Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди поїхати на осінні канікули з дитиною

Шкільні канікули не за горами, а значить скоро можна відпочити від важких портфелів, сменки, плетіння косичок і домашніх завдань. Відпочити можна не тільки дітям, а й їхнім батькам. Ми радимо заздалегідь подумати, де провести осінні канікули і набратися сил перед наступною чвертю.

Барселона, Іспанія

Барселона не залишить байдужим нікого: тут і море, і гори, і пряникові будиночки, і готичні квартали, і співаючі фонтани. Розваг в Барсі стільки, що нудьгувати точно не доведеться. Тут можна сходити в Акваріум, де в 80-метровому тунелі над головою пропливають великі акули, або піднятися на ліфті на статую Колумба і побачити на власні очі метровий палець мореплавця, а також помилуватися красивим видом на порт. Найголовніше - це найбільший в Європі парк розваг "Порт Авентура" в годині їзди від міста. Бути в Барсі з дітьми і не побувати в парку - це злочин.

Квитки в Барселону можна знайти від 12 000 рублів

Стамбул, Турція

Стамбул нагадує величезний музей під відкритим небом. Куди не глянь, усюди пам'ятки різних епох і культур. Обов'язково варто відвідати Собор Святої Софії, де коронували візантійських імператорів. Дитина також залишиться задоволений після прогулянки на катері між Європою і Азією, розглядаючи по шляху великі баржі. Ще дітям запам'ятається похід в стамбульський дельфінарій і парк мініатюрки. У парку діє залізнична мережа «Експрес мініатюрки», міні-потяг, кораблі і судна, що пропливали по водних каналах, аеропорт з моделями літаків і тисячі іграшкових людських фігурок.

Квитки в Стамбул можна знайти від 10 000 рублів

Діснейленд, Франція

Поїздку в Діснейленд діти чекають, напевно, більше ніж власний день народження. Тому не пропустіть можливість звозити дитини в чарівне королівство. Всього 40 хвилин на електричці від Парижа, і вас зустрічають відомі герої мультфільмів, захоплюючі атракціони, гудуть паровози і піратські кораблі.

Квитки в Париж можна знайти від 14 000 рублів

Дубай, ОАЕ

Подорож в Дубай на початку листопада нагадає і дорослим, і дітям про літо. Це означає, що можна купатися в морі і об'їдатися фруктами. Обов'язково підніміться на оглядовий майданчик 828-метрового Бурдж Халіфа, поплавайте серед акул в акваріумі в Дубай Молл і відвідайте аквапарк Adventure. А якщо раптом набридне літо, в Дубаї є гірськолижний курорт Ski Dubai з 400-метровим спуском, живими ялинками і білосніжним снігом посеред пустелі.

Квитки в Дубай можна знайти від 15 000 рублів

Ліллехаммер, Норвегія

У листопаді в Норвегії вже в розпалі гірськолижний сезон, так як сніг випадає в жовтні. Одним з найбільш мальовничих місць для відпочинку є Ліллехаммер в 100 км від Осло. Місто знаходиться на березі озера Мьеса, де в 1994 році проходили Олімпійські ігри і Росія зайняла 1-е місце. Також в Ліллехаммері є дитячі горнолижине школи і парк розваг Хундерфоссен. У парку можна пограти в боулінг, поводити хороводи з 15-метровим Тролем або покататися на собачих упряжках.

Квитки в Осло можна знайти від 9 000 рублів

А житло за вигідними цінами завжди можна знайти на hotellook.ru

Новости