цього ресторану Кармен Рускаделла - єдина в світі жінка-кухар, яка заробила для своїх ресторанів в цілому 6 зірок Мішлен Власниця цього ресторану Кармен Рускаделла - єдина в світі жінка-кухар, яка заробила для своїх ресторанів в цілому 6 зірок Мішлен. Moments - це вже третій ресторан каталонка. Меню складається з блюд «неокаталонской кухні», які засновані на традиціях регіону, однак, відрізняються своєю креативністю . Зал ресторану оформлений в стилі авангард, що доповнює загальне приголомшливе враження про заклад. Вартість на одну людину: 120 Євро. Розташований ресторан у фешенебельному готелі Мандарин на модному бульварі Пасео де Граса.

Enoteca

Шеф-кухарі цього ресторану Пако Перес прибув до Барселони з невеликої морської села Llanca, тому не дивно, що заклад відповідає найкращим середземноморським традиціям, а спеціалізація Enoteca-риба і   морепродукти Шеф-кухарі цього ресторану Пако Перес прибув до Барселони з невеликої морської села Llanca, тому не дивно, що заклад відповідає найкращим середземноморським традиціям, а спеціалізація Enoteca-риба і морепродукти . Дегустаційне меню дозволить насолодитися безліччю страв, які відрізняються незвичайними смаковими поєднаннями. До того ж, ресторан знаходиться в одному з найпрестижніших готелів Барселони Arts, розташованому на березі моря .

Схожа стаття: 6 кращих вегетаріанських ресторанів в Барселоні

Ресторани Барселони з трьома зірками Мішлен

Sant Pau

Один з небагатьох ресторанів, який був удостоєний честі трьох зірок Мішлена - це Sant Pau Один з небагатьох ресторанів, який був удостоєний честі трьох зірок Мішлена - це Sant Pau. З 1988 року, року відкриття, заклад впевнено завойовувало по одній зірці. Шеф-кухар-уже відома нам, Кармен Рускаделла. Кухня ресторану спирається на традиційні каталонські рецепти, які за допомогою кулінарних хитрощів і великого таланту перетворилися справжні шедеври. Ресторан знаходиться в 45 км від Барселони, в тихій і не туристичної селі, проте, забронювати столик в Sant Pau- не найлегша завдання. Багато людей бронюють за місяць, щоб втішити дивовижними стравами. Вартість на одну людину: 130 євро.

Ви коли-небудь були в одному з цих ресторанів? Поділіться враженнями!

Оцінити цю посаду

Google+

Ви коли-небудь були в одному з цих ресторанів?

Новости