Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Heineken відкрив перший фірмовий магазин розливного пива в Росії

3358 переглядів

У Нижньому Новгороді відкрився фірмовий магазин Heineken. Це перший в Росії власний бутік розливного пива компанії. В асортименті магазину буде продаватися найсвіжіше пиво в місті з місцевою пивоварні «Волга».

Магазин площею понад 160 кв Магазин площею понад 160 кв.м. має бар і інтерактивну зону. Особливість магазину «Волга» в його розташуванні: він знаходиться прямо на території пивоварні. Це дозволяє забезпечити унікальну свіжість продукції в асортименті.

У магазині працює інтерактивна зона, створена за підтримки музею історії пива Heineken Experience в Амстердамі. Тут представлені арт-об'єкти для фотографування, сувенірна продукція, відеоінсталяції про процес виробництва пива, рекламні ролики компанії. Безпосередньо в магазині можна записатися на екскурсію по пивоварні «Волга».

Відкриття першої брендованої точки стало частиною стратегії Heineken по розширенню в сегменті розливного пива. На сьогоднішній день це найбільш швидкозростаючий формат споживання. За підсумками 2017 року його частка на пивному ринку, за даними Nielsen, склала 11% проти 5,1% в 2014 році. Обсяги розливного сегмента збільшилися за останні три роки в 2 рази і, за різними оцінками, сягають 8,5 - 9,5 млн. Гл на рік.

У сегменті розливного пива представленість Heineken істотно нижче своєї частки в цілому на ринку, тому цей канал - одна з точок зростання в найближчій перспективі. Компанія буде нарощувати свою присутність, і перш за все, збільшувати продажі розливного пива в роздрібних точках - мережевих супермаркетах, молах, пивних лавках, окремих магазинах «біля будинку». Інвестиції в закупівлю обладнання для розливу пива вже перевищили кілька мільйонів євро.

На думку компанії, ще кілька років тому для продажу пива в звичайному магазині продуктів потрібно було поставити свій холодильник з пивом. Зараз холодильників вже недостатньо - потрібна установка розливного пива. Heineken почав встановлювати крани з розливним пивом в роздрібних магазинах в рамках пілотного проекту в Оренбурзі, Уфі і Нижньому Новгороді. Розливним точки Heineken сьогодні вже працюють в мережі «Магніт» і «Брістоль», а також в магазинах традиційного роздробу.

Раніше повідомлялося про те, що Heineken виходить на ринок енергетиків , А також випустив перший безалкогольний радлер на російському ринку. Крім того, Heineken стане конкурентом Bulmers

Retail.ru

Поділитися публікацією: Підписуйтесь на наш канал в Telegram і Яндекс.Дзен , Щоб першим бути в курсі головних новин Retail.ru.

Новости