Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вікна STEKO - Вікна, Двері, Балкони, Кондиціонери, Обігрівачі, Водонагрівачі - Comfo

З 2006 року дніпропетровський завод ТОВ «Стеко Трендінг» випускає металопластикові вікна та двері під торговою маркою «STEKO».

«STEKO» - це сучасні технології конструкції вікна.

Завод «SТЕКО» - це сучасна європейська виробниче підприємство. Керівництво підприємства має 15-ти річний досвід роботи у віконному бізнесі. Колектив складається з 250-ти стабільно працюючих професіоналів.

Світлопрозорі конструкції з ПВХ профілю виготовляються на найсучаснішому, потужному новітньому автоматичному обладнанні німецької фірми «STÜRTZ», «FIMTEC» і «ALUMA CS» 2011 року випуску, що дозволяє домагатися високої точності різання, обробки і складання виробів. Нова власна виробнича база заводу площею 33 000 м2 включає в себе виробничі, складські площі та офісні приміщення. 150 одиниць обладнання забезпечують виготовлення 2 400 конструкцій в зміну. Власний автопарк підприємства налічує 100 нових вантажних автомобілів, оснащених системою GPS, що забезпечує якісну і гарантовану доставку продукції на об'єкт по всій території України протягом 8-10-ти робочих днів. Якість - наша гарантія!

Оскільки металопластикові вікна перетворилися в незмінний атрибут сучасного житла або офісу ми ставимо за мету дати Вам більше: екологічно чисті матеріали комплектуючих, забезпечення тепло - і шумоізоляції в приміщенні, багатофункціональність, міцність і довговічність, а також елегантний сучасний дизайн вікна.

Завод «SТЕКО» вибрав найкращих партнерів для виробництва виробів різної комплектації і ціни. В тому числі, німецького виробника з багаторічним досвідом «ROTO Frank AG». Що дозволяє виготовляти вікна з інтелігентними механізмами.

Для того, що б мінімізувати людську помилку, кожна конструкція розраховується у відділі прийому замовлень і перевіряється в конструкторському відділі, змінне завдання передається в цех тільки на електронних носіях. Всі працівники навчені виконанню робіт на автоматичної лінії європейського обладнання. Лінія виробництва запрограмована таким чином, що при невиконанні одного з обов'язкових етапів, конструкція не переходить на наступний. Управління верстатами програмується за допомогою флеш-карти, на яку записані всі завдання зміни, розроблені провідними конструкторами заводу «SТЕКО».

Ми пишаємося високою якістю матеріалів. При виготовленні виробів використовуються тільки ті матеріали, висока якість яких доведено часом і вимогам ДСТУ, європейським стандартам. Такі конструкції відрізняються підвищеною міцністю, мають більш тривалий термін експлуатації. Придбати конструкції з якісних матеріалів - значить позбавити себе від проблем в майбутньому, тобто заощадити свій час, кошти на ремонті і усунення несправностей неякісних конструкцій.

Оперативне вирішення питань, що виникають в процесі роботи забезпечують кваліфіковані співробітники головного офісу в м Дніпропетровськ і представники в містах Миколаїв, Мелітополь та Рівному, а також фахівці регіональних представництв, розташованих по всій території України.

Місія заводу «Steko» - виробляти продукцію, що відповідає міжнародним стандартам якості і надавати кращий сервіс, зберігаючи бездоганну репутацію лідера на віконному ринку. Формуючи довгострокові партнерські відносини, наша команда намагається забезпечити економічне зростання, соціальну стабільність і процвітання своїм партнерам. Мета заводу «Steko» - створення лідируючих позицій у виробництві металопластикових вікон, розширення географії продажів і успішний економічний розвиток в Україні та найближчому зарубіжжі. Керівництво заводу орієнтоване на раціональний розподіл ресурсів для створення конкурентоспроможного продукту з оптимальними технічними і споживчими характеристиками, що відповідає принципам якісного скління будівель і фасадів.

Генеральний директор заводу «Steko» С. В. Положаї

ПВХ профіль «STEKO» зроблено в Євросоюзі спеціально для компанії «Стеко Трейдинг». Профіль пройшов випробування в Європі, згідно технічних вимог ДСТУ.

Скління вашого будинку - це відповідальний крок. Сучасні пластикові вікна можуть не тільки захистити вас від негоди або спеки. Вікна стали невід'ємною складовою інтер'єру, яка в комбінації зі шторами і аксесуарами складають гармонійне обрамлення "живої картини" виду за вікном. Один з найважливіших аспектів при виборі вікон - технічні дані ПВХ профілю. При широкому достатку різних профільних систем, важливо зробити правильний вибір.

Профіль «STEKO» це:

- екологічно чистий, безпечний в експлуатації, стабілізований CaZn (без свинцю);

- стійкий до дії агресивного атмосферного середовища, з глянсовою, ідеально білою поверхнею;

- стильні, округлені форми профілю рами і стулки роблять вікна «STEKO» сучасними елементами житла;

- протягнути в профілі ущільнення сірого кольору забезпечує додаткову надійність і якість виробі;

- паз фурнітури має подвійну фіксацію: він з'єднаний зі стінкою стулки додатковою перегородкою, що суттєво підвищує термін служби фурнітури.

Квадратний підсилювач (армуючий профіль) в рамі і імпоста гарантує максимальну міцність, жорсткість і довговічність конструкцій. Використання даного виду армуючого профілю відрізняє вікна «Steko» від вікон з використанням армуючого профілю «Г» і «П» образної форми. Даний армуючий профіль забезпечує надійну вітрове навантаження готового виробу. Вибір товщини армуючого профілю визначається видом конструкції. Правильний вибір армуючих забезпечує мінімальну деформацію для правильного функціонування вікна. У конструкціях висотою більше 1500 мм в імпості використовується армуючий профіль з товщиною стінки 2 мм. У дверних конструкціях армуючий профіль з товщиною стінки в рамі - 2 мм і стулці -2 мм. Для міцності конструкції, петлі кріпляться в металевий профіль, так само, як і противовзломная фурнітура.

Відмінна тепло і шумова ізоляція пластикових вікон Steko сприяє створенню оптимального мікроклімату в приміщенні в будь-яку погоду. Якщо за вікном сніг, чи дощ і вітер - ви не помітите цього. Вікна Steko - це ізолюючі бар'єри між негодою на вулиці і мікрокліматом у вашому домі. Оптимальне поєднання радіусів заокруглень кутів нахилу лицьових поверхонь надає закінченість зовнішньому оформленню профілів і вікна в цілому.

Профіль успішно пройшов випробування твердості по Шору. * Кожне нестандартне виріб проходить обов'язкову перевірку універсальним електронним динамічним твердоміром зі шкалою Шора (склероскоп). Високі тепло- і звукоізоляційні характеристики вікон Steko відповідають всім нормативним вимогам, чинним в Україні, і навіть перевершують їх, роблячи приміщення ще більш комфортним для роботи або відпочинку. Твердість по Шору - метод визначення твердості дуже твердих матеріалів, переважно металів, по висоті, на яку після удару відскакує спеціальний бойок, вільно і вертикально падає з певної висоти. Твердість за цим методом Шора оцінюється в умовних одиницях, пропорційних висоті відскоку бойка.

Цей метод, внаслідок його простоти і оперативності, часто застосовується в заводській практиці - переважно для швидкого контролю результатів термічної обробки сталевих виробів (гарту і відпустки). Він так само дозволяє проводити вимірювання прямо на готових виробах, великогабаритних деталях і криволінійних поверхнях.

Увага! На сьогоднішній день працюємо тільки з профільними системами REHAU , KBE , WDS , VIKNALAND BROKELMAN , OPEN TECK , OLIMPIA , LIDER .

Вікна Steko Стеко в Дніпропетровську, двері Steko Стеко в Дніпропетровську, балкони Steko Стеко в Дніпропетровську, лоджії в Дніпропетровську, про КНА Steko Стеко в Дніпропетровську продаж, двері Steko Стеко в Дніпропетровську продаж, євро КНА Steko Стеко в Дніпропетровську, про КНА пвх Steko Стеко в Дніпропетровську, заводські вікна Steko Стеко в Дніпропетровську, якісні вікна Steko Стеко в Дніпропетровську.

Металопластикові вікна Steko Стеко в Дніпропетровську, м еталлопластіковие двері Steko Стеко в Дніпропетровську, м еталлопластіковие балкони Steko Стеко в Дніпропетровську, м еталлопластіковие лоджії Steko Стеко в Дніпропетровську.

Пластикові вікна Steko Стеко в Дніпропетровську, пластикові двері Steko Стеко в Дніпропетровську, пластикові балкони Steko Стеко в Дніпропетровську, пластикові лоджії Steko Стеко в Дніпропетровську.

Металопластикові вікна Steko Стеко в Дніпропетровську установка, м еталлопластіковие двері Steko Стеко в Дніпропетровську установка, м еталлопластіковие балкони Steko Стеко в Дніпропетровську установка, м еталлопластіковие лоджії Steko Стеко в Дніпропетровську установка.

Установка вікон Steko Стеко в Дніпропетровську, установка дверей Steko Стеко в Дніпропетровську.

Монтаж вікон Steko Стеко в Дніпропетровську, монтаж дверей Steko Стеко в Дніпропетровську.

Виготовлення вікон Steko Стеко в Дніпропетровську, і зготовленіі дверей Steko Стеко в Дніпропетровську.

Металопластикові вікна Steko Стеко в Дніпропетровську продаж, м еталлопластіковие двері Steko Стеко в Дніпропетровську продаж, м еталлопластіковие балкони Steko Стеко в Дніпропетровську продаж, м еталлопластіковие лоджії Steko Стеко в Дніпропетровську продаж.

Металопластикові вікна Steko Стеко в Дніпропетровську купити, м еталлопластіковие двері Steko Стеко в Дніпропетровську купити, м еталлопластіковие балкони Steko Стеко в Дніпропетровську купити, м еталлопластіковие лоджії Steko Стеко в Дніпропетровську купити.

Металопластикові вікна Steko Стеко в Дніпропетровську ціни, м еталлопластіковие двері Steko Стеко в Дніпропетровську ціни, м еталлопластіковие балкони Steko Стеко в Дніпропетровську ціни, м еталлопластіковие лоджії Steko Стеко в Дніпропетровську ціни.

Металопластикові вікна Steko Стеко в Дніпропетровську недорого, м еталлопластіковие двері Steko Стеко в Дніпропетровську недорого, м еталлопластіковие балкони Steko Стеко в Дніпропетровську недорого, м еталлопластіковие лоджії Steko Стеко в Дніпропетровську недорого.

Металопластикові вікна Steko Стеко в Дніпропетровську акція, м еталлопластіковие двері Steko Стеко в Дніпропетровську акція, м еталлопластіковие балкони Steko Стеко в Дніпропетровську акція, м еталлопластіковие лоджії Steko Стеко в Дніпропетровську акція.

Продам металопластикові вікна Steko Стеко в Дніпропетровську, продам м еталлопластіковие двері Steko Стеко в Дніпропетровську, продам м еталлопластіковие балкони Steko Стеко в Дніпропетровську, продам м еталлопластіковие лоджії Steko Стеко в Дніпропетровську.

Вікна Steko Стеко в Бердянську, двері Steko Стеко в Бердянську, балкони Steko Стеко в Бердянську, лоджії в Бердянську, вікна Steko Стеко в Бердянську продаж, двері Steko Стеко в Бердянську продаж, євровікна Steko Стеко в Бердянську, вікна пвх Steko Стеко в Бердянську, заводські вікна Steko Стеко в Бердянську, якісні вікна Steko Стеко в Бердянську.

Металопластикові вікна Steko Стеко в Бердянську, металопластикові двері Steko Стеко в Бердянську, металопластикові балкони Steko Стеко в Бердянську, металопластикові лоджії Steko Стеко в Бердянську.

Пластикові вікна Steko Стеко в Бердянську, пластикові двері Steko Стеко в Бердянську, пластикові балкони Steko Стеко в Бердянську, пластикові лоджії Steko Стеко в Бердянську.

Металопластикові вікна Steko Стеко в Бердянську установка, металопластикові двері Steko Стеко в Бердянську установка, металопластикові балкони Steko Стеко в Бердянську установка, металопластикові лоджії Steko Стеко в Бердянську установка.

Установка вікон Steko Стеко в Бердянську, установка дверей Steko Стеко в Бердянську.

Монтаж вікон Steko Стеко в Бердянську, монтаж дверей Steko Стеко в Бердянську.

Виготовлення вікон Steko Стеко в Бердянську, виготовлення дверей Steko Стеко в Бердянську.

Металопластикові вікна Steko Стеко в Бердянську продаж, металопластикові двері Steko Стеко в Бердянську продаж, металопластикові балкони Steko Стеко в Бердянську продаж, металопластикові лоджії Steko Стеко в Бердянську продаж.

Металопластикові вікна Steko Стеко в Бердянську купити, металопластикові двері Steko Стеко в Бердянську купити, металопластикові балкони Steko Стеко в Бердянську купити, металопластикові лоджії Steko Стеко в Бердянську купити.

Металопластикові вікна Steko Стеко в Бердянську ціни, металопластикові двері Steko Стеко в Бердянську ціни, металопластикові балкони Steko Стеко в Бердянську ціни, металопластикові лоджії Steko Стеко в Бердянську ціни.

Металопластикові вікна Steko Стеко в Бердянську недорого, металопластикові двері Steko Стеко в Бердянську недорого, металопластикові балкони Steko Стеко в Бердянську недорого, металопластикові лоджії Steko Стеко в Бердянську недорого.

Металопластикові вікна Steko Стеко в Бердянську акція, металопластикові двері Steko Стеко в Бердянську акція, металопластикові балкони Steko Стеко в Бердянську акція, металопластикові лоджії Steko Стеко в Бердянську акція.

Продам металопластикові вікна Steko Стеко в Бердянську, продам металопластикові двері Steko Стеко в Бердянську, продам металопластикові балкони Steko Стеко в Бердянську, продам металопластикові лоджії Steko Стеко в Бердянську.

ск, вікна ск, сайт ск, ск офіційний сайт, ск офіційний, ск дніпро, ск дніпропетровськ, завод ск, вікна ск ціни, ск калькулятор, ск відгуки, вікна ск відгуки, вікна ск дніпропетровськ, ск дніпропетровськ ціна, фірма ск, вікна ск дніпропетровськ ціна, завод ск дніпропетровськ, вікна ск, ск офіційний сайт калькулятор, вікна ск в запорожье відгуки, ск вікна дніпро, вікна ск калькулятор, пластикові вікна ск, двері ск, вікна ск дніпропетровськ відгуки, профіль ск, вікна ск Кривий ріг, вікна ст до сайт, пластикові вікна ск ціни, пластикові вікна ск розрахунок ціни, вікна ск дніпропетровськ завод виробник ціна, вікна ск Відгуки, вікна ск дніпропетровськ завод виробник, купити вікна ск, завод вікон ск дніпропетровськ, ск кому юа, вікна ск сайт відгуки, steko , steko вікна, steko ua, steko com ua, steko com, steko відгуки, steko дніпропетровськ, steko ціни, steko com ua дніпропетровськ, вікна steko відгуки, вікна steko ціна, steko калькулятор, сайт енерджі вікна steko, www steko com ua, www steko ua, www steko com, www steko, пластикові вікна steko, металопластикові вікна steko, завод steko, steko профілі , Фірма steko, двері steko, http www steko com ua, dealer steko com ua

Новости